Abbas: Kristus var palestinier

MELLANÖSTERN. Israel är upprört över Palestinska myndighetens president Mahmoud Abbas jultal i vilket han lade märke till att Jesus Kristus var palestinier och lade skulden för de kristnas flykt från regionen på Israel.

Enligt Abbas är palestinier i staden Nasaret fortfarande ockuperade och inte kan be till Gud på sin mark, trots att det gått två tusen år sedan Kristi födelse.

Tusentals troende och turister från hela världen anlände igår till Betlehem där Jesus Kristus påstås ha fötts.

– Pettersson säger att Jesus i varje fall inte var muslim…men Barabbas är nog anfader till muslimerna.

Rysslands röst

19 thoughts on “Abbas: Kristus var palestinier

  1. Islammie. Vilket värdelöst svammel. Inte ens värt att kommentera. Titta dig i spegeln i stället, så kanske du ser de mörka krafter du talar om, om dina ögon inte är alldeles för igenkorkade av allahdemonen. 🙂

  2. Islammie. Ni lever i en makaber paranoid muhammedfantasi. Största lögnen är ju er påstådda förträfflighet, när ni i själva verket lever efter en mördarskrift. Det finns inget av godo i islam. Den är själva orsaken till all skit i den muslimska världen. Där är orsaken att hata legetim. För ni strävar ju inte efter nåt annat. Er sjuka lära är själva grundorsaken till allt elände i världen. Men klart så skyller ni er egen ofullgångenhet på Israel, för ni är för självgoda för att erkänna hur misslyckade och usla ni i själva verket är. För se er själva i er förfallna skepnad, så ser ni sanningen. För objektivt sett, hur mycket brutalitet och skit står inte ni för gentemot oss. Vår reaktion är försumbar, och en nödvändighet för att överleva i det inferno som ni tillhandahåller i dessa omgivningar. Våran reaktion på er är fullt legitim.

    Sen varför gå på de muslimska länder som lyder under storsatan. De är ju obotliga. Hos de muslimska länder som lyder under lillsatan, finns i alla fall en chans till omvändelse från den usla vägen till något bättre.

    • Sionistorein. Du skriver ”Er sjuka lära är själva grundorsaken till allt elände i världen.” Jasså? Är det inte sionistlobbyns behov av att kontrollera världen som är grundorsaken? ÄR det inte sionistlobbyn som startar ständiga massmördarkrig i Irak, Afganistan, Palestina, Europa mfl. Precis som storsatan sätter ni gång krig och låtsas vara oskyldiga satanister.

      Nä du. Vi är många som har tröttnat på er och det är legitimt.

      Idag är det fredag. Och då är det viktigt för oss muslimer att be Allah om att befria oss från både lillsatan och storsatan. Må Allah även befria er från era onda tankar och handlingar. Amin

  3. Endast bubblan med skit spricker.
    D v s, den som redan nu spricker genom din islamska förruttnade smet.

    Det är endast för att vi visar på sanningen om eran djävulslära, och annat. som vi blir hatade. Endast lögnen hatar sanningen utan orsak. Varför hata en sanning, om du ”vet”, att du har rätt. Det håller inte. Det är ni som har taqiyyan som livsstil, inte vi. Endast de som kommer med sanningen blir hatade utan orsak. Er hatar vi för vad ni gör och står för i era usla liv. Ni är hatade av orsak. Det är skillnad det.

    • Sionisto. O det ska komma från er ? Tror du inte att israel o sionisternas brutalitet är en legitim orsak? Eller tror ni att folk älskar er o att ni är änglar?

      Muslimer o ickemuslimer jobbar på att spräcka er gigantiska lögn- och mygelbubbla. Självklart kommer det att gå med Allahs hjälp. Det är därför ni krigar mot muslimer o andra icke-muslimska länder som inte lyder storsatan. Inte sant?

    • Sionisto. Jag vet att sionister lägger ner stora resurser på media o annat för att lura världen på era ständiga lögner. Allt förgäves. Försöka kan ni. Men majoriteten låter sig inte luras. Tvärtom så har sionister fler fiender än någonsin.

