Slagsmål under fotbollsmatch – föräldrar och ledare inblandade

OSBY. En fotbollsmatch för 12-åringar i skånska Osby urartade i slagsmål och kaos i dag. En person i publiken uppges ha slagit ner en 12-årig spelare.

– Jag såg en förälder som haltade, säger en annan åskådare som blev vittne till tumultet.

Det var under en match mellan ett lag från Växjö och ett lag från Hästveda som kaoset uppstod. Enligt uppgifter var ledarna i ett av lagen missnöjda med domaren och ville avbryta matchen i protest.

– Då blev det bråk mellan två spelare. En av dem riktade en karatespark mot en i det andra laget, berättar ett ögonvittne.

Föräldrar och ledare blandade sig i. – Det blev ett virr-varr på planen med slagsmål och fullt tumult, säger åskådaren.

– Enligt anmälan ska en åskådare ha slagit till en av spelarna, säger Calle Persson, informatör på Skånepolisen.

I nuläget håller domare, ledare och matchdelegater på att reda ut händelseförloppet. Polisen är även på plats för att ta upp anmälningar.

Huruvida någon blivit skadad av slagsmålen är oklart men ingen ambulans är skickad till platsen, enligt uppgifter från Skånepolisen.

Ovanstående från skittidnngen Aftonbladet men jag länkar inte för de skriver inte att lagen som möttes var Hästveda/Farstorp och FC Växjö.

FC Växjö hör hemma i invandrartäta Araby i Växjö. Det finns inga ledare/tränare med svenska namn. Truppen består av invandrare…

FC_Växjö

KÄLLOR:

6 thoughts on “Slagsmål under fotbollsmatch – föräldrar och ledare inblandade

    • Det är en rik ort också. Jag sökte lite på det här fotbollsbråket, men kom inte till riktigt. Jag förstod att Pettersson också var ute efter detta. När jag leta på Hästveda så fick jag klart för mig att det var därifrån Hästens sängar kommer. Men någon hade nog plockat bort pojklagen, för herr,dam och flicklag stod där, men inga pojklag på deras hemsida. Sen gav jag upp. Nu såg jag att Pettersson hade använt något jag inte har, och inte orkar med, så jag hade inte kunnat göra det.

KommenteraAvbryt svar