Något Mp vill dölja


Miljöpartiet är Sveriges extremparti i migrationsfrågor…

…och ingen kritik, inget ifrågasättande eller negativt ord får nämnas i samma mening som orden invandrare och flykting. Mp:s inriktning i frågor om migration är enkelriktad och deras inflytande över regeringen har redan gjort Sveriges förut så extrema migrationspolitik ännu mer extrem och framför allt har den blivit extremt kostsam för oss skattebetalare. Tänk er Miljöpartiet i en svensk regering där Maria Ferm innehar posten som migrationsminister. Sömnproblem kan man få för mindre saker än så.

Oviljan hos miljöpartister att belysa baksidor och konsekvenser av deras migrationspolitik existerar inte. Att alla framsidor också har en baksida gäller inte svensk migrationspolitik, åtminstone inte om man representerar Miljöpartiet och har media bakom ryggen. Just detta med media och deras gullande med Mp tar sig ibland genanta former, som när Maria Wetterstrand bjöds in som expert för att recensera partikamraten Gustav Fridolins tal i Almedalen. Som miljöpartist väljer man också att ignorera istället för att ta debatten och svara på frågor.

Detta skedde i lokaltidningen SN, där två lokala miljöpartister skriver i en egen blogg. Det senaste ämnet berörde Abeba Aregawis guld på 1 500 meter och miljöpartisten Björn Johansson visste inte till sig av glädje över ”svenskans” guld och den inspirationskälla hon är för svenska ungdomar. Detta skrev han innan Aregawi gick ut med sina ord om homosexuella.

Kommentaren nedan skrevs till Björn Johanssons blogginlägg, men raderades kort efter.

mp i sn

Begriper ni varför kommentaren plockades bort om det inte beror på Aregawis negativa syn på homosexuella? I en miljöpartist värld finns inga baksidor i frågor där invandrare och migration figurerar. Glöm inte det…

Vill ni läsa Björn Johanssons blogginlägg och kanske ställa några frågor har ni chansen här.


6 responses to “Något Mp vill dölja

 • Pica pica

  Nja, skulle jag tvingas välja mellan C och Mp skulle jag faktiskt välja Annie, Hanna Wagenius till trots. Men här i Norrland har C tappat många väljare p g s Annie eftersom hon anses representera Stureplan före landsbygden.

  Gilla

 • Ulf Lind

  Men Annie Löf, är väl för tusan inte nå bättre. ”C är miljöpartiet i original”, sa hon. Jaha, i form av henne då, och hennes vuvezulasnurrande ide´er. Det är väl hon som är dåren ”Jeppe på berget”, som duplicerar galenskapen de andra tre ger utlopp för. Jag menar hbtq-rörelse, islamism-rörelsen och miljöpkrörelsen.

  Gilla

 • Pica pica

  Jag tycker faktiskt att Annie L i sitt valupptaktstal fick in en poäng när hon sa att C är miljöpartiet i original.

  Kanske är jag för gammal men jag kan inte finna något attraktivt med Mp:s politik. Sinnebilden för en miljöpartist blir en lufsig person med en vuvuzela istället för mun.

  Gilla

 • Ulf Lind

  Miljörörelsen = hbtq-rörelsen = islamism-rörelsen.

  Samtidigt som de är samma sak i sin likartade extremism, är det mellan dessa tre som den stora inbördes maktkampen om PK-herraväldet, kommer att stå. Men detta triumvirat är något som bara måste bekämpas. Av oss. För frihetens och demokratins skull.

  Gilla

 • ossie

  MP i regeringen en marsdröm, man får väl tänka på att emigrera.

  Gilla

 • Ruben

  De där stollarna är totalt utflippade, är det konstigt att det ser ut som det gör i vårt land. Titta sen på nedanstående videoklipp om vad det är för framtida ”hopp” som Miljömupparna lanserar, gott folk här är den formidable Valdimar igen. 🙂

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: