Motdemonstrant mot vad …


Det är intressant att läsa och lyssna till hur PK-media karakteriserar den kvinna som ”tårtade” Jimmie Åkesson. Alla jag har hört och läst kallar kvinnan för ”motdemonstrant”. Motdemonstrant mot vad då ??
Vad jag vet var Jimmie Åkesson på Södermalm för att signera sin nya bok, inte för att demonstrera. De enda som demonstrerade var ”motdemonstranterna”, som som vanligt saknade tillstånd för sin demonstration.
Man får ett intryck av att PK-media på något sätt vill urskulda kvinnan ifråga med att hon på något sätt agerade mot en annan demonstration. Att polisen i Stockholm rubricerar överfallet som ”ofredande” gör inte saken bättre. Det är skillnad på skit och pannkaka om man jämför med polisen i Uddevalla, som tar allvarligt på överfall på demokratiskt valda politiker .

Det hela blir inte bättre när, som grädden på moset, en som det verkar halvpackad och orakad Hasse Aro ska kommentera det hela. Det är uppenbart att denna fina representant för demokratin anser att alla som befinner sig i hans hemtrakter och inte delar hans åsikter är provokatörer. Verkligen ett riktigt praktarsel till journalist.

Det var bättre förr då journalister var journalister som grävde i frågorna och inte en kör av papegojor som ständigt upprepar det våra politiker vill att de ska säga.

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


3 responses to “Motdemonstrant mot vad …

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: