Muhammed – grundaren av islam


CrossMuslims innehåller mycket av informationskaraktär för den som önskar att fördjupa sig om islam. Bl a länk till koranen, fyra av haditerna och mängder med filmklipp och presentationer. Nedanstående text utgör en översättning av en mindre del ur presentationen The Perfect Man of Islam som behandlar Muhammeds liv och leverne.

Presentationen The Perfect Man of Islam är hela 329 sidor lång och kan laddas ner från Petterssons. För samtliga påståenden som redovisas finns referenser till koranen och haditerna.

Muhammed är den enda grundaren av en kult som, själv var en härskare, erövrare, förslavare, bandit, mördare, våldtäktsman, polygamist, pedofiler och självutnämnd profet.

Han massakrerade och utrotade alla judar från Arabien och anstiftade hat mellan sina anhängare och judarna som har pågått i över 1400 år och som har kostat miljontals liv.

Före honom levde araber, judar, hinduer och kristna i harmoni och var allierade.

Han skickade mitt i natten lönnmördare för att döda sina kritiker, som inte begått något annat brott än att skriva poesi som förlöjligar hans helighet, även om de var gamla eller mödrar med flera barn.

Han våldtog flickor som var 40 år yngre än honom, som han tillfångatog i sina räder och på samma dag som han hade dödat deras anhöriga.

Han berikade sig genom plundring av karavaner, dödade män, tillskansade sig deras ägodelar och sålde deras hustrur och döttrar som slavar.

Han berikade sig med bytet från sina krig mot försvarslösa människor, inkräktade på gränserna för anständighet och idkade sex med kvinnor och barn. Några som han gifte sig med, andra som han tillfångatagit i krig och andra som var hans slavar och pigor.

Han hade sex med den vackra hustrun till sin egen adoptivson samt med sin egen moster.

Muhammed grundade en sekt som inte har fört något annat med sig än hat och osämja mellan anhängarna och mellan anhängare och resten av mänskligheten.

Fakta om grundaren av islam sprids mycket snabbt och muslimerna ilar frenetiskt för att försvara sin tro. Men den digitala motorvägen överbryggar den okunnighet som i århundraden har varit ett fäste för islamiska dogmer.

Till slut islam kommer att falla därför att hela fundamentet bygger på tron att Muhammed var det största moraliska exemplet i historien och denna tro är bevisligen falsk.

Nostradamus_i_norr är inte säker på att den sista förutsägelsen kommer att gå i uppfyllelse eftersom villfarelsen har pågått under 1400 år och som genom massinvandringen, blivit som en parasit i de västerländska samhällena.

Muhammed hade inte mindre än 61 kvinnor, vilket i sig utgör ett av beläggen för sexualfixeringen inom islam. Ett annat är sharialagen Reliance of the Traveller and Tools for the Worshipper, d v s den lagstiftning som i större eller mindre grad är gällande i de muslimska länderna och som styr alla aspekter av en människas liv. I lagtexten förekommer substantivet ”sexual intercourse” inte mindre än 91 gånger. Läsaren uppmanas att läsa den eftersom det ökar förståelsen för hur en dysfunktionell lag som har sitt ursprung i koranen och sunna, bidrar till att skapa dysfunktionella samhällen. I lagen finns bl a instruktioner om hur en rättrogen muslim skall förrätta sitt toalettbesök. Denna omständiga 16-stegsprocedur redovisas på sid 31.

I denna presentation/film finns utdrag ur den telefonkonversation som muslimerna hade vid terrordådet i Mumbai 2008 samt ur polisförhöret med en av de ”heliga krigarna”. Detta fruktansvärda illdåd kostade 164 människor livet och minst 308 skadades. Allt på grund av profeten och ”fredens religion”.


4 responses to “Muhammed – grundaren av islam

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: