Sverige, ett högriskland

Det är mycket som går fel i Sverige nuförtiden och det uppmärksammas allt oftare i utländsk media.

Inför Barack Obamas besök i Sverige nästa vecka, går nu den amerikanska säkerhetstjänsten ut och beskriver Sverige som ett högriskland.

Med två politiska mord begångna och ett självmordsattentat, har den amerikanska säkerhetstjänsten en annan syn på ”det trygga Sverige” än vad vanliga turister har. Det säger Olle Wästberg, f.d. generalkonsul.

Vissa vänstergrupper har utannonserat demonstrationer inför besöket och säkerligen finns det muslimska grupper i Sverige som vill visa sina åsikter.

Källa: SvD

Minns ni när Sverige var känt som det trygga land som lovordades överallt? Idag läser vi om utländska regeringar och organisationer som avråder sina medborgare att resa hit. Varför blev det så här?

4 thoughts on “Sverige, ett högriskland

  1. Du, om en sån som Obama kommer till ett land som Sverige där det dräller av muslimer och andra utlänningar av alla slag ska han fan räkna med protester så jävla många som den amerikanska administrationen slagit i skallen. Han verkar minst sagt obegåvad som ska visa sig stöddig i detta landet. Det kommer inte att funka. Han bör nog se upp så att inte en
    islamistjävel eller någon nysvensk sätter en 22 lång i skallen på han! Värst av allt är att den där hårfrisörskan Beatrice Ask ska skydda han! Med vad då? Sin fön? http://www.youtube.com/watch?v=Pu3VMqgx2MQ

  2. Sektmöte med en mörklagd, mycket destruktiv agenda…

    Vi ska inte bjuda in flera Bilderbergare och handelsresande i död (som Obama), vars främsta syfte nu är att bli rövslickad av sektmedlemmen och det ruttna ägget Reinfeldt och hans medlöpare.
    http://www.youtube.com/watch?v=U-XQ2hwBcbY

    Vad vi i stället behöver är realistiska föreläsare som kan väcka ”det sovande folket” ur dess naiva och extremt destruktiva ”godhetssömn”:

  3. Varför frågar du när du vet svaret? Det är oss svenskar det är fel på som låter oss underkuvas.

    ”Bannad från Avpixlat som allemand utan att veta varför”

Kommentera