Framgångsrik muslim

En sunni muslim i Syrien visar stolt upp det huvud han just skurit av från en man som tillhörde en annan inriktning av den ”fredliga och humana religionen”.

Observera i slutet hur en annan tillbedjare av ”den fredliga och humana religionen” också vill hålla i och bli filmad med ”trofén”.

FjärranÖsternRapportören undrar som vanligt: Varför i helvete skriker inte de vanliga ”världssamvetena rakt ut över den barbari som muslimer i pedofetens namn utför från Filippinerna i öster till Nigeria i väster?

Anser man att dödande och lemlästande är en naturlig del av den ”humana och fredliga” så det vore att förödmjuka en religiös grupp om man påtalar att det inte är okej att mörda och slakta folk!

Whabari, Bildt, Gudrun, PK journalisterna, alla morrgonsoffsittare, Stridshingsten, Ärkebiskopen, vad tycker ni om dessa uppenbara brott som i pedofetens namn begås dagligen? Naturligtvis är det mycket värre att några onyktra representanter för SD höll i järnrör en natt i Stockholm för några år sedan,  men står vidrigheter och krigsbrott utförda av muslimer på något sätt över eventuell belysning och kritik från PK media?

5 thoughts on “Framgångsrik muslim

  1. Kriget i Syrien sägs gå ut på att störta tyrannen Assad som fortfarande sitter som regent. På oppositionssidan har vi fått allt fler fraktioner av olika islamistiska extremgrupper. Dessa krigar nu också mot varandra. Hur kan det finnas så många olika när det finns bara en Koran?

    Med tanke på alla som kommer hit från Syrien och får PUT har jag konstaterat att många inte är syrier. Kanske har de rest till Syrien från Nordafrika eller andra muslimska länder ”för att hjälpa sina bröder i Syrien” men fått PUT av bara farten.

    Mina farhågor är att de kanske börjar/fortsätter sitt krigande i Sverige? Även om alla säger sig vara ”riktiga” muslimer så kan de inte hålla sams någonstans.

  2. Det sägs ofta att Araber inte har något att lära övriga folk,
    fast en sak har dom i alla fall åstadkommit, man har i alla
    fall lärt den annars obildbara Svenska Vänstern att kasta
    sten på oliktänkande! Alltid något!

  3. Denna uppräknade skara av skygglappsförsedda
    enögda personer ser inte sådana brott som särskilt
    allvarliga , men att här finns folk i Sverige som anser,
    med all rätt att invandringen till Sverige är sjuk,ja
    det får dessa falska profeter att gå igång!

KommenteraAvbryt svar