Kvinnor antastades av ett tiotal killar


SANDVIKEN. Tre kvinnor som klev på buss 41 i Sandviken strax före midnatt i lördags blev omringade av ett tiotal tonårskillar. Bussen var på väg mot Gävle när kvinnorna, som är i 20-årsåldern, klev på. På bussen fanns enligt anmälan redan ett gäng med killar.

Snart därefter gick de fram till kvinnorna och började tafsa på dem. När kvinnorna då gjorde motstånd ska två av dem ha blivit slagna i ansiktet.

– Det hände när de bad dem att sluta, säger Per-Arne Persson, vid polisen i Sandviken. Signalementet på tonårsgänget är vagt. Enligt bussföraren klev killarna på i Hofors. Polisen har upprättat en anmälan om ofredande, sexuellt ofredande och misshandel.

-Pettersson ser att Arbetarbladet skriver att signalementet är vagt. Konstigt, har vi blinda busschaufförer nu för tiden. Bilden är med som utfyllnad, den är från Hofors kommuns hemsida och illustrerar bara några ensamkommande barn som givetvis inte har något med historien att göra…

2013-10-22_1906

Hofors Kommun  


3 responses to “Kvinnor antastades av ett tiotal killar

  • Pica pica

    Jag undrar var de fått detta ifrån att det är fritt fram att antasta tjejer och kvinnor i Sverige? I sina respektive hemland hade de fått sådana straff att de aldrig tänkt tanken. Kan vi ha en för rasistisk lagstiftning i Sverige? Jag menar nu gentemot svenska ursprungsbefolkningen. Tycker våra politiker att det är OK att de gör så här?

    Gilla

  • Bengrot

    Problemet med dagens invandringspolitik stavas: Unga arabiska och afrikanska män!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: