Passagerarplanet skulle just starta, när…

Insändare

Passagerarplanet skulle just starta, när…

Passagerarplanet var redo att taxa ut till banändan och kabinpersonalen hade bett passagerarna att spänna fast sina säkerhetsbälten, men två av passagerarna hörsammade inte uppmaningen!

Personalen bad ännu en gång att alla skulle spänna fast sina bältena för annars kunde inte planet lyfta, men dom två vägrade fortfarande!

En av dom, vänsterpartisten Malin Björk  ställde sig nu upp i planet och försökte uppvigla även dom andra passagerarna att vägra spänna fast sig. Polis fanns på plats men inte ens dom kunde bemästra situationen.

Piloten beslutade därefter att planet skulle lyfta utan dessa två passagerare och dom avhystes därefter från planet!

Jo det var så sant, den ene av dom två bråkstakarna heter Ghader Ghalamere och den andre var av arten muslimkramare! Ghader skulle utvisas till Iran eftersom han bl.a. saknade flyktingskäl och kramaren höll med och smög sig ombord på planet i syfte att skapa oreda och stoppa utvisningen.

Planet skulle ha startat från Östersunds flygplats 07.15 i morse med destination Arlanda. Nu får polisen söka andra transportsätt för Kadel.

Ja, varför inte! Långtradare med godsfinka/djurtransport tycker jag skulle passa en sån som Kadel som handsken – och låt Ghader och kramaren själva betala!

Hälsningar Janne

2014-04-10_1948

Pettersson tillägger, migrationsverket meddelar idag att ärendet ska omprövas. Det här är ett idiotgrej, mest från svenska myndigheter. Ghader Ghalamere kom till Sverige utan pass och sökte asyl för fem år sedan, som 90 % av alla asylsökande. Det är hans brott. Han ska skickas till Iran för att kunna söka uppehållstillstånd i Sverige. Ett tillstånd han självklart kommer att få, eftersom han har två barn här.

Ghader skulle aldrig ha släppts in i landet, när han nu gjorde det är det orimligt att det tagit fem år att utvisa honom, är det utan hans egen förskyllan och om han inte begått några brott under tiden han varit här borde han få stanna.

Har han däremot hållit sig undan, ljugit om sin bakgrund och begått brott så ska han ut, med eller utan barn.

13 thoughts on “Passagerarplanet skulle just starta, när…

  1. Han anslöt sig till Kurdiska demokratiska partiet, KDP, och var i flera år gerillasoldat på den irakiska sidan. Okänt hur många han dödat eller lemlästat. När det började osa hett flydde fegisen till Turkiet. Med hjälp av falska papper och smugglare (var fick han pengar ifrån?) lyckades han ta sig ut ur landet och påbörjade där sin resa som framtida snyltare till Sverige. Kurder ska inte ha en frizon i Sverige.

  2. En riktig islamist…Nu ljuger han så det osar bränt i hela Gävleområdet.
    Snyftande berättar han att ett dödstraff väntar på honom i Iran !
    Naturligtvis sprider landets största skandaltidning X-pressen,den för honom dystra framtiden. Betalar för sagan gör alla de idioter,som köper en sådan blaska .

    • Ja, Malin Björk vill bli EU-kommissionär och V hade dåligt med pengar så hon måste skaffa sig gratisreklam.

      Hade de utvisat iraniern för fem års sen när han fick avslag på sin ansökan hade han inte hunnit göra barn……

  3. Jag delar Petterssons kommentarer, brott ut, annars stanna, Om han har sköts sig behöver hans barn honom. Har han missbrukat vår gästfrihet är han inte nåt föredöme för sina barn.

KommenteraAvbryt svar