Avslöjade zigenare som stal med hjälp av 8-årig dotter – straffas


DANMARK. Fyra zigenare från Rumänien kliver tillsammans med en av männens 8-åriga dotter in i en fiskeutrustningsbutik och förser sig av varorna för över tusen danska kronor på några minuter. Även flickan stal.

Han konfronterade den lilla flickan, som bara uppvisade en iskall min trots fickorna fyllda med stöldgods. Han gick även på de fyra männen, varav en var flickans far och tvingade dem att lämna tillbaka en del av varorna. Sedan visade han dem på dörren. När zigenarna körde sin väg passade ägaren på att fotografera bilen och ta reg nr, därefter larmade han polisen. Ägaren fick sedan veta att zigenerna stod nere i hamnen och fiskade vilket han berättade för polisen. Zigenarna greps – men bara tio minuter senare släpptes de igen.

Nåväl så här såg det ut…

Nu straffas John Brochmann, som fotograferade tjuvarna och lämnade en övervakningsfilm till polisen. Den 48-årige butiksägaren får 5 000 kronor i böter för kränkning av privatlivet. Medan tjuvarna klarar sig undan med 2 000 kronor i böter och ingen åtgärd för att zigenarna lär ett barn stjäla…men register på barn är för jävligt enligt PK. Förresten så här såg det ut i Expressen/Kvällsposten

Ekstrabladet


2 responses to “Avslöjade zigenare som stal med hjälp av 8-årig dotter – straffas

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: