14-åring sexofredades på pizzeria

LANDSKRONA. Den 14-åriga flickan blev glad över att hon på egen hand skaffat ett jobb på en pizzeria. Tills de sexuella ofredandena började.

Nu har en 30-årig Landskronabo dömts till dagsböter och villkorlig dom.

Det hela inträffade på en pizzeria i en ort utanför Landskrona kommun. Flickan hade besökt pizzerian för att fråga om prao-plats. I stället erbjöds hon av ägaren att arbeta där och hon tackade ja.

Men det dröjde inte länge förrän en anställd i arbetsledande ställning, den 30-årige Landskronabon, började tafsa på henne. Han smög upp bakom henne för att krama henne, ta henne kring brösten och insidan av låren och visade också en porrfilm på sin mobil. Han ofredade också henne verbalt genom att prata om oralsex.

Flickan har berättat att hon blev jätteäcklad av mannen och berättade till slut för sina föräldrar. De sexuella närmandena inträffade vid flera tillfällen, har flickan också berättat.

Mannen har nekat och sagt att det enda han gjort var att ge henne en klapp på rumpan, på svar på att hon först klappade honom på samma sätt.

Det är dock något rätten tvivlar starkt på.

En bekant till flickan, som besökte pizzerian, har också vittnat om att flickan efter att hon vid ett tillfälle blivit ofredad var mycket upprörd och berättat vad som hänt.

Mannen döms därför för sexuellt ofredande till villkorlig dom samt sammanlagt 5 000 kronor i dagsböter.

-Pettersson säger jävla skåning…

HD 

9 thoughts on “14-åring sexofredades på pizzeria

  1. Bertil,: kostar dom verkligen pengar? Så säger inte någon
    från sjuklövern!
    Enligt dessa är dom bara en tillgång, som Sverige inte
    klarar sig utan. Dom eventuella kostnader som dom medför
    tas nog från någon himmelsk kassakista, som inte på något
    vis belastar vår jordiska ekonomi!

  2. Nåja Skåning och Skåning, jag undrar just hur mycket skåning
    han är, det är ju inte så många Skåningar som är i den branschen.
    Men en rejäl pungspark från flickan hade nog avhållit honom
    från vidare trackaserier!

  3. Vi skulle gå samman och vägra betala utsugarskatten, Bertil. Det ända vi gör är att göda det kriminella svineriet som de inkomnande ängnar sig åt, för att de har tid och resurser till det, när de inte behöver slita för pengarna som vi ursprungliga. Detta bevisas ju ständigt och jämt. Ovanstående är bara toppen på ett gigantiskt förgriparberg som dessa kebaberäckel frekvent ägnar sig åt.

  4. Ut med kebab-folket, bara. Såna är dom hela högen de svinen. Se på stan bara på stan, hur de asen kletar sig på våra unga svenska flickor. De är grymtande svin utan knorr.

    • Problemet är bara att en hel del Svenska flickor faller för deras uppvaktning se man varje sommar när de sitter med dessa gen skada livsformer på uteserveringar.

KommenteraAvbryt svar