Hijab-vandring i Stockholm

I efterdyningarna av ”hijab-fallet” kräver de muslimska kvinnor som startade uppropet att en kommission måste tillsättas, att regeringen utreder fallet i Forserum och en undersökning om konvertiters situation i Sverige.

Som grädde på moset meddelar man att en hijab-vandring äger rum i Stockholm på fredag. Detta meddelas efter dagens möte med Beatrice Ask. Det blir allt tydligare att muslimerna vill föra fram sina positioner i Sverige och skrämma både politiker och journalister till tystnad.

Källa: SvD

Vi på Petterssons presenterar redan nu en försmak från Stockholms centrala delar den 23/8-2013

640x392_55173_87110

21 thoughts on “Hijab-vandring i Stockholm

  1. Nahid Persson Sarvestani Svensk -Iransk regissör säjer som kommentar till jippot ”Det gör mig förbannad att svensk kvinna som påstås vara fri ska sätta på sej en slöja”. Ok Nahid, du är förvånad men tänk här finns inget att förvånas över. Här har du det slutliga beviset på maktgalna kvinnliga politiker. Demokrati finns någonstans långt ner på deras prioriteringslista. Dom är helt enkelt galna.

  2. Fy fan va besviken man blir. Vart fan är vi påväg när våra egna kvinnor tar på sig det där förbannade spökdräkten och indirekt visar att vi står för kvinnoförtryck och islam? Jag är emot misshandeln av den stackars kvinna (som förhoppningsvis själv valt att vara muslim) men jag är ÄNNU MER EMOT ETT ISLAMISTISKT SVERIGE! NU RÄCKER DET! NU SÄTTER VI STOPP FÖR DEN HÄR SKITEN!

  3. Svenska folket är förtryckta och under tvångskolonisering från mellanöstern och nordafrika.
    Hur många andra folkslag har blivit hjärntvättade till att betala dryga skatter som går till deras egen avveckling?
    Finns det nåt exempel i världshistorien?

  4. Efter det kanske det bli hickup (Hijap) simmning i Stockholmsström
    Sen hijap maraton man måste smedja järnet så länge det är varmt

  5. Hade någon sagt till mig på 80-talet,att dessa vackra varelser,kommer ni att få uppleva i Skandinavien om 30 år,så hade jag aldrig trott dem !
    För mig helt oootrooligt hur naiva de ”styrande 7” är,som vältrar sig för arabpacket i skiten !
    Gräver sin egen grav för att trilskas likt småungar !

  6. Få man kasta ägg och svin dynga på dom? Då menar jag inte äkta muslimska kvinnor men de svenska kvinnliga kollaboratörer bör peppras
    för sitt otroliga svek mot kvinnans rätt i samhället!

KommenteraAvbryt svar