Kvinna överfallen av tre män


En kvinna överfölls av tre män som försökte våldta henne under natten mot onsdag.

Det var strax efter midnatt som kvinnan överfölls i Gränby. Enligt polisen ska brottet ha ägt rum vid en tunnel nära Tycho Hedéns väg. Kvinnan ska ha lyckats slå sig fri och sprungit därifrån. Hon ska enligt polisen ha klarat sig utan fysiska skador.

Under natten har Uppsalapolisen sökt med hundar i området, men har ännu ingen gripen för våldtäktsförsöket. Kvinnan har kunnat ge ett relativt gott signalement på de tre männen, men polisen har i nuläget ingen misstänkt.

– Det är en plats som är mörk och särskilt vid den tidpunkten igår, säger polisens presstalesman Christer Nordström.

-Pettersson ser att polisen och press inte vill delge oss signalementet och det är också ett signalement…är förresten en sådan förort där det ofta brinner bilar och kastas sten.

 UNT 


19 responses to “Kvinna överfallen av tre män

 • Stenbock

  dennisbravsten:
  Jo tyvärr funkar svensk politik just så.
  De illegala gynnas,och svenska fattigpensionär är de som får stå för fiolerna !
  Därför döptes bl.a 1 juli sedan 2013,till ”Skammens dag”

  Gilla

  • dennisbarvsten

   Det gör det inte alls. Detta är inget ”Vem vill bli miljonär” där det finns 4 alternativ och bara en av alternativen kan få fler förmåner i samhället.

   Gilla

 • dennisbarvsten

  Varför måste vi ställa grupper mot varandra?
  Det är inte som att vi har ett val. Vilka ska vi hjälpa?
  Gamla eller gömda flyktingar? Politik fungerar inte så.

  Gilla

  • Argus

   Snälla rara lilla söta; ”Politik fungerar inte så”. Det är exakt så politik fungerar. Vi, det allmänna (staten, kommunerna och landstingen) har en viss summa pengar att disponera. Om man öder dem på en grupp så innebär det att en annan grupp blir utan. Pojken men guldbyxorna är en ungdomsbok, en saga, även om ni miljöMuPpar verkar tro på den.

   När man låter unga asiatiska män i 20 – 35-årsåldern posera som ensamkommande flyktingbarn till en kostnad av uppemot 16 000 kr/dygn så innebär det att de som med sitt slit byggt upp det här samhället hamnar i skiten, bokstavligt talat. Det innebär också att det dryga tusentalet människor som inte kunnat anlita flyktingsmugglare blir utan stöd. Människohandeln, vilket flyktingsmugglingen tillhör, har gått om narkotikahandeln som världens största kriminella verksamhet och vissa står som handfallna idioter över det.

   På grund av att vi inte har någon gräns- eller ID-kontroll så släpper vi in kriminella element, ja rent av sådana som gjort sig skyldig till folkmord, som kommer att fortsätta sin kriminella bana vilket i sin tur drabbar alla andra.

   Rasism är när någon tycker att den har en moralisk rätt att härska över andra på grund av etnicitet. Rasismen i Sverige har två huvudsakliga rötter varav religionen spelar en viktig roll i den ena av dem. I två av de abrahamitiska religionerna ges utövarna en gudomlig rätt att härska över andra. Islam, vilket jag förövrigt anser att det är en ideologi, inte religion, är den största utav dem.

   Vårt motstånd mot den förda invandrings- och migrationspolitiken har två orsaker; dels så plockar den in människor med en kultur som hatar och föraktar oss som inte skulle tveka att förgöra oss, dels så har vi varken arbeten eller bostäder om det ändå vore så att de som kommer skulle vara anställningsbara och det slår hårt mot förpliktelser mot våra egna.

   Gilla

 • Kam Asshfucpig

  Ok, inget signalement. Vilket får mig att dra en fullt relevant slutsats.

  Gilla

 • Stenbock

  Lena99:
  En sådan replik eller antydan till stavfel,skulle jag aldrig ha ställt mot någon av bloggens övriga besökare..(med några få undantag,liknande denne ”islänning”).
  Vi som ibland,har alltför bråttom med tangenterna kan ju inte i efterhand rätta till våra fel.
  Enl.Snowden finns därför alla våra grodor,deponerade för evinnerliga tider i USA`s databanker !

  Gilla

  • Lena99

   Stenbock, jag har hedersord från Olli, när han går förbi så korrigerar han. Såklart att det är beroende på situationen hur man agerar. Vi vet och förstår !

   Gilla

 • Stenbock

  dennisbravsten:
  Du skryter och skrävlar,inte vet du väl något kring/om livserfarenheter ? Dina inlägg hittills,lär i varje fall inte ha tillfört mänskligheten något användbart.
  Enbart varit en lång rad av osammanhängande dravel,och ideliga upprepningar ! Du underskattar bloggen läsare…
  Mitt råd är,om du nu inte söker hjälp inom psykatrin, finn en blogg som bättre passar dina sjuka idèer..

  Gilla

  • dennisbarvsten

   Stenbock, du verkar inte förstå någonting.
   Jag har tillfört världen väldigt mycket, jag har fyllt den med antirasism. Jag har fått er att spilla tid på mig, det är det bästa resultatet jag hade kunnat önska mig…

   Gilla

 • Stenbock

  dennisbravsten:
  Du får fortsätta dina på svenskkurser…”Döma” stavas av oss med svensk etnicitet,med e t t ”M”…

  Gilla

  • dennisbarvsten

   När argumenten sinar så måste man kommentera oviktiga saker.

   Gilla

  • Lena99

   Så sant Stenbock, samtidigt fick vi lära oss att ”dumma” stavas med två ”m”. Språk är verkligen inte lätt, en gås men flera gäss, inte ”gåsar”.

   (Själv stavar jag ofta fel och i det här systemet går det inte att ändra.)Jodå om Olli kommer förbi så går det utmärkt. Det går också att göra mig uppmärksam, så ska nästan alla skitfel åtminstone vara borta.

   Gilla

 • dennisbarvsten

  Eftersom du inte vet vilka som är misstänka så känner du inte till personernas etnicitet. På samma sätt spekulerade du vid Utøya Pettersson. Då hade du fel! Du kan ha fel nu också. Jag förstår inte vad du får ut av att dömma människor på förhand bara efter hur de ser ut eller tror på.

  Gilla

  • dennisbarvsten

   Hela min livsgärning går ut på att bekämpa orättvisor. Rasism, sexism, homofobi…allt detta har jag mött på denna blogg. Därför kommenterar jag för att jag vill visa att det finns ett stort motstånd mot det ni står för ute i samhället.

   Gilla

  • Lena99

   Till dennisbarvsten : ”Hela din livsgärning går ut på att bekämpa orättvisor”, …………hur hinner du då att tjäna ihop till din försörjning ?

   Gilla

  • Olli Rein

   Då har du alltså inget riktigt jobb Dennis. Vem finansierar då ditt boende på Nordingrågatan 20 162 53 VÄLLINGBY, mamma och pappa kanske, eller bor du hemma hos mamsen.

   Gilla

   • dennisbarvsten

    Vad har platsen jag bor på, eller min livsförsörjning med detta att göra? Vi diskuterar sak, inte person.

    Det är fantastiskt att gömda flyktingar nu kan få gratis sjukvård och tandvård. Eftersom dessa personer inte officiellt bor i Sverige, för att de har gått under jorden, så kan de inte mottaga några bidrag. Eftersom de inte kan det förstår man själv att dessa familjers ekonomi ser väldigt taskig ut. Den är faktiskt så taskig att personer har fått uppsöka sjukvård för att de är så kraftigt undernärda. Detta tycker jag inte är värdigt ett land som Sverige. Sjukvård ska vara till för ALLA som bor inom landets gränser, inte bara för de som har råd.

    Gilla

 • Tony

  Ja en utebliven kommentar kan ju också vara en kommentar!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: