Chockrapport om mataffärer drivna av invandrare

KÖPENHAMN. Flera  livsmedelsbutiker drivna av invandrare på Nørrebro slarvar i stor skala med livsmedelshygienen.

Under den senaste kontrollen har myndigheterna beslagtagit eller förbjudit försäljning av omkring 7,5 ton mat meddelas i ett pressmeddelande. Den stora mängden varor kommer från kontroll av endast sex mindre snabbköp i stadsdelen norr om Köpenhamn.

Bland de beslagtagna varorna fanns bröd, bakverk, korv, färdigmat och konserverade varor, som inte har levt upp till lagstiftningen.

Vid tidigare kontroller har det visat att vissa invandrare fuskar med skatten och nu är det alltså livsmedelssäkerhet, som inte följs.

Minister Karen Haekkerup varnar de butiker som fortsätter att strunta i lagarna: ”vi kommer att fortsätta att komma tillbaka. Vi kommer och konfiskera varor, som inte är i ordning. Vi kommer och kontrollerar och vi kommer och ge er böter. Och vi gör detta tills människor antingen stänger butikerna eller börjar sköta sig.

Men en sak är felaktig märkning en helt annan sak är hygienen…

”..som bland annat är synligt mögel på väggar och tak i coldrooms.” (J & B stormarknad)

”..Det blir polisen meddelande, eftersom de inte har tagit itu med upprepade påpekanden om smuts och matrester.” (Super centrum)

”..lagrade livsmedel bland i alltför höga temperaturer.” (Jerusalem ApS)

”..lagrad mat under ohygieniska förhållanden på en toalett.” (Istanbul Bazar)

-Pettersson är lite imponerad av danskarna. De säger klart och tydligt att det är invandrare som missköter sig, de namnger butikerna och de gör klart för dem att de kommer att få slå igen om de inte sköter sig i fortsättningen…Tänk er svenska myndigheter som gör en razzia mot alla tusentals invandrarbutiker och skriver ut vilka…vilket skämt.

Den Korte Avis 

Kommentera