8-årig pojke rånad i Rosenlund


SÖDERTÄLJE. En åttaårig pojke rånades på söndagseftermiddagen i Rosenlund. Det var vid 14-tiden som den åttaårige pojken kom hem till sina föräldrar och berättade att han blivit rånad i höjd med Höglandsvägen i Rosenlund.

Enligt uppgift från polisen ska två tonårspojkar i 15-16-årsåldern ha kommit på moped, stoppat åttaåringen och tagit ett grepp om honom. Med hot ska de sedan ha tvingat av åttaåringen hans mobiltelefon.

Därefter försvann rånarna på moped. Föräldrarna larmade omgående polis som vid 16-tiden fortfarande sökte efter de misstänkta gärningsmännen i området.

Enligt polisens länskommunikationscentral ska åttaåringen inte ha skadats fysiskt, men varit skärrad efter det inträffade.

LT.se 


One response to “8-årig pojke rånad i Rosenlund

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: