Invandrande skolkamrater hotar skära halsen av invandrad 7-åring

Donia, 7, har under över ett år misshandlats och trakasserats av två pojkar. Sedan i måndags håller familjen henne hemma från skolan. – Det är så fruktansvärt. Skolan gör ingenting och ingen annan skola säger sig ha plats, säger hennes mamma Elham. Sedan hon i fjol började i sexårsverksamheten på Grönkullaskolan i Rissne utanför Stockholm har Donia fått utstå mobbing och upprepad misshandel.

– Det har främst varit två pojkar som utsatt henne. En av dem är särskilt på henne. Det har varit knuffar och slag och hot. Han har sagt saker som “Min pappa ska komma och sätta på din mamma. Jag ska skära din hals. Jag ska tömma min pappas pistol och skjuta sönder dig” till henne. Flera trakasserar henne och säger saker som att hon är ful. Hon som är så fin… Och på senare tid har våldet trappats upp.

– Men det har inte hänt någonting. Vid ett utvecklingssamtal fick jag höra att det går jättebra i undervisningen, att hon är bäst i svenska och matte, men att hon har sociala problem. När jag bad henne förklara var det mobbingen hon menade.

Att det mobbade barnet är den som ska få den stämpeln, och inte mobbarna, är bakvänt, säger Elham till Aftonbladet och fortsätter:  – De förklarar för oss att den här pojken är traumatiserad, krigsskadad eller vad det är. Men det är inte vårt problem.

– De sa att det hade hänt en olycka. Att två pojkar hade dragit in henne på toaletten, tryckt ned hennes huvud och spolat. Jag blev galen och frågade vad de gjort åt det. “Vi har dokumenterat det”, svarade de. Dokumenterat. Det handlar om misshandel, ett övergrepp.

Nu har familjen polisanmält händelsen och håller Donia från skolan. – Vi vägrar låta henne gå tillbaka. Det går ju inte.

-Pettersson undrar varför de inte flyttar på mobbarna och om det är de första stadierna på inbördeskrig i Sverige vi ser. En sort babbar ger sig på en annan sort för det som hänt i hemlandet…

2013-11-28_1149

Aftonbladet 

8 thoughts on “Invandrande skolkamrater hotar skära halsen av invandrad 7-åring

 1. Flickan är inte muslim, då måste hon “renas” av dom små islamisterna. Hon får inte leka med pojkar och ska ha minst slöja enligt dom.

 2. Åh men det är ju synd om mobbarna!
  Pojken är ju krigsskadad från hemlandet!!
  Hur många krigsskadade går det runt nu i vårt samhälle? När brister det för någon?

 3. Det är den naturliga fortsättning då vi ta emot båda parter i Sverige. Det som hände i Libanon under 70-80 talet få sin fortsättning här i Sverige, sanna mina ord.

  Skiten ha redan börjat med Salafisterna i Tyskland

 4. Ja Aftonlögnen, här ser vi resultatet av den kravlösa
  invandringen till Noll Koll landet Sverige, som ni stöder
  så helhjärtat! Är ni inte nöjda med resultatet?

 5. Jag har alltid fördömt detta daltande med mobbarungar och hur offren får lida bara för att skolor anser det vara “kränkande” att flytta ett “oskyldigt” barn. Tydligen är det mer kränkande än ignorerandet av offrets lidande. Naturligtvis ska ju de flyttas till annan skola och om de har svårt att integreras där så till OBS-klasser, som det hette på min tid,så att de hålls borta från normala barn.

Kommentera