Här ger S upp

Stefan Löfven avslöjar att Socialdemokraterna ger upp kampen mot Sverigedemokraterna.

50 ledande socialdemokrater samlades nyligen för att lägga upp strategin inför kommande valrörelser, både EU-valet och riksdagsvalet.

Socialdemokraterna avslöjar att man ser samarbetspartner i samtliga partier, förutom Moderaterna och Sverigedemokraterna.Den mest intressanta informationen från mötet var att S nu ger upp debatten mot SD. Man känner sig besegrade.

”Vi behärskar inte frågan”, säger den inhyrda strategen Jan Larsson och fortsätter med att ”…vi låter det vara och lämnar det hela till debatter i parlamentariska rum.

Sanningen är väl snarast den att sossarna, precis som Moderaterna, tappat greppet och har inga lösningar på problemen som Europas mest extrema migrationspolitik skapat. Bägge partierna har målat in sig i ett hörn. Låter man det hela bero utan åtgärder, lär Sverige snart vara ett land med ofantliga och olösliga problem där välfärden raseras bit för bit. Vidtar man åtgärder, likt S-regeringen gjorde 1989, ger man Sverigedemokraterna rätt i sin kritik och den nesan vågar man nog inte riskera.

Bättre att då vara tyst och lämna debatten. Sveriges största parti har talat och detta är ganska talande för dagens politik i frågor om migration.

Källa: Expressen

s-rädda

7 thoughts on “Här ger S upp

  1. Såg idag Ipsos mätning över partisympatier, visst är det märkligt att SD s
    mätningar kan skilja 6 % mellan två olika mätningar? Eftersom Ipsos
    mätningar görs ihop med en sjuklöver sympatisör, ligger tanken nära att man friserar neråt för att Sd ska verka mindre än vad dom i verkligheten är
    Medan Sentios mätngar som görs av ett oberoende Norskt institut, säkerligen ligger närmare sanningen, eftersom dom inte har intresse av att förvanska ett resultat!. För skillnaden mellan dessa båda mätningar är ju lika stort som det resultat som SD tog sig in i riksdagen på! Så nog ligger det en hund begraven någonstans!

    Varför Sossarna inte vill debattera invandringen förstår jag lättare, man har inget vettigt att tillföra, man vet att Sverige är ute på farliga vägar, att systemet snart kommer att braka samman!

  2. ”Vi behärskar inte frågan”…Första ärliga ord jag hört från sozzehåll på en helvetes massa år. Någon som förresten vet VAD dom behärskar förutom att mygla och sko sig själva?

  3. Vintermössan långt neddragen……..varför inte titta ut och skåda verkligheten, istället för att ideligen skada verkligheten…….så mycket en liten ring kan göra…….

  4. Tyder uttalandet så att den kampanj,som S+LO startade i form av en indoktrinerings-och STASIkurs,bland sina medlemmar har totalt misslyckats.
    Nu gäller det för socialisterna,att komma ur detta dåliga försök utan alltför stor skada,bland sin krympande skara väljare.
    Tror det blir svårt för dem att återvinna ett sådant,med undantag från de verkligt djupröda !

  5. Jag hoppas att problemen vi fått ”tack vare” 7-klöverns påhejade massinvandring kommer högst upp på agendan i valdebatten. Just därför att den påverkar hela Sverige på så många områden.

    Att S ”skippar” frågan för att de inte är insatta borde istället påverka dem att läsa på. Är det inte deras jobb? Deras fega attityd i frågan tyder inte på S som ett reellt och handlingskraftigt parti.

  6. Mycket klokt konstaterande S kan bar förlora på att lägga krut på att bekämpa SD. De kommer ändå att förlora 1000 tals LO medlemmar till SD tack vare att de inte sätter ned foten mot denna vansinniga invandring.

KommenteraAvbryt svar