Det lönar sig…i längden


Annie Lööf (C) var en av de ministrar som utfrågades i torsdagens frågestund i riksdagen.

En av frågeställarna var Markus Wiechel (SD) som på anledning av regeringens nya skattehöjningar, tar upp kostnaden för regeringens migrationspolitik. Ni känner säkert till att 19,2 miljarder av de förutspådda 21,7 miljarderna i ökade kostnader, kommer att gå till migration och integration, eller 88 procent av kostnaderna om ni så vill.

Se hela debatten här och notera dessa ord som Annie Lööf använder för att försvara sin och regeringens invandringspolitik.

I mitten av 70-talet förvandlade Sverige en lönsam arbetskraftsinvandring till en olönsam bidragsinvandring. Det är alltså 40 år sedan och enda sedan dess har politiker med samma ord som Lööf försökt försvara detta och inte minst…försökt att lösa alla de problem som dykt upp i kölvattnet. Annie Lööf var inte ens född när svenska regeringar med sossarna i spetsen öppnade dörrarna och glömde att man har ett eget land och en egen skattebetalande befolkning att sörja för. 40 år, Annie Lööf!

När ska då invandringen bli lönsam Annie? Ska vi vänta ytterligare 40 år? Då är du Annie Lööf 71 år och har barnbarn och barnbarnsbarn som växer upp i det land du själv varit med om att skapa. Tänker du någonsin på dem då du står i talarstolen och predikar att allt är frid och fröjd i dagens Sverige?

Annie Lööf fick förstås applåder efter sitt anförande, vilket alla som försvarar Sveriges invandringspolitik får. Det får mig att inse och fundera över om övriga politiker egentligen begriper vad det är de applåderar och stödjer, eller om rädslan för verkligheten är så stor att de gör vad som helst för att inte SD:s mer nyktra syn på invandring ska nå ut till de skattebetalande svenska folket?


6 responses to “Det lönar sig…i längden

 • angelicaplacet

  Hon låter som en robot och har ingen förmåga att vara ledare för Centerpartiet.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Om det nu är lönsamt om hundra år, kan vi inte vänta med att ta hit dom tills dess? Tror lövet att parasiterna skall ta slut?

  Gilla

 • Argus

  Det lönar sig säkert i längden, frågan är bara – för vem? Inte för svenska skattebetalare i alla fall.

  Gilla

 • Ruben

  Man får rysningar av obehag när man hör den här uppblåsbara Nippertippan, som inte ens en gång gjort ett hederligt dagsverke i sitt hitintills bekväma liv.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Centerpartiet har en gång varit ett BRA parti. Dom har fått min röst flera gånger. Men överklass-slynan Annie Lööf är ett stolpskott det håller jag med om. Vi ses på Netto Crilla !

  Gilla

 • Crilla

  Växer ju mossa på huvudet när man hör Annie Lööf tala? Måtte väljarna vända ryggen åt henne och Centerpartiet i valet!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: