Topp-moderat och topp-sosse kallar invandrare kriminellt pack och avskum

Skittidningen Aftonlögnen kallade nyligen Sverigedemokraternas vice ordförande Jonas Åkerlund för rasist för det han sagt i en närradiokanal år 2002.

Aftonlögnen är däremot tysta om att Topp-moderaten Fredrik Bergqvist i Norrköping är överens med socialdemokraternas Lars Stjernkvist om att vilja utvisa invandrare som kan beskrivas som ”kriminellt pack och avskum.” Fredrik Bergqvist (M) döljer inte sitt förakt för livsfarliga invandrare som härjar fritt i Sverige utan konsekvenser. Det han vänder sig emot är att ingen lyckats göra något åt den snabbt växande grova brottsligheten.

Märkligt nog är det precis samma åsikter som Sverigedemokraterna har…ingen vill ha hit kriminella, oidentifierat så kallat ”pack och avskum” från jordens alla hörn.

Pettersson vet att politik är att välja och vi väljer politiker, så vid nästa val – rösta på någon som törs göra det som alla tycker…

12 thoughts on “Topp-moderat och topp-sosse kallar invandrare kriminellt pack och avskum

  1. […] Lars Stjernkvist (S) vill att hemkommunen Norrköping följer Malmös politik som ger papperslösa barn socialbidrag och bidrag till bostäder. Lars Stjernkvist samarbetar också med Asylgruppen, en organisation som gömmer papperslösa i strid med svensk lagstiftning. Lars Stjernkvist vill redan 2004 att riksdagen borde fördubbla antalet invandrare. Lars Stjernkvist var också Generaldirektör för Integrationsverket 1998 -2000 och ansåg redan då att ”De somalisktalandes integrationsprocess har stora förutsättningar att lyckas. Gruppen är ung, relativt välutbildad och har visat stor förmåga till delaktighet och medskapande”. Dokumentet kan laddas ned här och orden står at läsa allra sist. Sedan vet vi att Lars Stjernkvist kallat kriminella invandrare för avskum och pack. […]

  2. Tyvärr får inte polisen föra register som inte är absolut nödvändiga. Då får de kritik från media och rikspolischefen. Förslag: Ge polisen frihet att föra vilka register de vill men ställ krav att dessa gäng försvinner.

  3. Noterade att inslaget var från 2011. Inget fel att visa upp gamla videos tvärtom speciellt med den arkivtömning som pågår från PK-HQ. Min undrar däremot: Varför har detta inslag. MEN kanske det är på samma sätt med nyheter som med vin….det blir bättre med åren……uppenbarligen så är det och har det varit ”jobbigt” om mångkulturen drabbar hemmavid sas…..noterar att för svenska medborgare som finns i Norrköping och som inte är ”rena” vill Fredrik och Lars skicka dom någon annanstans i Sverige….uppenbarligen OK i landet men inte i länet……Jag tycker det är både hyckleri och ”What´s init4me” mentalitet. Spelet ”svarte petter” byggde på samma princip, du skulle undvika att sitta med detta kort sist i spelet…….Ser vi politikers preferenser på liknande sätt någon annanstans i samhället……..

  4. Javisst är det tråkigt när våra politiker uttalar sig olämpligt,
    I det här fallet får väl Fredrik göra som Jimmie, ta toppmoderaten i örat offentligt. Toppmoderaten får förklara att han är omogen och aldrig ska göra så igen .
    Det ryktas om, att det var toppmoderaten och Fredrik som införde nolltoleransen hos moderaterna, men det var så länge sen så toppmoderaten hade glömt bort det,

  5. Det är bra Jimmy närmar sig statsministerposten,Ser fram emot den dagen då vi kan sända hem slöddret. Och framför allt satsa på pensionärerna!!!

  6. Ja Ja skärt barn ha många namn! Jag kallar dem för ”Sub-humans” vi ha också ett Tysk ord som börja på U för sagda livsformer.

    Som ung undrade jag alltid vad kan få en människa att bli Nazist sympatisör i ordets sanna bemärkelse. Nu, som äldre man ha jag fått svaret på min fråga.
    Det räcker med tillräcklig många muslimer runt i kring en!

  7. Ja nu närmar sig valet med stormsteg..Då gäller det att i tid gå ut,och ”ge sin klara syn” för att få sitta kvar vid köttgrytan !
    Kommunalrådsposter är mycket välbetalda,en och annan ”vit” lögn, måste accepteras allt för mammons skull !
    Sen är det ju så,att dessa uttalanden snabbt glömmes bort av valboskapen…och inte hellre är bindande för kommande fyra år !

  8. Det är naturligtvis glädjande och befriande att höra toppolitiker som uttalar sig så öppenhjärtligt om situationen i Sverige! En spade är naturligtvis en spade och en neger är en neger!
    Men är dom ärliga?
    Kommer dom att få löpa gatlopp efter sina uttalanden?
    Eller är deras kommentarer kanske ett svar på SD:s framgångar och därvidlag bara ett försök att återta förlorad mark?
    Eller kan det vara så att politikerna äntligen börjar vakna till liv? Tiden får utvisa!
    MVH
    Janne

KommenteraAvbryt svar