Söndagsmusiken: The Pretty Reckless

Producerat av Law Of The Land

Publicerat av Olli Rein

 The Pretty Reckless är ett band från New York, som startades av Taylor Momsen 2008. Bandet hette från början The Reckless, men de bytte senare namn till The Pretty Reckless för att undvika problem. Bandet var ute på turné med The Veronicas 2009. I juli 2010 turnerade bandet i USA med The Vans Warped Tour. Den 30 augusti 2010 släpptes debutalbumet “Light Me Up”, vilket direkt gick upp på förstaplatsen på itunes chart UK. Bandet hade sin första singel, som släpptes 13 maj 2010 “Make Me Wanna Die” med på soundtracket för filmen Kick Ass.

Nuvarande medlemmar

Taylor Momsen – Sångare, låtskrivare

Ben Phillips – Gitarr, bakgrundssång, låtskrivare

Mark Damon – bas

Jamie Perkins – trummor, slagverk

Anna Mountain – bakgrundssång

 

 Going To Hell

Heaven Knows

Make Me Wanna Die

Just Tonight

Miss Nothing

Hit Me Like A Man

 Going To Hell (Full Album)

 

Light Me Up (Full Album)

 

Som en värdig avslutning på Söndagens musik bjuder vi på Ultima Thules ”Nu grönskar det”, vad passar bättre dessa underbara vårdagar? Njut av solen, innan det är förbjudet 😉 skriver Law Of The Land, som gillar att vara ute i bushen och campa som vilken zigenare som helst. Senast fick jag ett snyggt kort på hela följet före påsk. Gubbarna med flaskor och gummorna med kvast. Man riktigt kunde se hur de tog ut sin påskledighet i förväg. Olli Rein som med ålderns rätt slutat att campa, hoppas att LOTL hinner hem i god tid för att serva och promota sitt musikinlägg kl 18:00. Jag  vill bara tacka er lyssnare som blir allt fler här på LOTL:s söndagsmusik. Men vi vill också att ni kommer att gå och rösta, de som får, i EU valet den 25:e maj, eller förtidsrösta. Det gör faktiskt skillnad med en eller ett par Sverigedemokrater i Bryssel, eftersom vi kommer att komma in i en grupp av likasinnade. Läs gärna på SD:s politiksajt vad som gäller i Europavalet. Vi vill ha hem så mycket som möjligt av bestämmanderätten över vårt land och vi vill inte som nu vara EU:s guldhöna längre, så vi vill också ha hem så mycket pengar som möjligt, till satsningar i Sverige. Jag antar att ni vill detsamma!

 

 

 

6 thoughts on “Söndagsmusiken: The Pretty Reckless

    • Heaven Knows ligger som andra länkade video,
      …håller med Dig, det vore oförlåtligt att missa den 😉

    • Är du nöjd hittils LOTL? Jag har kämpat med ett inlägg i mer än en timma. Börjar det jävlas så fortsätter det. Men nu funkar det. Lynchningsmobb på Tempelberget om du har tid. Särskilt länkarna är mycket intressanta, historiskt sett.

Kommentera