Världens farligaste terrorister är islamister!

ISLAM. Trots att PK i Sverige nästan dagligen rapporterar om hur farlig högerextremismen är så finns de inte med på den lista som Tv-kanalen CNN sammanställt över de tio terrorister i världen som anses farligast och är mest eftersökta av polis och säkerhetstjänster. Samtliga tio namn på listan är ledare för olika islamistiska terrorgrupper. De flesta av dem ingår i eller har kopplingar till terrornätverket Al Qaida.

Detta bildspel kräver JavaScript.

CNN 

17 thoughts on “Världens farligaste terrorister är islamister!

 1. Hur många Terrorister finns det i den svenska Regeringen? Socialdemokraterna var väl tvungen att ta med så många som möjligt för att få tillräckligt med röster. Ofrånkomligt att en del oönskade personer har nästlat sig in i regeringen. Kommunister Islamister är en dålig kombination

 2. Ali: I krig dödas människor, men vad jag menar är när en
  självmordsbombare utlöser sin bomb mitt bland en
  människomassa så dödar man urskiljningslöst även sina
  egna!

 3. ALI: Hitler hade flera brigader med mussar som krigare, även då fick de på käften av väst. Du lever väl med den vanföreställningen att Libanon och de andra islamistländerna som krigat mot Israel skulle ha vunnit krigen! 6-dagarskriget då Israel med en gäspning intog hela Sinai t ex. http://sv.wikipedia.org/wiki/Sexdagarskriget

 4. Jag har funderat … varför har många av de rättrogna muslimerna ett klart synligt märke i pannan?

  Jo, jag har min egen teori om det … fem gånger om dagen ska de slå pannan i golvet och det blir ju en hel del gånger under ett rättroget muslimskt liv. Därför har de erhållit ett ”Rättfärdighetens märke” på sin panna!

  Ja, vad sägs om det?

  • Märket kallas zbib eller zbiba (betyder russin) i Egypten. Bo har rätt, det kommer av att gnugga huvudet i mattan, vissa använder t o m en sten för att åstadkomma detta bevis på fromhet. Ter sig ganska naturligt i denna s k religions hyckleri att utåt visa hur from man är. För oss säger detta infekterade sår mer om deras hygien än något annat.

 5. Kolla in fotografierna på drägget! Där ser man vad inaveln kan göra för fysionomin. Islam behöver verkligen utrotas från denna planeten.

 6. kan vara så. Men allt beror på hur man definierar terrorism. För många människor är israelska IDF och regereingen terrorister. För irakier och afganer är Bush och amerikanska militären världens farligaste terrorister.

  Terrorlistan är jättelång

   • Pettersson. Jasså? Är det allt du vet om IDF? Alla som känner till israels terroraktioner vet att det du skriver är falskt.

    Det vet du också 😉

   • Jag vet inte riktigt vad du svarar på Ali, men om Israel låter 2000 lastbilar passera på en vecka och drygt 3000 personer under samma tid behövs knappast några tunnlar. Ni behöver bara sköta er så får ni ta in och föra ut vad ni vill. Problemet för er att om det blir fred måste ni sluta leva på bistånd och börja arbeta så ni krigar hellre…

  • Men inga andra än Islamister begår sådana idiotiska
   tilltag som att spränga oskyldiga människor i luften.
   Och det märkliga är att de dödar urskiljningslöst även
   sina egna!

   • Tony. Där har du fel. Var det inte USA som sprängde miljontals oskyldiga människor i luften i Japan , irak, afganistan , somalia, vietnam m.m?

    Vardet inte israhell som spränge oskyldiga palestinier o libaneser i luften vid alla möjliga spontanbombningar mit civil?

    Var det inte europeer som bombade sönder varandra under de stora världskrigen? De var väl inte muslimer

  • Men snälla Ali, ta dig en titt på dessa terroristers CV! Du borde ha levt tillräckligt länge i Sverige för att börja tänka själv nu och dra logiska slutsatser.
   Om något av det du säger om judar vore sant så skulle det inte finnas en muslim kvar i Malmö. Istället är det tvärtom att de muslimer som kommit terrar judarna som funnits här mycket längre utan att göra något väsen av sig. Och utan att kräva att vi ska bygga synagogor på varje ort och all särbehandling.
   Hur många IDF-medlemmar reser jorden runt om mördar oskyldiga?
   Börja använda din hjärna!

Kommentera