Iran krossar det fria ordet med stridsvagnar


IRAN. Hassan Rouhani, nyvald president i Iran och av många ansett som en litet mjukare man än sin företrädare sade i New York den 26 september att ”i Iran har alla fri tillgång till satellitnätverk och du kan se antenner på hustak i varje by.”

Två dagar senare i staden Shiraz, krossade det revolutionära gardet 800 parabolantenner och satellitmottagare. Det beskrevs som en ”symbolisk handling” och en ”värdefull åtgärd för att konfrontera den kulturella offensiven iscensatt av fienderna till revolutionen och etablering av islam”

Idag, med fri tillgång till information, satellitnät och Internet riktas kulturella attacker som är omoraliska och ovärdiga vårt samhälle, det är en fientlig attack mot hemmen och familjerna.

-Pettersson undrar varför iranierna föredrar utländsk tv, litar de inte på Allah och mullorna…föresten det syns inga brudar på bilderna. Var är de?

 


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: