Personal blev rejält slagen av ensamkommande barn

HÄLLEFORS. En kommunanställd har blivit misshandlad enligt en polisanmälan.

En anställd på kommunens mottagningsenhet för ensamkommande flyktingbarn skulle i förra veckan hindra en boende från att gå in i ett förråd han inte fick gå in i.

Då gick något snett och den anställde fick ta emot åtskilliga slag. Misshandeln resulterade i bland annat ett blåöga, en blessyr som fick sys och en lättare hjärnskakning. Polisanmälan har lämnats in i efterhand. Ärendet rubriceras som misshandel, men den misstänkte är inte straffmyndig.

-Pettersson säger att de är starka de små barnen…

NA

5 thoughts on “Personal blev rejält slagen av ensamkommande barn

  1. Vaddå dessa barn!! Jag blev misshandlad av ett svenskt barn på min arbetsplats. Ska det utvisas då? Vad är det för inskränkt tänkande att bara utländska barn slåss? Tror ni verkligen att svenskar är helgon som inte vill någon illa? Lägg av med naiviteten! Och vad händer just med de som är inte straffmyndiga? De får puckla på vem som helst med inga konsekvenser alls som följd. För barn förstår inte. För vi vuxna måste ta hänsyn till barnens behov att ha sina behov tillgodosedda!!! När ska vi vuxna ta tillbaka auktoriteten och börja uppfostra våra barn? Sverige är verkligen på snedstigen…

  2. ”Barnen” är starka medans personalen är bakbundna goddagspiltar, som är livrädda för att bli anklagade för rasism. Kan bara sluta på ett sätt….

KommenteraAvbryt svar