Äntligen är den här

Idag lärde jag mig någonting nytt när jag tittade på nyheterna. Den finns verkligen, Föreningen för ensamkommande flyktingbarn.

Men det är kanske tur att den finns. Huvuddelen av medarbetarna verkar vara ”kulturberikare” och var ska de få jobb om inte inom invandringsindustrin. De är väl förmodligen en del av de 600000 som går till ”jobbet” varje dag enligt Myten Ullenhag.
Hur föreningen finansieras framgår inte, men man får väl gissa att det går via skattsedeln, Allmänna Arvsfonden och motsvarande finansieringskällor.

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

7 thoughts on “Äntligen är den här

 1. Jag bli så spyfärdig när jag se allt detta, va fans hjälpen för min dotter när hon behövde den i skolan, då fick vi veta att kommunen (Oxelösund) inte hade penga de va så dyrt. de vore enklare att skriva henne in i särskolan i Nyköping. Jag känner bara en kall raseri när man nu läser vilka ansträngningar man gör för dessa skägg barn/våldtäktsmän och annat slödder som ta sig till Sverige.

  Arbetslösheten kommer att stiga fick man höra på TV idag, men ändå ska man hålla dörren öppen för folk som knappt kan få eller vill ha ett jobb i
  högkonjunktur. Inga krav få ställas på dessa individer då ha man kränkt dom. Man läser det köps in villor till dom, en vila som en svensk fick flytta ut för att han blev tvungen att söka hjälp då han är utförsäkrad, jag undra hur det känns för honom att se Somalisk slödder ta över hans livsdröm.
  Jag undra om han tänker innerst inne på att bränna upp huset tillsammans med de nya herrar.

  Som de Assyriska kristna taxi chauffören sa till mig ”Sverige kommer att ångra djupt att ha släpt in muslimer” men då är det försent. Det är lätt att få vägglöss (Muslimer) men svårt att bli av med dom igen. Chansen att lyckas med det är minimalt. Jag tro vi ha kommit över punkten där vi kunde ha vänt det rätt igen. Det ligger inte i Svenskens natur att revoltera.

  • O.T.?
   Borg ”lånade” (skänkte?) i fjol 100 miljarder till IMF – om jag minns rätt? Var det kanske därför den krigiska Obama gjorde en vänskapsvisit i Sverige? Samtidigt fortsätter Ruinfeldt & Borg att låna till de svenska starka(?) statsfinanserna! Sverige kraschar troligen snart med kaotiska följder. Det går fort nu. Vilka kommer det främst att drabba, tror ni?
   / En straffbeskattad snart 70-årig bromsad pensionär, med en allt sämre vård

   • Han lånade ut 100 mdr mot 0.1% ränta. Enligt statsministern är det en ”marknadsmässig ränta”. I realiteten är det en exceptionellt låg ränta. En relevant jämförelse är att jämföra med den ränta som Sverige betalar för att låna de 100 miljarder kronor som lånas ut till IMF. Den så kallade statslåneräntan är ett viktat genomsnitt av statens obligationer, alltså de lånereverser för statens lån som har en löptid kvar på 5 år. Statslåneräntan är det som staten får betala för att låna pengar på den öppna marknaden, d v s en verkligt ”marknadsmässig ränta”. Den genomsnittliga statslåneräntan för 2011 var 2,57 procent.

    Skillnaden mellan in- och utlåning för dessa 100 miljarder kronor är alltså 2,47 procent, vilket i reda pengar motsvarar 2 470 miljoner kronor per år. Detta är den årliga faktiska kostnad för att låna ut 100 miljarder kronor till IMF. De 100 miljarder som lånats ut till valutafonden motsvarar 10 procent av dagens statsskuld. Att låna ut en så stor summa till så låg ränta när för landets ekonomi nödvändiga stora makroekonomiska investeringar lyser med sin frånvaro är inget annat än självbedrägeri och du och jag betalar dessa 2.5 miljarder för att ”rädda” Grekland. Vilken skyldighet har Sverige att över huvud taget låna ut pengar för att bidra till andra länders ekonomi? Absolut inga som helst! Vi är tack och lov inte ens med i EMU.

Kommentera