Att hänga kvar vid taburetterna.


Felfria Fredrik ändrar sig nu om att släppa fram det största blocket efter valet. Det gäller inte om det bara är S och MP säger han.
Han tänker sitta kvar även om han förlorar valet konstaterar Stillsamma Stefan.
Bakgrunden till att Felfria Fredrik tidigare kunde tänka sig att släppa fram de rödgröna var för att isolera SD.
I en fråga från TT om det inte är konstigt att om man förlorar valet ställa krav på hur en rödgrön regering ska se ut svarar Felfria Fredrik.
”Nja, det jag konstaterar är att det alla varit överens om är att SD ska isoleras från inflytande. Ska vi nu börja lista flera partier som ska isoleras från inflytande och ändå tro att vi långsiktigt ska kunna regera Sverige, då tror jag att vi är inne på en farlig väg”.

Lusharpan tror att Felfria Fredrik redan nu är inne på en ”farlig väg” när han försöker att kortsluta demokratin. Men det är väl ganska typiskt för en person som fått hybris. Man tror att man kan diktera även demokratins villkor. Allt för att hänga kvar vid taburetterna och närheten till köttgrytorna.

Lusharpan tror personligen att Felfria Fredrik kan lägga ner sina funderingar och låta väljarna avgöra vem som ska regera Sverige.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


One response to “Att hänga kvar vid taburetterna.

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: