Nüjen Goes Bananas


Özz Nüjen, ni vet komikern man bara skrattar åt när han försöker sig på politik, är missnöjd med SVT:s partiskhet.

I kvällens Rapport talade man om höger- och vänsterextremister som slogs med varandra i Malmö under natten. Det gillade inte Nüjen och uppträder på twitter som den komiker han inte är. Det svider säkert att Nüjen tvingas höra ordet vänsterextremister. De små raringarna är ju bara gulliga små antirasister och inga våldsbejakande individer.

Skärmklipp

2

3

4

 

En mogen man i sina bästa år, komikern ingen skrattar åt, eller den nationalistiske kurden som inte tillåter nationalism i det land han valt att bo i. Använd vilka ord ni vill om denna individ. Själv använder jag orden ”jävla pajas” när jag och kompisarna samtalar.

Ps. Den misslyckade komikern anser att SVT är partiska som använder ordet vänsterextremister. Enligt den invandrade kurden fanns det inga sådana med i bråket, men i dagens manifestation mot det politiska våldet syntes flaggor med AFA:s symbol, sida vid sida med diverse socialistiska slagord som ”Inga rasister på våra gator”. Hmmm, det politiska våldet det manifesterades mot var självklart inte det vänsterextrema och varför skulle man manifestera mot det när representanter från de våldsbejakande vänsterextremisterna från AFA deltog.

Se inslaget här


9 responses to “Nüjen Goes Bananas

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: