Gör som polisen säger annars kan det gå snett

YouTube Poster

Den eminente bloggaren Cornucopia ger i en artikel :  Så blir du INTE skjuten av polisen nedanstående råd:

Några enkla tumregler för att undvika döden.

  1. Bär inte vapen illegalt
  2. Om du bär vapen, hota eller angrip ingen
  3. Om du bär vapen eller andra livsfarliga föremål, angrip eller hota inte poliser 
  4. Om polisen säger till dig, släpp vapnet
  5. Om polisen skjuter varningsskott, släpp vapnet
  6. Om polisen skjuter dig, släpp vapnet
Svårare än så är det faktiskt inte.

5 thoughts on “Gör som polisen säger annars kan det gå snett

    • Araberna har inget negerproblem. De kastrerade nämligen de manliga negerslavarna. De tog bort hela klockspelet och satte en blykon i urinröret för att förhindra att det växte ihop. Vilken vidrig människosyn!

  1. Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
    Varg i Veum skriver:

    Små enkla pragmatiska livsråd som inte borde vara så svåra att fatta. Nu var det väl lite overkill att skjuta mot däcken, men än mer anmärkningsvärt att modern så villigt utsatte sina barn för detta.

  2. Jag har alltid sagt till mina barn att om polisen kommer fram så, gör alltid som polisen säger hur dumt det än kan vara.

    En polis som kommer till en incident har inte hela händelseförloppet klart utan måste sekundsnabbt försöka utreda situationen där och då vilket är svårt och extra svårt med någon eller några som skriker i varsitt öra. Så om en polisman beordrar ”sitt” så sätter man sej.

    Alltså! Följer man Cornus råd så slipper man bli skjuten.
    Följer man mitt råd slipper man ett eller flera polisknän i ryggen samt handfängsel.

KommenteraAvbryt svar