Halvmåne och Hakkors*Uppdaterad

 halvmaane-og-hakekors

halvmaane-og-hakekors

Fre­dag 27. sep­tem­ber kl. 09-10 invi­te­rer Med Israel for fred (MIFF) til presse­kon­fe­ranse medlan­se­ring av boken Halv­måne og hake­kors på Thon Hotel Opera.

 Boken er skre­vet av de to tyske fors­kerne Klaus-Michael Mal­l­mann og Mar­tin Cüp­pers, og over­satt til norsk av Anne Standal.

Halv­måne og hake­kors er his­to­rien om alli­an­sen som kunne kvalt den moderne sta­ten Israel før den ble født.

Helt fra nazis­tene kom til mak­ten i 1933, hadde muf­tien av Jeru­sa­lem, Haj Amin al-Husseini, sett for seg at Adolf Hit­ler kunne løse hans «jødeproblem».

 De to tyske fors­kerne som har skre­vet boken peker på det dystre fak­tum at det aldri ble tatt et opp­gjør med nazis­men i den ara­biske ver­den.

 Fører-dyrkelsen levde videre i de ara­biske dik­ta­tu­rer. Jøde­ha­tet fort­satte å bre om seg og resul­terte i store over­grep mot jøder i hele den ara­biske ver­den.

To tiår etter at hake­kor­sets døds­skvad­ro­ner var besei­ret i Europa hadde halv­må­nens anti­se­mit­ter jaget nes­ten alle jøder ut av den ara­biske verden.

 Hur du beställer boken från MIFF.

JIHAD I MALMÖ

Uppdaterat 2013-09-30  Kl 16:46

Detta är något jag har funderat på i många år. Stormuftin Amin al-Husseini levde ju till 1974 i Libanon, och före det hos Yasser Arafat i Betlehem. Efter att ha bott och verkat för nazismen i Egypten sedan lite före krigsslutet av ww2. Nu är ju hela den arabiska världen nazistiskt influerad.

Hade man tagit fatt i den här orientaliska nazismen då, så hade kanske åtminstone inte det gisslet  funnits kvar än i våra dagar. Den enda orsaken till hur man har handlagt den här frågan efter krigsslutet, är nog att man då var krigströtta efter fem och ett halvt års krigande, med mycket stora förluster i människoliv på båda sidor.

Men de länder som skulle ha kommit att omfattas, hade inte haft mycket att sätta emot och man hade också kunnat fånga många krigsförbrytare att ställa inför krigsrätt, inte bara stormuftin, det vimlade av nazister i hela Egypten under efterkrigstiden. Men det är väl detta boken handlar om, så jag ska kanske inte förstöra spänningen med sånt som boken behandlar.

Jag vet dock inte om en svensk översättning finns planerad, men jag tvivlar på det, med så många judehatare som Sverige numer har på många höga tjänster inom statens byråkrati.  Men är inte norskan värre än i denna presentation, så ska väl Petterssons läsare klara av att läsa boken galant på norska. Norge är på väg upp ur sin depression och har påbörjat vägen ut ur klansystemets  och islamismens helvete.  Så köp gärna boken och börja läs. Minns också att boken är skriven av två tyska forskare, nämligen Klaus-Michael Mal­l­mann og Mar­tin Cüp­pers.

Här bland min egen text passar den här videon in som handen i handsken. Tyskarna var ju många här i Egypten efter ww II. Det var väl i stort sett officerare i allmänhet och SS-officerare i synnerhet, som hade tagit sin tillflykt hit. De liksom Stormuftin al – Husseini av Jerusalem blev varmt mottagna av de härskande klanerna här i Egypten och det muslimska brödraskapet. De har tagit sina kemiska kunskaper med sig hit, och har lärt hela arabvärlden att framställa giftgas och biologiska vapen, av sina ärade gäster SS-officerare och fanatiska Nazister. Inte undra på att Mellanöstern idag styrs av nazistideér, i mångt och mycket av sin politik, när den har sina rötter i den nationalsocialistiska ideologin om de styrande övermänniskorna. Något som svenska Expos kommunister och åsiktsregistrerare helt har anammat.

1 thoughts on “Halvmåne och Hakkors*Uppdaterad

  1. Detta är något som israelhatare i allmänhet och antisemiter i synnerhet försöker sopa under mattan. Vilket inte iofs är så svårt i Sverige eftersom PK-maffian, fulmedia, ja hela vänsterflygeln är notoriska antisemiter (utom Göran Persson).

KommenteraAvbryt svar