Vi kommer aldrig någonsin att erkänna Israel


ISRAEL/PALESTINA. Palestinska myndighetens (PA) ordförande Mahmoud Abbas upprepade i fredags vad han tidigare sagt, att han inte kommer att erkänna Israel som en judisk stat, vilket innebär att det inte blir något fredsavtal.

Abbas förklarade entydigt att det inte finns ”något sätt” att förmå honom att erkänna Israel som en judisk stat och acceptera en palestinsk huvudstad i bara en del av östra Jerusalem [bredvid Ramallah och Gaza].

-Pettersson tycker nog Abbas är lite stöddig. ”Något sätt” finns det säkert att få araberna medgörliga, dra in biståndet som till största delen kommer från USA, EU och Sverige och hota med arbete…

2014-03-08_2147

 


18 responses to “Vi kommer aldrig någonsin att erkänna Israel

 • Ruben

  ”Debattören” kommer med korrekt verifierad ”inside information” om sanningen. 🙂

  Gilla

 • islamskinfo

  Som vanligt gillar denna lögnblogg att vilseleda.

  Abbas har redan sagt att han är beredd att erkänna israel. Men israel nöjer sig inte med det o vill att palestinier ska erkänna definitionen att israel är judiskt land som i praktiken innebär ”endast för judar. Denna definition ska ingen behöve erkänna. Det är bara en provokation från israel. Gällande erkännandet råcker det med att israel o palestina erkänner varanda. Ingen behöver erkänna konstiga rasistiska definitioner.

  PS. Israel är tydliga med att de inte vill ha fred. Därför blir det ingen fred de kommande åren

  Gilla

  • Stenbock

   Ali:
   Du har inte kommenterat S-Arabiens beslut,att avbryta och rent av förbjuda alla dina terroristiska samarbetspartners ?
   Är detta nu sista hoppet som därmed försvinner i fjärran ?

   Gilla

   • islamskinfo

    Stenbock. Vem som är terrorist o vem som är en frihetskämpe vet endast Gud. Ja Gud behöver ni nog tillbe lite mer, han verkar ju inte nöjd med er.

    Saudi är en välkänd allierad till USA o har alltid i praktiken bara varit en lydstat. Det förvånar mig alltså inte att de följer den order som USA ger dem.

    De styrande är nämligen rädda för en revolution o går händelserna i förväg.

    Gilla

  • Olli Rein

   Det här är ju det enda Israel vill ha, enligt deras diplomater.

   https://petterssonsblogg.se/2014/03/08/allt-israel-begar-ar-forsvarbara-granser/
   Men det förstår nog inte en malaj eller ett kronvrak som du Ali.

   Gilla

   • islamskinfo

    Olli. Du är verkligen en märklig fanatiker o rn verklig nazisrael. Vad är det du vill att jag ska förstå? Att nazisrael vill ta hela palestina? O du säger att det är det enda de begär? Tror du innerst inne att det är ett hållbart fredsförslag att be palestinierna lämna landet till nazisrael?
    De värsta fanatikerna är faktiskt sunnimuslimsvinen. Där dessa finns råder den starkes lag och kvinnor och barn har bara att lyda annars knipsar man bort huvudet. Det ska jag med göra när jag blir stor, säger Ali.

    Gilla

  • Pettersson

   Ali, du svamlar. Visserligen har några sagt att de erkänner Israels rätt men ingen har ändrat i stadgarna.

   Läs PLO, Hizbollah och Hamas stadgar så ser du vad de vill göra med Israel.

   För övrigt vore det nog rätt bra med en judisk stat som föredöme i Mellanöstern. Jag är övertygad om att judarna behandlar muslimer bättre än muslimer behandlar muslimer.
   Varför inte en liten judisk stat när det finns massor med islamska stater?

   Vi kan titta på Islamiska republiken Iran och se hur de behandlar folk eller Islamiska republiken Pakistan, vilket elände det landet är.
   Islamiska republiken Afghanistan är ingen höjdare, Islamiska republiken Mauretanien är en katastrof osv. Ni mussar är rätt tröttsamma i er enögdhet.

   För övrigt är Sverige alldeles för bra för muslimer också, nästan bättre än Israel och bättre än alla islamska stater.

   Gilla

   • islamskinfo

    Pettersson. Är det någon som svamlar så är det du.

    Sakfrågan handlar inte om judendomen eller inte. Det handlar om att israel redan fått ett erkännande men att de ständigt kräver mer för att slösa med tiden. Att tramsa o begära att folk ska erkänna deras rasistiska definitioner är bara trams.

    Just nu har israel storhetsvansinne o de riskerar sin o alla grannländers säkerhet. Det är så tydligt men israels högerextrema regering ser inte konsekvenserna av deras handlande.

    En sak är säker gällande videon som du hänvisar till. O det att israels säkerhet är mycket sårbar. Det går inte att skydda nazisrael helt enkelt. O ju mer markstöld o terror från israels sida desto bättre vapen skaffar sig de som drabbas av israels terror. Israels förfallodatum nämar sig med stormsteg.

    Gilla

  • Olli Rein

   Vilka har förhandlat om fred med Israel och hur har det gått. Jordanien har gått med på att gränsen går i Jordandalen. Där är det svårt för marktrupper att ta sig fram. Har Israel startat nya krig mot Jordanien. Ett faktum är att Israel aldrig startat krig med Jordanien, vilket är den del av det brittiska mandatet som har gått till araberna vid freden i San Remo ca 1922. Det var fyra gånger så stort som Israel och detta satte fem arabländer i krig, men alla förlorade och kom hem med svansen mellan bena.
   Det andra landet som gjorde fred med Israel för ca 40 år sedan om vi räknar alla vapenstillestånd var Egypten. För fred fick de tillbaka hela Sinai som ska hållas som en vapenfri zon, och detta har hållit tills en Sunniidiot tillhörande det muslimska mördarpacket vid namn Mohammar Mursi som med fusk tagit sig till makten, men nu är den grisen utmanövrerad och freden är tillbaka mellan Egypten och Israel.
   En puttefnaskstat som kallar sig för Palestina, lever gott på andra människors välvilja, så att de inte behöver att arbeta. Dessa fåraherdar och kameldrivare tror att de för alltid har sina länder. Men det beror ju då endast på Israels humanitet, om inte hade ni varit utkastade för länge sedan. Det är sanningen Ali och sanningen är det högsta som finns. Flytta ned och bli salafister eller wahabbiter, om ni nu vet skillnaden och lämna resten av Världen i fred.

   Gilla

   • islamskinfo

    Olli. Okej. Gå o lägg dig. Jag hoppas att 200 km raketer sprider sig i tiotusentals så att israel tvingas inse att stopp på ockupation o rättvis fred med Palestina är det smartaste sättet för att få lugn o ro för alla. Israel måste sluta jävlas

    Gilla

   • Pettersson

    Ali, Israel och västvärlden vill inte ge de araber som kallar sig palestinier men är araber ett eget land av omsorg om dessa araber.
    Alla kloka människor inser att de klarar inte av ett eget land, inom 10 minuter är det inbördeskrig på grund av att de inte kan dela upp socialhjälpspengarna från utlandet rättvist…

    Gilla

  • Olli Rein

   Vi har känt dig Ali i ca två år och tyvärr så har du blivit dummare och dummare för varje vecka som gått. Det är givetvis din islamska förvandling som ska göra dig till ett lydigt redskap för dina överordnade Imamer och shejker. Det märks mycket väl att du är på väg med full fart mot islamismen och Jihadkrig. Hur är det, har du redan gjort din pilgrimsfärd till Mecka och där hållit i avguden den svarta stenen och kysst den. Vad är det annat än avgudadyrkan. Även dyrkan av en vanlig människa som själv utnämnt sig till den sista profeten. Det är avgudadyrkan det också. Troligen har du väl odlat ett präktigt skägg också, vilket nog får dig att se ännu mera komisk ut. Så kan bara dem som inte har något viktigt arbete att gå till, göra.

   Gilla

   • islamskinfo

    Orein. Din fjantiga kommentar leder dig ingenstans. Du är är yr och jag orkar inte med dig idag. Din nivå på diskussionen är barnsligt låg

    Gilla

 • Tony

  Fast Israel klarar sig fint ändå, och är en ständig påminnelse
  till Araber hur ineffektiva dom själva är, fast det förstår dom inte för dom är fullt upptagna med att sprida sitt hat !

  Gilla

 • biran

  Det tycks vara lönsamt att ägna sig åt terror.

  Gilla

 • Pica pica

  Många länder har godkänt Israel som stat. Hur många har erkänt ”Palestina”? Abbas är dum i huvudet.

  Gilla

 • svenskinfo

  Där ser man. Understödd terrorism. Men det är inte något nytt. Man stödjer alltid de som beter sig illa åt. Som Mursis huliganer på sin tid. Och nazisterna i Kiev idag. Så, klart att man då stöder terrorprotektoriatet palestina, utan att reflektera det minsta över det. Det är så det ska vara helt enkelt. Allt sedan Palmes och palmedoktrinens dagar, i 68-maktens korridorer.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: