Vita anti-rasister häcklas

I invandrarnas Sverige får inte ens anti-rasisterna vara vita.

Foujan Rouzbeh, aktivist och debattör, tycker inte om att en person som Thomas Ledin deltar i Timbuktus kampanj ”Jag är Jason”.

”Vi”, dvs säga vita män, anses bo bekvämt, vi har fadderbarn i andra länder, vi behöver aldrig tigga och behöver aldrig gömma oss som flyktingar m.m.. ”Vi” är de onda i samhället och därför ses en person som Thomas Ledin inte med blida ögon i Foujan Rouzbehs ögon. Stackarn som trodde han gjorde en god sak när han ställde upp och kallade alla som är emot svensk migrationspolitik för rasister.

Sällan skådat dravel publiceras alltså på SVT Debatt, men det är å andra sidan bra. Nu får vi läsa vad en invandrad kvinna anser om oss svenska vita män. Vi är inte värda vatten i Foujan Rouzbehs ögon, men Foujan Rouzbeh som kom till Sverige 1989 väljer att bo kvar, trots sin avsky för vita män. Hmmm…

Källa: SVT

Vad kan då sägas om denne Foujan Rouzbeh, förutom att hon invandrade från Iran 1989 och avskyr vita män? Ja, läs själva och fråga er varför hon bor kvar i detta Sverige hon verkar väldigt missnöjd med?

Hon har bl.a. jobbat med Expo och Amnesty

Hon har kallat poliser för stinkande apor

Hon har jobbat för hemlösa och papperslösa

Hon skyllde Husbykravallerna på polisen och oss svenskar

Hon har kritiserat Tobias Billström för att inte alla asylsökande får stanna i Sverige

Hon deltog i Hijab-upproret

Hon kritiserade Jonas Gardell när han skämtade om kvinnor i slöja

Hon har kritiserat Moderaterna för att de stundtals fört fram förslag om att kriminalisera tiggeri

Hon var talare i en manifestation mot polisens registrering av romer

Hon startade sajten flyktingarna.se som en reaktion mot en inhuman flyktingpolitik

Hon kritiserade polisen för REVA-projektet

Hon kritiserade Hanif Bali (M) för att han lämnat förorten

Här finns en del smått o gott att läsa

 

 

4 thoughts on “Vita anti-rasister häcklas

  1. Något för godhetsapostlarna att tänka på. Jag menar hur den invandrade eliten de hjälper fram egentligen ser på dem. De ser ner på dem och kanske föraktar dem ännu mera än de förskräckliga rasisterna.

  2. Vilken arm sate han blev, Ledin. Gick från idol till fjärt, hur tänkte han? Att Stakset, Timbuktu och de andra mångkuturella maktfaktorerna i Sverige skulle bli hoamisar med sandvikenpysen som gifte sig till miljonerna.

KommenteraAvbryt svar