96 år och kandiderar i höstens val.

96-årige Lennart från Nässjö kandiderar till kommunfullmäktige i höst…

…och är 102 år när mandatperioden är slut.

Jag vet inte om man ska kalla detta för gulligt eller ett bevis på Centerns kris? Hur som helst visar 96-årige Lennart att gammal är äldst och att livet inte är slut efter 60.

Källa: SvD

7 thoughts on “96 år och kandiderar i höstens val.

  1. Vilken krutgubbe. Kör hårt med ungtupparna.

    Lennart , vill väl visa för Annie att ” gammal är äldst ” och att det fortfarande är den ” gamla ” centerpolitiken som ska gälla. Tillbaks till det jordnära.

    Inte den politik för välbeställda och ” vilsna ” storstadsmänniskor , som Annie Lööf och hennes närmaste partikamrater har spridit ut de senaste åren.

  2. Jag undrar om inte detta är den så kallade aktiestinsen, som fick vara med om en aktieresa som är få förunnat. Ålder och förnamn stämmer, men sina ca 100 – 200 miljoner i aktier har han mestadels skänkt bort de senaste åren. Har de 6-åriga eller femåriga mandatperioder i Nässjö. Men en så duktig ekonom har Nässjö inte råd att missa. De lär ha tomt i skattkistan sedan länge.
    http://www.va.se/va-bors/aktiestinsens-basta-tips-581212

  3. Centerpartiet måste vara otroligt desperata nu, kalla in gamla ärrade Bondeförbundare för att reparera Nippertippans nyliberala fadäser.

    • Är det aktiestinsen och det mesta tyder på det, så har han varit statligt anställd nästan hela sitt arbetsliv. Han har också skaffat sig en ny dam för några år sedan. Han är en sjutusan till karl att dansa också. Kolla min länk, Israelsson heter han och gick järnvägskarriären och sluta som stins. De senaste åren hade han kunnat köpa loss SJ och gjort stora affärer inom resenäringen.

KommenteraAvbryt svar