Ehsan Fadakar – prinsen på ärten

Ehsan Fadakar Bani, född 26 augusti 1982, är född i Iran men har svenskt medborgarskap. Han är för närvarande chef för sociala medier samt kolumnist på Aftonbladet. I en krönika i AB kallade han norrmän för själviska, han påstår att norrmännen behandlar fattiga som djur och att det norska samhället är genomruttet och att det högerextrema är det normala i Norge och han undrar om den norska kulturen är värd att bevara.

Nåväl det tål säkert norrbaggarna, men när Ehsan får lite mothugg i debatten då tycker han att kommentarsfälten på VG.no ska rensas. Nazisttidningen Aftonbladet har till och med gått så långt att de stängt av och rensat bort kommentarerna vid Fadakars krönika. Man skulle kunna tro att Aftonbladet styrs av Irans ayattollor, censuren är i varje fall liknande…

Ehsan Fadaker – prinsen på ärten – twitter

2013-11-14_1720

Krönikan med några kommentarer innan Ayatollah Jan Helin beordrade rensning och avstängning av kommentarfunktionen

Fadakar

6 thoughts on “Ehsan Fadakar – prinsen på ärten

 1. Må den stornästa nyklippta fula snorungen få springa sig till räddning.
  Lär dessa förbannade glin hut en gång för alla.

 2. En kul parentes är att SvP (Svenskarnas Parti) har polisanmält aftonlögnen och parasiten Ehsan Fadakar för hets mot folkgrupp.

  Den synnerligen träffande benämningen parasit är bannlyst av Admin. på Avpixlat,
  …hur P.K. kan en s.k. ”politiskt inkorrekt” sida egentligen bli?
  Är nästa steg att slå ihop redaktionen med Expo?

  Syftet med anmälan är att juridiskt pröva om Norrmän (i motsats till Svenskar), kan räknas som en folkgrupp.
  Eller är Svenskar den enda ”folkgrupp” som etablissemanget ohämmat kan smutskasta och förnedra?
  Är lagvrängarna, liksom (S), beredda att stå upp för sina sjuka ideal och försvara sin uppenbara diskriminering av oss Svenskar?

  Kul initiativ av SvP, tycker jag!
  Ett nedlagt åtal blir för hycklarna i rättsväsendet som att spotta snus i motvind 😉

 3. Jag ställer frågan om den muslimska kulturen är värd att bevara.Själv tycker jag att den omgående skall förbjudas i vårt siviliserade samhälle!

 4. Norrmän ställ krav på Shibsteds som äger denna vidriga pissblaska att antingen lägga ned skiten till de flesta svenskars önskan. Eller sparka hela redaktionen och ersätt med anständiga journalister som har vanligt folkvett. (om det finns några som inte har en massa skit i sitt CV)

Kommentera