MUSLIMER I ÄLGSKOG!

Insändare

MUSLIMER  I ÄLGSKOG!

När  man tror sig hört det allra värsta när det gäller asylturismen, ja då står redan   nytt jävelskap och väntar bakom  hörnet och bakom nästa hörn kommer något ännu värre! Galenskaperna, dårskapen  och dumheten tar tydligen aldrig slut i detta mångkulturella helvete! Sven  Norgren i jägarförbundet Sundsvall västra, tycker att det är en bra ide att  bjuda in muslimer att delta i älgjakten. Det behövs ”nytt blod” säger  dom….

Ja,  det brukar ju vara åtgång på blod där muslimer drar fram, så det gäller kanske  att dom har några fat med sig för att återställa vätskebalansen efter deras  jihad i älgskogen!

Här  är länken och sen klickar NI på inlägget om ”nysvenskar skall lockas till jakt”  lite längre ner! Tyvärr är det ett 20 sekunders reklamflimmer först så Ni hinner  ta Er en stärkande grogg innan Ni tittar på eländet!

MVH

Janne

8 thoughts on “MUSLIMER I ÄLGSKOG!

 1. Jag var med i en pistolskytteklubb. Några invandrare ville gärna bli medlemmar. Det blev bara ett par gånger. De roade sig med att ”skjuta från
  höften” och ingen ville stå bredvid dem. Inte träffade de tavlan heller.

 2. Att sätta ett gevär i händerna på en muslim är lika sanslöst galet som att ge en pyroman en ask tändstickor och en dunk bensin eller anställa en pedofil på ett barndaghem!
  MVH
  Janne

 3. Det borde ju endast bli tal om drevkarlar! Det tar många år att lära sig till älgjägare. Och utbildningen ska väl förhoppningsvis inte tas bort eller förenklas. Dessutom måste full förståelse för svenska språket kunna uppvisas för att undvika missförstånd och därtill ska man givetvis fortsätta med de årliga jaktproven. Får dessa regler vara kvar, så tror jag att det blir högst vad som kan räknas på ena handens fingrar som någonsin kommer ut på älgjakt utom som drevkarl. De och hundarna löper ju störst risk att bli skjutna, och i så fall är det kanske ett bra förslag. Då skulle även jag kunna tänka mig att jaga.

 4. Naiva, stollesvenskar ni är ju helt skogstokiga, ute i skogen med muslimer och jaktvapen, ja det blir kul när ni av misstag ses som en tvåbent älg !
  Hoppas att ni noterade tallibanskägget på era jaktkamrater ?

Kommentera