Plånbokstjuvar åtalade


Två män, 35 och 40 år gamla, åtalades på måndagen för grov stöld. Enligt åklagaren ska männen den 19 juli i år ha stulit en plånbok som innehöll kontokort och 120 kronor i kontanter.

Stölden drabbade en kvinna som besökte en livsmedelsaffär i Mjölby. Plånboken låg i en handväska som kvinnan förvarade i sin kundvagn. Åklagaren anser att brottet ska betraktas som grov eftersom kvinnan hade svårt att freda sig mot tillgreppet.

I förhör har de bägge männen, som sitter häktade i väntan på rättegång och riskerar utvisning vid fällande dom, erkänt brottet.

-Pettersson undrar varför de ”riskerar” utvisning, klart som fan SKA de ut för grov stöld.

Corren


6 responses to “Plånbokstjuvar åtalade

 • Kam Asshfucpig

  Jag läste bara rubriken Plånbokstjuvar åtalade…. jag ser oddsen sjunka drastisk , för den som tror att det är berikare igen.

  Och från och med nu slutar jag läsa annat än rubriken , vilket gäller alla siter. Jag ska rätta mig själv efter rubrikläsningen , och rannsaka mina förutfattade meningar. Har jag rätt eller fel gällande etniciteten , jag måste få veta det. jag återkommer med facit från Lunds Universitet.

  Gilla

 • Stenbock

  Det tråkiga i fallet är,att när två zigenare/blattar utvisas invandrar samtidigt tio nya !

  Gilla

 • Argus

  Det börjar sippra information genom gammelmedia. Nu har jag inga zombier i bekantskapskretsen som jag vet av men jag skulle bra gärna vilja veta hur Svensson som inte är riktigt vaken tolkar den här informationen?

  För övrigt anser jag att grundlagarna bör förändras så att den som erhållit svenskt medborgarskap på felaktiga grunder, gör sig skyldig till grov kriminalitet eller motverkar konungarikets intressen ska få sitt medborgarskap återkallat och avvisas från landet.

  Gilla

 • Tony

  Ja dom har väl inte börjat att utvisa Svennar ännu.

  Gilla

 • Zigge

  Risken för utvisning bestäms inte av brottet, utan av det utdömda straffet,som bör ligga på minst två år. ( vanligast mycket lägre).Blir det utvisning får de åtalade rabatt för utvisningen, svenska idiotlagar!
  Skulle gissa fyra månader med miljöpartister i nämnden.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: