”Juridiskt akrobatnummer” att fria för gruppvåldtäkt

SVEA HOVRÄTT. Hovrätten friade sex pojkar som dömts för gruppvåldtäkt på en flicka i Tensta tidigare i år. Flickans advokat Magnus Eriksson kallar domen för ”ett juridiskt akrobatnummer”. Men Göran Witt-Strömer, en av pojkarnas försvarare, är nöjd med beslutet.

De sex pojkarna har tidigare fällts av Solna tingsrätt för gruppvåldtäkt på en ung flicka i Tensta i mars.

Våldtäkten ska ha ägt rum under en lägenhetsfest. Enligt tingsrätten turades tonårspojkarna om att våldta den 15-åriga flickan i ett rum som tidvis varit låst.

De dömdes i tingsrätten men friades i hovrätten. Utifrån hur lagen såg ut före skärpningen den 1 juli 2013 bedömer hovrätten inte att flickan befunnit sig i ett hjälplöst tillstånd, även om de anser att hennes berättelse är trovärdig.

-Pettersson säger att om flickan inte var hjälplös med sex svin i ett låst rum så finns det inga hjälplösa flickor och det är fritt fram för svinen från Mellanöstern.

Här är namnen på de som dömdes i Solna tingsrätt men friades av Svea hovrätt, har vi lagar som skyddar svin???

Kom ihåg att de är friade men det är klart att dessa sex gav sig på en 15-årig flicka i ett låst rum och att Svea Hovrätt anser att flickan inte befann sig i ett hjälplöst tillstånd!!!

  • Amer Akrem Abdu, 970131
  • Mehmet Acaralp, 960805
  • Jibril Adam Aden, 971017
  • Allaeddin Ben Othman, 960321
  • Bashir Ibrahim Hussein, 971003
  • Mohammed Yassin Ben Lofti, 970119

SvD     Tidigare på Petterssons 

8 thoughts on “”Juridiskt akrobatnummer” att fria för gruppvåldtäkt

  1. Härligt att se att våra berikare genererar intäkter till Sverige, titta så många jobb och arbeten de föder (poliser,myndigheter,advokater,åklagare,sjukvården) när deras medeltidsmentalitet får ta form i samhället. Inga kostnader bara intäkter!!!

  2. minsynpasaken – Sverige, Europa, världen – Jag är en 45-årig man som startat en blogg för att på detta sätt kunna dela mina åsikter om frågor som berör mig starkt - och just nu är det invandring, mångkultur, integrationsfrågor, frågor om lag och rätt, politik och om det samhälle vi lever i. Förhoppningsvis får jag någon/några läsare. Du kan nå mig på e-postadressen nissenissesson@ymail.com
    minsynpasaken skriver:

    Att dom nu friats är bara en liten del av hela vidrigheten. Nästa steg blir att dom nu kommer att kräva, och få, skadestånd för att dom suttit häktade och varit missränkta = att DOM får skadestånd medan tjejen inte får en spänn. DET mina vänner är rättstaten Sverige i ett nötskal.

  3. Hade det varit svenskar så hade de åkt dit utan pardon. Men dessa blattar har ju en kultur där man ju är en riktig karl om man kan våldta kvinnor.

KommenteraAvbryt svar