11 thoughts on “Richard Jomshof: Hur ser Sverigedemokraternas utbildningspolitik ut?

      • Jag vet inte om jag håller med om att ”peka med hela handen” oreserverat är positivt. Utan kan upplevas som diktatoriskt och den som pekar t.ex. inte lyssnar.

        Det jag reagerade på var att det lät som Jomshof inte tycks vara överens med partiledaren om sitt nya ansvarsområde.

    • Du har rätt Stefan, det är inte alltid positivt att peka med hela handen i alla lägen. Den här videon var ju från Palmedalen i somras och det kan ju ha förekommit sånt som man inte var överens om. Första gången jag tittade själv på videon märkte jag inte detta, men jag slötittade lite i början. När du sedan pekade ut det här och satte tid på när det skedde, så fick jag också en känsla av att det kunde vara något dem emellan. Vi får väl i så fall hoppas att det nu har gått över.
      Jimmie och Richard är ju en stor del av SD och det skulle ju märkas rätt så mycket om någon av dem hoppade av.
      Jag är själv inte medlem, är du?
      Jag tycker videon var bra och på ett relativt högt plan, men ska vi komma någonstans så måste fler kunna ställa upp på intervjuer och utfrågningar och klara sig så bra som Richard gjorde här. Själv är jag för gammal att starta en politisk karriär, men du kanske är sugen. Du verkar ju bra insatt i problemen, det lilla jag har sett av dig.

      • Du har rätt i att Richard Jomshof är mycket bra och en tillgång för SD. Han är tydligen lärare och det som framkommer i detta klipp http://www.youtube.com/watch?v=TCxzzPfHhXg även en bra sådan.

        Han påminner mig om min favoritlärare i högstadiet (sent 70-tal) som var mycket bestämd, rättvis och kompetent. Att han även var Moderat kommunalpolitiker ägnade man inte många tankar åt på den tiden 🙂

        Han var nog en favorit bland elever som inte var ögontjänare. Jag tror inte ögontjäneri var någon framkomlig väg i en klass där Jomshof var lärare heller.

        Jag är inte medlem i något politiskt parti

  1. Vi behöver öka tempot och svårighetsgraden i politiken. Det tycker jag att vår vän Richard Jomshof klarar bra här, och jag hörde inga protester vare sig från moderatorn eller publiken. Lite tjafs från moderatorn när Richard hade lite svårt att svara får han ta, men jag tror nog att alla förstod att det var en både snabbtänkt, skärpt och hederlig människa och dessutom artig de hade fått att fråga ut i heta stolen.

KommenteraAvbryt svar