6 thoughts on “36 % för SD på nätet

 1. Jag tycker Benny Andersson är en mycket sansad och
  förnuftig herre i många sammanhang, fast hur han kan
  skänka hundratusentals kronor till kärringen Schymans
  parti Feministisk Akrobati är en gåta?

 2. Ha Ha Ha FI kärringarna har tydligen mobiliserat 17% i realiteten lä rde väl på några promille.

 3. Det här är ingen opinionsmätning som har någon betydelse. Den visar bara hur många som vid en viss tidpunkt kan göra sig fria och klicka på något på Internet. Det kunde lika gärna vara Svenskarnas parti som ligger i topp. Det här är inget för dem som förstår hur opinionsmätningar normalt går till. Det är egentligen inget att bry sig om.

  • Nej sett ur ”vetenskaplig” sikt har du rätt Ollie..
   Å andra sidan kan du se en tendens,efter att nu c:a 18.000 avgett sina röster.F.n. utgörs 25 % av SD-sympatisörer…. Inte dåligt,oavsett hur man ser det hela ! 😉

   • Med ca 6 500 000 röstberättigade så går det 65 000 på en enda procent. Här har du inte ens en tredjedel av det och ändå påstår du att det går att genom dina resultat även se var de övriga 99,7 % placerar sina röster. Om inte Enok Sarra är död, så tror jag mer på hans teori om olika aborrfenor, än en sådan här röstmätning. Fi, PP, SvP går starkt, nästan som SD. Du borde istället koncentrera dig på att skriva mitt namn Olli utan e. Men jag är visst nästan ensam om det själv. Mina 5 nedgående tummar, ser jag som att jag är ca 99% klokare än de som har satt dem.
    Det är inte konstigt att ingen löst felet med våldtäkterna på flera dagar. Jag har ringt Nostradamus i Norr, men det verkar inte som han kan heller, och då är han ju ändå en av Nostradamus lärjungar.
    Har nu satt in en egen lösning. Ska man få något gjort här, så får man göra det själv. Medan SD, Svp, PP och Fi leker herre på täppan i sandlådan.
    Grattis förresten Stenbock, du vann även i år listan för kommentarer, hur mycket och vilka mer som var med bland de fem främsta kommer jag att upplysa om senare idag.

Kommentera