Fem invandrare misstänkta för våldtäkt mot barn

KUMLA. Polisen har undersökt en fastighet i Kumla men är fåordiga kring utredningen. En 20-årig man och en 17-årig pojke sitter anhållna misstänkta för våldtäkt mot barn i Kumla.

En tredje man har anhållits misstänkt för våldtäkt av en flicka i yngre tonåren. Våldtäkten ska skett mellan den 3 och 4 november i Kumla.

Mannen är i 20-årsåldern uppger åklagare Anna Karlsson. Sedan tidigare är en 20-årig man och en underårig pojke anhållna för brottet. Polisen, som har undersökt 20-åringens lägenhet, vill inte berätta var våldtäkten ska ha ägt rum.

-Pettersson vill inte lägga sig utredningen och Aftonbladets journalistik men det är fem misstänkta och vi kan nämna att två är anhålla och de är…

 • Govend Hewa Isamel Ismael, född 1993, boende i Kumla
 • Al-Sheikh Ahmad Mohammad, född 1996, det är ett ensamkommande stackars barn….

Båda är misstänkta för våldtäkt mot barn på sannolika skäl, den högre graden. Tre till är misstänkta och det finns ingen anledning att tro att de är av någon annan sort.

Al-Sheikh Ahmad Mohammad bor på Frejgården som är ett hem för ensamkommande barn. Informationen om boendet innehåller några märkligheter. Enligt reglerna får man bo kvar tills man är 21 år. Lite märkligt är också följande stycke: Ungdomarna kan ha kontakt med familj och släkt genom t ex Facebook och genom att använda boendets telefon för att ringa. Boendet står för denna kostnad.

De ensamma barnen kan alltså vara 21 år och ha familj och släkt på annan ort…

 

2013-11-08_1555

15 thoughts on “Fem invandrare misstänkta för våldtäkt mot barn

 1. När jag var ung försökte två finländare råna mej i Gamla stan, faktiskt ganska obehagligt. Men betyder det att alla finländare är rånare, självklart inte, jag har varit i Finland många gånger och träffat ett artigt, trevligt och hederligt folk.

  • Vi förstår Lasse men ingen har sagt hoppas jag att alla araber eller zigenare är brottslingar men betydligt fler araber och zigenare är brottslingar än exempelvis västeuropéer. Det har inget med fattigdom eller sociala faktorer att göra utan det är ett kulturarv.

   I varje fall enligt folkpartiets integrationstalesman Mauricio Rojas och en utredning från BRÅ.

   • Pettersson ang. Rojas
    Jag har läst en del av Rojas, han verkar vara en man som gillar att sticka ut hakan, han har nog en del att tillföra debatten.
    Ja jag tror också att kulturarvet har stor betydelse. I Sverige är vi vana sen lång tid att ha en stark stat, i stort sätt litar vi på våra myndigheter. Om nån tex stjäl från mej trummar jag inte ihop ett gäng släktingar utan jag ringer till polisen och tror att dom skall hjälpa mej.
    Kulturarvet skapas under vissa förutsättningar ,detär ju ett sätt att anpassa sig till de villkor under vilka man lever.
    Är chilenare brottsligare än andra folk, jag vet inte men om det är så tycker jag att det vore intressant vad i deras samhälle som gjort det.
    Pettersson jag uppskattar att du svarat på mitt inlägg och inte bara gjort tummen ner tecknet. Jag tycker att det är bra för oss enskilda och samhället att olika ståndpunkter bryts mot varandra.

 2. De stackarna, jag menar männen bli väl frisläppt eller få samhällstjänst. i värsta fall. Flickorna få väl skylla sig själva. Antingen kommer domstolen fram till att de inte skrek högt nog eller sprang för sakta.

 3. Ja Aftonlögnen, och vilka brukar det vara som begår våldtäkter
  i gäng, men det är som vanligt inget att skriva om för den
  (O)seriösa blaskan AB.

 4. Undra när de första Etniska Svenskar vakna och ha vänliga samtal med dessa våldtäkts män, bjuder in dom på skogspromenad i våra fina tysta skogar för naturnära frilufts äventyr.

 5. Snart hävdar väl alla muslimska ”män” att de är homosexuella för att få PUT i Sverige. Sen efter put fira man genom att bjuda in Svenskar tjejer till SEX-Surprise, helst i grupp

 6. EU-domstolen lär ha ställt sig positiva till att bevilja afrikanska homosexuella asyl (Fria tider). Då lär väl inte våra svenska pojkar behöva gå oberikade så länge till utan kan få vara med i grupplekar de också.

 7. Vi i civiliserade världen överskattar deras förmåga,vad gäller att känna till när de såg dagens ljus första gång..
  När sedan Absurdistan är tacksamma för varje lyckosökare/parasit som kommer,tror jag inte det är så noga med åldern !

 8. Pettersson:
  Är ”Sheikhen” ett ansamkommande baaarn stämmer nog inte födelseåret.Instämmer med Pica pica först ett rejält straff,sedan återtransport till Arabien !

 9. Våldtäkt av minderåriga är bland de grövsta brott jag vet. Nu hoppas jag på att dessa odjur förpassas ut ur landet snarast möjligt. De kan i väntan på beslut förvarar i potatiskällaren under Kumlabunkern.

Kommentera