90 % av alla asylsökande de senaste fyra åren saknar ID-handlingar


NORGE. De senaste fyra åren har 39 300 av 43 709 asylsökande som kommit till Norge saknat pass eller andra giltiga id-handlingar. Det är 90 %. Det rör sig om illegala invandrare som slänger passet vid ankomsten till landet, oklart varför för alla som har giltiga skäl får ju stanna.

Detta gäller Norge, i Sverige är siffran drygt 90 % men antalet människor naturligtvis mångdubbelt fler eftersom vi styrs av en extremistregering. Polisen Hans Ölvebro uppskattade för några år sedan att det fanns 1000 krigsförbrytare i Sverige, det lär inte bli färre då många syrier som kommer har tjänstgjort i Assads armé och vi bjuder in dem utan större krav på att veta vilka det är.

Men det kanske inte spelar någon roll för PK – de är ju svenskar…

ID-handlingar NorgeAftenposten 


One response to “90 % av alla asylsökande de senaste fyra åren saknar ID-handlingar

  • Kurt

    Det kommer att bl ett bistert uppvaknande, vi se i Göteborg. Ha någon lagt märke till nyheterna. här kallas den 17 fårige för ”MAN” två män skjutna, den 17 frige mannen avled. Jag hade för mig att man är ”Barn” när man är 17 år gammal. Så rubrikerna bör vara 17 årg barn/pojke skjuten eller vad tycker ni? När man se på de ensamkommande spelar det ingen roll hur vuxen de ser ut de kallas barn!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: