Utmobbad chilesvensk om vad som hände efter sanningen i BRÅ

En viktig artikel kan läsas på Newsmill – som för övrigt publicerar många viktiga texter. Den här är skriven av Mauricio Rojas,

mauricio-rojas_2
mauricio-rojas_2

Detta efter att ha skrivit sanningen i en stor Bråutredning om olika etniciteter och deras representation i brottsstatistiken. Den kom ut under 2005, men drogs snart in, då utredaren hade haft det dåliga omdömet att inte ljuga om utredningens resultat. Det visade sig nämligen att invandrare från Mena – länderna hade en 2,5 gånger så hög brottslighet som europeer i allmänhet. Det fanns andra avvikelser också, men ingen så stor som den redan nämnda gruppen.

 I mitt första tyngre inlägg i invandrardebatten (min bok ”I ensamhetens labyrint” från 1993) föreslog jag en annan väg än tystnadens och förljugenhetens: ”Frågan är ändå vart tystnaden eller förljugenheten leder. Så har vår invandrarpolitik varit konstruerad, men den håller inte längre… Därför har jag valt att arbeta uteslutande inom öppenhjärtighetens råmärken.”

I min intellektuella och politiska gärning försökte jag hålla mig till detta. Priset för mitt vägval blev högt: allehanda påhopp, grova tillmälen (”rasist”, ”jävla svin”, ”onkel Tom”, ”depraverad rabulist” och ”blek husneger” är bara några exempel från en mycket lång lista), mobbning (kom ihåg ”hunden Mauricio”, en svartmuskig otäck hund med notorisk utländsk brytning som gick runt och vräkte ur sig alla möjliga tarvligheter, som blev ett återkommande inslag i ett program av SVT), allvarliga hotelser, fysiska angrepp (som tvingade mig att avsluta valrörelsen 2006 med ständig Säpo-bevakning) och, slutligen, ett slags yrkesförbud att verka inom integrationsområdet inom ramen för den i september 2006 valda borgerliga regeringen (det var Maud Olofssons bidrag till det hela). Det återstod bara att vandra vidare och det gjorde jag också.

Det måste bli slut på det tyranni som gör det möjligt i Sverige att starta medie- och andra drev mot människor som framför åsikter och presenterar fakta på asyl- och migrationsområdet! Här råder ju enligt lag åsikts-, yttrande- och tryckfrihet och inte rätt att kränka, hota, förlöjliga, förödmjuka och jaga människor med andra åsikter än man själv!

 Mauricio Rojas

Det känns faktiskt riktigt skönt att Mauricio Rojas har flyttat till Spanien och fått ett bra jobb. Hade han varit kvar i Sverige hade ingen fått använda hans kvalificerade Bråutredning  om olika etniciteter och deras representation i brottsstatistiken. Nu har vi som sparat delar av eller hela utredningen en bra utredning att trycka upp i ansiktet på de politiskt korrekta när de kommer med sin skit och vill pracka på oss. 

Det känns väldigt bra!

Drevet mot Gudmundsson liknar utmobbningen av mig av Merit Wager

20 thoughts on “Utmobbad chilesvensk om vad som hände efter sanningen i BRÅ

  1. Utmobbad chilesvensk om vad som hände efter sanningen i BRÅ….

    Jag tror att jag vet vem det är, men minns inte namnet. Men han är ta mig fan ärlig ibland , och fick betala för det , med att sparkas ut. Rätt ?

    • Ja du har rätt. Folkpartistisk riksdagsledamot född i Chile flydde Pinochetregimen och kom till Sverige på 1970-talets mitt eller slut, skrev ärligt om Menaländernas höga kriminalitet och fick gå under som det står svåra omständigheter. Flyttade till Madrid och är där chef för ett universitet tror jag. En ärlig människa med annat än mediastyrt skit under pannbenet. Då blir man inte gammal inom den ruttna svenska statskommunismen.

  2. Här visar Sverige hur utbredd Hycklar mentaliteten är,
    Varför omge sig med ett så kallat Brotts förebyggande råd,
    när det i själva verket inte är verkligheten man vill ha fram?
    Detta BRÅ är istället till för att gömma undan fakta som andra
    pekat på sedan länge, att vi importerar grov brottslighet i stor
    skala. BRÅ= Brottsförnekande rådet, lägg ner skiten!

  3. Jag har efterlyst politiker i Sverige som Gert Wilders, Marine le Pen, Nigel Farage m fl som står upp och talar sanning. Nu blir jag rädd att vi, läs 7-klövern med lakejer tillhör Europas mest förljugna och hotfulla. Ja, jag vet att de nämnda plus många fler fått lida för sin öppenhet.

    Att förstöra människors liv och rättighet att ha en egen åsikt är rent tyranneri.

  4. Vill inte vara petig, men damen heter Merit Wager och har finskt påbrå.

    Annars har jag läst detta många gånger, men lik f-bannat så göms det undan för Nisse.

    • Tack för rättningen, jag vet ju att hon heter Merit Wager och har finländskt påbrå. Jag t.o.m. prenumererar på hennes blogg, men hinner sällan läsa den.
      Faktiskt så har jag nog fixat några fel du har gjort också. Men det kan jag ju göra i det tysta. Det kan ju inte du, eftersom ni inte kan redigera själva efter vad jag förstår. Det borde ju alla kunna få göra, med det man själv skriver. Men huvudsaken är att vi hjälps åt och håller felen nere på en vettig nivå. Hellre rätt än fel.

Kommentera