90 % av alla asylsökande de senaste fyra åren saknar ID-handlingar

NORGE. De senaste fyra åren har 39 300 av 43 709 asylsökande som kommit till Norge saknat pass eller andra giltiga id-handlingar. Det är 90 %. Det rör sig om illegala invandrare som slänger passet vid ankomsten till landet, oklart varför för alla som har giltiga skäl får ju stanna.

Detta gäller Norge, i Sverige är siffran drygt 90 % men antalet människor naturligtvis mångdubbelt fler eftersom vi styrs av en extremistregering. Polisen Hans Ölvebro uppskattade för några år sedan att det fanns 1000 krigsförbrytare i Sverige, det lär inte bli färre då många syrier som kommer har tjänstgjort i Assads armé och vi bjuder in dem utan större krav på att veta vilka det är.

Men det kanske inte spelar någon roll för PK – de är ju svenskar…

ID-handlingar NorgeAftenposten 

One thought on “90 % av alla asylsökande de senaste fyra åren saknar ID-handlingar

  1. Det kommer att bl ett bistert uppvaknande, vi se i Göteborg. Ha någon lagt märke till nyheterna. här kallas den 17 fårige för ”MAN” två män skjutna, den 17 frige mannen avled. Jag hade för mig att man är ”Barn” när man är 17 år gammal. Så rubrikerna bör vara 17 årg barn/pojke skjuten eller vad tycker ni? När man se på de ensamkommande spelar det ingen roll hur vuxen de ser ut de kallas barn!

Kommentera