Tji fick du Camilla Kvartoft

Lusharpan brukar titta på ”Veckans  brott” på SVT på tisdagarna. Det är alltid trevligt att lyssna på Leif GW Perssons surmulna muttrande. Ikväll inleddes programmet med att programledaren Camilla Kvartoft bad Leif GW Persson kommentera den sk ”nazistattacken Malmö.

Trots ett antal idoga försök från Camilla Kvartoft att hänga kvar vid att de sk nazisterna gick till attack, så gick Leif GW Persson inte i fällan.

Han konstaterade tvärtom att det mesta  av den tillgängliga informationen just nu pekade på att det var de sk ”demonstranterna”, dvs vänsterextremisterna som attackerade de sk nazisterna först och att dessa försvarade sig. Dessutom, konstaterade Leif GW Persson, så saknade demonstrationen tillstånd.

När Camilla Kvartoft inte kunde få Leif GW Persson att kritisera ”nazisterna” så avbröts diskussion. Camilla Kvartoft fick tji i sina försök att i god PK-anda förvanska verkligheten. Ett Stort tack till Leif GW Persson som inte gick i den fällan.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

9 thoughts on “Tji fick du Camilla Kvartoft

  1. För närvarande är nog hotet från extremvänstern mer en relevant samhällsfråga än extremhögern. Säpo har ju nyligen gjort en analys om att vänstern är det största demokratihotet i Sverige. Tyvärr lär ju inte SVT eller övriga media lyfta den frågan, eftersom de delvis samarbetar med vänsterextremister.

  2. Leif GW Persson är intellektuellt hederlig. En allt ovanligare egenskap i dagens samhälle.

  3. Må GW:s förestående operation utfalla till att hans rörlighet förbättras, finns ingen som vågar ta bladet från mun, som denna knivskarpe Professor. Samtidigt hoppas jag att han tar sitt förnuft till fånga och återkommer i höstens säsong, med förnyad energi.

  4. Ja när till och med Kvällsposten kommer fram till samma resultat
    som Leif G W, då ligger det säkert till så, men vad ska man säga
    om den blivande statsministern Löfven, han bjuder in resten av
    7 klövern för att diskutera våldet från högerextrema, när det är
    Extremisterna på vänsterkanten som utför det, dessutom missar
    han medvetet att bjuda in det parti som drabbats mest av
    vänstervåldet? Tala om Ridå, men man kan också misstänka
    att han delar Reinfeldts syn på att om man inte ställer upp på
    den sanslösa invandringspolitiken får man finna sig i att
    utsättas för våld av huliganer från vänster!

  5. Mellan skål och vägg tror jag GW har kolossalt mycket synpunkter på den förda invandringspolitiken.

    Och då menar jag inte positiva 🙂

  6. Han är en ganska rejäl människa han, när det gäller. Han sänker sig inte till den feta lögnpropagandan, som så många andra. Heder åt denne vreritofoblöse man.

    Här däremot en, som avslöjar sin sjuka dubbelmoral:

    http://avpixlat.info/2014/03/11/freudiansk-felsagning-av-expos-dabiel-poohl/

    När man inte tar konsekvent ställning, förtjänar man att utsättas för samma sak. Och har INGEN som helst rätt att kritisera densamma.

  7. Här finns ytterligare en som reagerade på samma sätt på frågorna…
    Det finns nog flera upplysta som noterade riktningen i Kvartofts frågande….

  8. G W är helschysst, han talade om i klartext vem negern i Ljungsbro var samt konstaterade att zigenarregistern var helt OK och nu så ville han inte ljuga. Han har troligen kontrakt på att inget får klippas utan hans godkännande d¨programmet spelas in på f m samma dag.

Kommentera