Somalier skar somalier brutalt

GÄVLE. 25-åringen skar brutalt en annan man i ansiktet med en trasig glasflaska. Det är bakgrunden till varför tyska myndigheter har begärt honom utlämnad. 25-åringen som misstänks för mordförsök i Tyskland påträffades i torsdags i Sätra centrum och häktades under fredagen av Gävle tingsrätt.

Det var en polis som kände igen honom efter en efterlysning. Internationella åklagarkammaren beslutade då att han skulle gripas. Bakgrunden till gripandet är att 25-åringen, som är somalisk medborgare, angrep en landsman på ett myndighetskontor i Tyskland.

25-åringen låste in sig med offret och skar honom från vänster till höger sida i ansiktet samtidigt som han hotade honom till livet. Enligt gärningsbeskrivningen i den tyska arresteringsordern klarade sig offret genom att spela död. Han hade då fått ta emot flera knivhugg och var allvarligt skadad. Överfallet inträffade i början av juli i år och motivet är en familjefejd mellan gärningsmannens och offrets släktingar. Hur länge 25-åringen befunnit sig i Gävle är oklart.

-Pettersson säger att vänta bara, snart är klankonflikterna här – skicka hem dem bums…

Arbetarbladet

 

 

 

1 thoughts on “Somalier skar somalier brutalt

  1. Skicka hem alla Somalier nu, såg en gubbe här om dagen som kom
    i en Natt Särk mitt på blanka dagen, vad kan dessa individer tillföra samhället
    det är sant som pettersson säger snart börjar klan motsättningarna,
    det skulle bli jävligt kallt några månader som under krigs åren så
    kanske dom inte skulle trivas i sina särkar och tofflor.

Kommentera