Kämpar mot rasism efter bromisshandeln


Expressen/Kvällsposten gör ännu än skitartikel och skriver om mannen som attackerades på grund av att han är svart – angriparna försökte kasta honom från en gångbro. Nu vill han kämpa mot rasism och afrofobi.

Slaskpressen skäms inte för något, de skriver om att hatbrotten ökar och om den transatlantiska slavhandel och att det behövs en minnesdag över detta.

Inte ett ord om att de som misshandlade Yusupha Sallah och hans lille son var slödder från Mena, inte ett ord om den slavhandel som muslimerna bedrev under 1 400 år som var mångdubbelt värre än den transatlantiska, som var nog jävlig. Inte ett ord om vilka som är de värsta rasisterna i Sverige och utomlands.

-Pettersson inser att slaskpressen konsekvent skuldlägger västvärlden för det som islam gör…

sallahSvenska slavar i Nordafrika         Slaveriet och islam 


7 responses to “Kämpar mot rasism efter bromisshandeln

 • Pengar mot afrofobi | Petterssons gör skillnad

  […] har tidigare skrivit om den svarta man och hans son, som misshandlades i Rosengård. Här dog som bekant medias intresse när förövarna visade sig […]

  Gilla

 • Stenbock

  Johanna:
  Tack för dina informationer,kring vilka som ligger bakom trakasserierna och överfallen i området !
  Att det rörde sig om ”berikare”,kunde man snart utläsa när PK-organen tystade ner det hela,i stort samma dag.

  Gilla

 • Varg i Veum

  Ja, det här med slavhandel är intressant. Diverse typer på vänsterkanten tror att det var ”vita” som mer eller mindre uppfann slavhandeln. Vad de inte tycks veta är att hela strukturen för slavhandel fanns på plats flera hundra år innan och att de ”vita” bara var en ny kund.

  Gilla

 • Argus

  Jag läste först ”Kämpar mot rasism efter bromsmedicin” och tänkte – Har vi ingen urskillning vad vi släpper in i Sverige?

  My bad.

  Gilla

 • Läsare

  Från vad jag har läst så är verkar inte karln vara av typen ”slödder från Mena” och det fann jag inne på Flashback och andra alternativa siter. Men Pettersons vet annat?

  Antingen har de ändrat i artikeln eller så finns det en annan som riktigt osade västvärldens fel och den har jag också läst. Den artikel länken går till är faktiskt neutralt skriven. Som neutrala artiklar om att antisemitismen ökat. Ytterst få har skrivit rakt ut vad den beror på.

  Gilla

  • Johanna

   Till Läsare,

   Det var alltså de som misshandlade Yusupha Sallah som Pettersson skrev var MENA-slödder, inte offret själv. Det framgår tydligt så jag förstår inte hur du kan missförstå det.

   Däremot är det tråkigt att tidningarna inte nämner den kurdiska familjeklan det är som terroriserar människor i området och som nu den stackars Yusupha Sallah råkade ut för.

   Många människor från arabvärlden lider tyvärr av ett oförklarligt hat mot svarta.

   Gilla

 • ossie

  Vad tråkigt för slaskpressen att förrövarna inte var skinnskallar eller SDare. som de givetvis trodde först. Intresset sjönk som en sten.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: