Herrskap för fina att arbeta tar födan ur mun på våra mest behövande!

Det finns väl inget som är så frustrerande, som att se hur människor som inte ens lagt en svensk ettöring till skatt, hotar personal på Försäkringskassan och socialtjänsten. Jag satt och lyssna på en arab på försäkringskassan, som skulle ha ut sina barns barnbidrag, trots att dessa alltid går till modern.

Han hotade och skrek och levde faan, så jag gick fram och sa åt honom att gå stilla och tyst annars skulle det bli poliseskort sa jag, samtidigt som jag la fram mina papper till kvinnan bakom disken. Då först troppa han av svärande och förbannande både mig och FK: s personal.

 Men han blev utan pengar, och hon bakom kassan sa att det inte var första gången och troligen inte sista heller. Vilka som är så totalt utan hjärnceller att de lämnar ut pengar till någon sådan här människa, är nog inte heller svårt att gissa sig till. Alla goda vänner av att ge bort andras pengar samlas gärna till vänster i politikens labyrint, och väl där är fantasin och kunskapen så ringa att de aldrig hittar ut.

 Jag såg någon artikel i Gävletidningen Arbetet, som dock inte gillade den här sortens penningrullning, i och med att det var deras läsare som var med och betalade kalaset. Bland annat någon som kommit hit med mördare från sitt land hack i häl till svenska gränsen innan mördarna vände om.

 Men ett halvår senare var det dags för den personen att ta semester och åka hem på skattebetalarnas bekostnad, med ökade bidrag för högre levnadsomkostnader som mat och kläder, och hyran betald på två ställen för att besöka sina föräldrar. Det är så man kan spy, och om jag då skulle kunna göra det på vederbörande, så skulle jag försöka kasta upp så mycket som möjligt.

 På 50-talet och långt in på 70-80-talet fanns det rätt gott om människor som bodde i usla hus, både på landet och i staden och släpade sig fram med svår reumatism och annat, och med så dåliga pensioner att de tvingades arbeta med något de orkade med, eller bo i misär. Jag har faktiskt hört att dessa finns även idag, som halvsvälter sig fram och bebor de värst sjuka lägenheterna som finns.

 Detta trots att de varken är alkoholiserade eller narkomaner. Men dessa får fortsätta längst ned på samhällsstegen, medan knarkare från muslimska länder får i stort sett det de pekar på. Hur ska inte dessa fattigjon med diagnostiserade sjukdomar känna sig, när deras pengar slinker ner i en knarkande Somaliers fickor, som är för fin att arbeta. Fy faan säger jag, när jag ser sånt.

8 thoughts on “Herrskap för fina att arbeta tar födan ur mun på våra mest behövande!

  1. Ja nog kommer jag att rösta när valet i Eu kommer. Det är allt för viktigt för att missa. Får vi in tillräckligt med ( riktiga politiker ) inte en massa pladdrande betonghäckar som saknar visioner och kör på i gamla spår så kanske de finns hopp

  2. Ja de va inte länge sedan jag va in på försäkringskassan vilket jag inte vart på minst 15 år. Till min förvåning va jag och min dotter som är 23 nästan dom enda svenskar som va där inne ????? I lilla Lindesberg håller hela staden på att svämma över av invandrare. för några år sedan ( När invandringen öka ) va jag in för ett ärende på Migrationsverket där jag ville klaga på en man av utländs börd som vart på stadens gym och lyckats sabotera material på gymet. Ville att Migrationsverket skulle ersätta detta då mannen i fråga smitit in på gymet med ett sk typ av leg ej godkänd från Migrationsverket . Vid samma tid stod en kvinna och tala om hur många barn hon hade som hon ville ha pengar för. Som jag kunde se kunde hon inte verifiera att hon hade så många barn men de verka inte va nå bekymmer för Migrationsverket. Sen ser man i dag hur svenska pensionärer ( Vissa ) har de svårt men nå pengar finns de inte. Inte undra på att ilskan växer bland folk

    • @barrkis
      Det är den ilskan vi måste kanalisera och utveckla, för att göra vårt bästa för att vi får en svenskvänlig regering, som sätter stopp för den svenska irrationella massinvandringen av analfabeter, fåraherdar, kameldrivare och dagdrivare som vi importerar hit för dyra pengar, när det i själva verket är dessa som kommer hit som borde betala det de kostar oss alla.
      Vad vi nu måste göra först, är att gå och rösta i EU-valet, för att försöka ta oss ur den dyrbara ställning våra valda ombud har gått med på. 30 000 000 000 eller 30 miljarder kan lösgöras där om vi växlar om till samma avtal Norge och Schweiz har. Därför är det så viktigt att gå och rösta denna söndag i maj. Datum kan jag inte, kanske de styrande inte vill sätta ut datum, så att alltfler låter bli att rösta på grund av att de gör något roligare, än att gå till en vallokal.
      STÄLL UPP FÖR SVERIGEVÄNNERNA OCH DE STÄLLER UPP FÖR DIG!

  3. Det är detta som övergår mitt förstånd, att hur tänker dom
    som bara gapar om att vi ska ta emot alla som vill komma
    hit, dom som, vill bli försörjda blir bara fler och fler, det blir
    mindre och mindre som jobbare och betalar skatt, hur går
    den ekvationen ihop i slutändan? Ja enligt mitt klena
    förstånd så går det inte ihop, utan det kommer att braka
    ihop. Och detta borde även dom som leker Godhets Jesus
    kunna fatta, för dom skryter ju ofta med och om sin utbildning,
    men det är kanske så att logiskt tänkande minskar med fler
    fina titlar man skaffar sig!
    Sen har väl någon informerat dessa lata Araber, att i Sverige
    är det bara att gå till Sos eller FK och begära pengar, och om
    man inte får det så gapar man och skriker på sedvanligt
    Arabiskt maner!

  4. Ett sätt som är brukligt och inte alltför svårt, är ju att klicka på gillaknappen. Det är kanske inte så sofistikerat men ändå omtyckt, då man får ett betyg på sina små anekdoter. Det används dock väldigt sällan på Petterssons, vilket kan bero på viss snålhet hos alla smålänningar som läser vår Blogg. OBS! Jag tordes inte skriva det rätta, men smålänningar är de inte.

KommenteraAvbryt svar