      Inte ens era främsta allierade gillar er. Er lögnbubbla är så uppenbar. En vacker dag spricker den bubblan

      • Pettersson. Visst. Men skyll dig själv. Det är ni som lägger upp dessa inlägg. Att det sedan stör din julfrid när du läser sanningen är en annan femma.

        Pettersson. Jag hoppas att det nya året gör er lite fredligare o mindre hatiska. Kan du inte ge några nyårslöften på denna hatblogg?

      • Ali, mitt nyårslöfte till dig blir att lögnare och propagandister som du fortfarande får framföra dina galna åsikter och det är väl skönt för dig för bland dem du försvarar är ordet inte fritt, där är inget utom hatet fritt.

  4. Som vanligt retar sanningen gallfeber på israeler o dess allierade lögnare.

    Jesus föddes i Betlehem i Palestina. Detta är hela sanningen.

    Israel är en tillfällig ockupationsmakt som bildades 1948 pö ett olagligt o brutalt sätt. Innan dess har det aldrig hetat israel o framförallt inte under romarriket när jesus föddes.

    Värt att nämna att israel hindrar tusentals kristna palestinier från att besöka betlehem o fira jul där. O detta trots stt resvägen bara är ca 1 timme.

    Det är så rått o sjukt att palestinier inte får besöka sina egna städer.

    En sanning som lögnarna gärna vill dölja. O lögner som petterssonslögnblogg gillar o stöder . Det visar att ni inte bryr er om kristna som behandlas illa av israel.

    Men det för ånar mig inte. Detta är ju som tidigare sagt en Sionistblogg som är gjord av sionister för sionister.

    • Det är ju inte hela hela sanningen. Enligt Julevangeliet så hade det gått ut ett meddelande från kejsar Augustus i Rom att hela Världen skulle skattskrivas. Därför reste Josef från Nasaret i Galileen till hans släkts stad Betlehem i Judeén. Hans trolovade Maria var havande i nionde månaden och födde sitt barn i Judeén som inte hette Palestina, vilket är en senare falsk benämning. Här hittar ni nog själva roten till problemet.
      http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/175458#.Ur1PnbRMqvE

    • Jag vet inte var du fått sionisterna från Ali. Ingen jag känner här är sionist. Men du är ju sionist-och judehatare, trots att du troligen aldrig har ens hälsat på eller talat med en jude. Jag hade en palestinier här för några år sedan, som jag ville försöka hjälpa in någonstans där de behövde en civilingenjör vilket han påstod sig vara. Diplomingenjör kallades det nog för hos honom. Jag pratade flera gånger per telefon, han hade bott i Damaskus men mest i Kairo. Så vi pratade en hel del om Kairo och Egypten, Islamiya och Förenade Arabemiratet, men även om Sverige. När jag lite senare skickade några islamistiska artiklar med foton för att få veta hans inställning till det, så fick jag inga svar, trots att jag ringde och frågade varför han inte svarade. Han var troligtvis islamist, då han inte ville ta avstånd från de handlingar artiklarna beskrev.
      Men jag har också mött trevliga egypter, mestadels försäljare. Men man var inget värd om man inget köpte.

      • Tjena Olli.
        Klart jag känner vissa judar. Jag skiljer på folk och folk. Är man fredlig och vänlig så har jag inga problem oavsett nationalitet eller religion.

        Gällande sionister så har ni nu en kommentator med nick ”SIONSKINFO”.
        Och du olli hänvisar alltid till sionistiska och israelska propagandakällor.

        Elder of Zion. Har du glömt att du ständigt sprider sionistpropaganda? Vill du förneka det eller har du bara glömt?

  5. Vilket svammel. Israel var på den tiden romerskt/judiskt. Palestinskt har det ALDRIG varit. Eftersom det ALDRIG har funnit ett sånt hittepåfolk som palestin.
    Jesus var jude, född i JUDISKA nasaret. Men Paulus exempelvis, var romare som konverterade och blev kristen. Att vara romare, så trodde man på de hedniska gudarna, om man trodde på nåt. Men att blanda in de inbillade s k palestinierna i allt detta, är bara ett löjligt skrattretande spektakel utan dess like, som får dom mest instängda på slutna psykiatriska avdelningar, att verka fullt vettiga och normala, vid en jämförelse.

KommenteraAvbryt svar