Kvinnor antastades av ett tiotal killar

SANDVIKEN. Tre kvinnor som klev på buss 41 i Sandviken strax före midnatt i lördags blev omringade av ett tiotal tonårskillar. Bussen var på väg mot Gävle när kvinnorna, som är i 20-årsåldern, klev på. På bussen fanns enligt anmälan redan ett gäng med killar.

Snart därefter gick de fram till kvinnorna och började tafsa på dem. När kvinnorna då gjorde motstånd ska två av dem ha blivit slagna i ansiktet.

– Det hände när de bad dem att sluta, säger Per-Arne Persson, vid polisen i Sandviken. Signalementet på tonårsgänget är vagt. Enligt bussföraren klev killarna på i Hofors. Polisen har upprättat en anmälan om ofredande, sexuellt ofredande och misshandel.

-Pettersson ser att Arbetarbladet skriver att signalementet är vagt. Konstigt, har vi blinda busschaufförer nu för tiden. Bilden är med som utfyllnad, den är från Hofors kommuns hemsida och illustrerar bara några ensamkommande barn som givetvis inte har något med historien att göra…

2013-10-22_1906

Hofors Kommun  

3 thoughts on “Kvinnor antastades av ett tiotal killar

  1. Jag undrar var de fått detta ifrån att det är fritt fram att antasta tjejer och kvinnor i Sverige? I sina respektive hemland hade de fått sådana straff att de aldrig tänkt tanken. Kan vi ha en för rasistisk lagstiftning i Sverige? Jag menar nu gentemot svenska ursprungsbefolkningen. Tycker våra politiker att det är OK att de gör så här?

Kommentera