Dömda människosmugglare


STORBRITANNIEN. Sju män har dömts efter att ha hjälp 200 illegala invandrare med förfalskade dokument som tillät de illegala att bo i Storbritannien. Taxan var motsvarande drygt 100 000 kronor för varje dokument.

John Dilworth, åklagarmyndigheten sade: ”dessa åtalade har varit inblandade i en sofistikerad och välorganiserad kriminell handel som gett illegala personer nödvändiga dokument för att vistas i Storbritannien och få tillgång till alla de fördelar som en brittisk medborgare har rätt till.”

Pettersson säger att tur att vi inte har några illegala invandrare i vårt land som utnyttjar vård välfärdssytem. De drygt 90 % av de asylsökande som tappar sina id-handlingar när de betalar svenska gränsen har bara otur…

Människosmugglare

BBC


3 responses to “Dömda människosmugglare

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: