Präst uppmanar oss att skita i kyrkan

Det är i Skarpnäcks Församlingsblad som kyrkoherde Maria Berg uppmanar oss till detta…

”Tack, tack Gud för dina olika rum. Men Gud mest av allt vill jag tacka för alla människor som gör det möjligt för barnen att leka i skogen. Tack, tack för förskola och skolpersonal, för föräldrar och andra som kämpar på med matsäckar och extra vantar. Till er alla vill säga: passa på och låna toaletterna i Markuskyrkan när ni ändå går förbi – det finns inte så många offentliga toaletter som är gratis men toaletterna i Markuskyrkan äger vi tillsammans. Markuskyrkan, Bagarmossens kyrka och Markusplatsen i Skarpnäck är alla lokaler vi äger gemensamt. Tre rum där vi får möta vår

Tack, tack Gud för din kyrka och alla människor.”

Ledaren i nr 4-2013

 

7 thoughts on “Präst uppmanar oss att skita i kyrkan

  1. @Ruben:
    Under de fyra dagar jag varit på rehabilitering,tycker jag personligen att bloggen har sjunkit djupt ned,vad gäller språkbruket! 😉
    Mestadel rent skitprat och niggermusik!

      • Ruben och Stenbock, jag tycker och anser att ni har fel. Språkbruket har om det har gått åt något håll blivit bättre och negermusiken är nog undantag i det stora hela, vi har haft mängder med all sorts musik.

        Titta gärna bakåt i bloggen så får ni se, det finns 17 650 inlägg från mitten av juli 2010.

    • Jag uppskattar också ett vårdat språk, men denna rubrik går inte att formulera annorlunda, om man vill ha kvar dubbeltydigheten som skapar humorn i denna artikel.

      Dessutom är detta en käftsmäll mot alla de präster som arbetar för kyrkans sönderfall. Det krävs nog också en kvinna för att sänka nivån till fekaliestadiet i en ledarkolumn. Förvånar mig inte om nästa ledare inbjuder till fittstickning och fittpyssel i altargången under högmässan.

KommenteraAvbryt svar