Stoppa asyllotteriet för hbtq-flyktingar

Expressens ledare beskrev igår om hur svårt det är att få asyl i Sverige för hbtq-flyktingar.  De skrev om hur Zimbabwes president Mugabe angripit homosexuella och hävdat att Barack Obama vill tvinga Afrika att ”omfamna homosexualitet”, och frågar retoriskt om USA:s president är född ur homosexualitet.

Vidare kritiserade de övriga afrikanska länder där är homosexualitet förbjudet men även Vladimir Putins Ryssland och Litauen fick sig en känga.

Den här sortens rättsosäkerhet och likgiltighet anstår inte Sverige 2013. Alla avvisningar av hbtq-personer till länder där de riskerar fängelse, förföljelse eller dödsstraff måste stoppas. Asyllotteriet får inte fortsätta. Detta enligt Expressen.

-Pettersson undrar dock varför skittidningen inte nämner ett ord om att alla de länder som anses vara värst för homosexuella och som har dödsstraff för homosexualitet alla är muslimska, nämligen Iran, Mauretanien, Sudan, Saudiarabien och Jemen. Varför ska Sverige ska ta hand om alla dem som har det svårt eller ljuger om att de har det svårt. För om vi gör som Expressen vill och slutar att avvisa homosexuella, kommer varenda muslim snart att kalla sig bög för att få uppehållstillstånd.

Länk till Expressen i länklistan till höger

49 thoughts on “Stoppa asyllotteriet för hbtq-flyktingar

  1. dennisbravsten:
    Nu är klockan så långt slagen,att småbarn som du sedan länge borde ligga i sin säng.Gå nu snällt och sussa så du kan samla nya krafter tills i morgon !!
    GÒOA NOÒT som det heter på isländska…

  2. dennisbarvsten:
    Nu har du fullt upp med dina MP-studier,själv har jag sedan årtionden lämnat dessa bakom mig.
    Nu hinner jag läsa affärstidningar i vilka bl.a kungöres konkurser m.m..
    Om inte 70/80 % av etniska svenskar tagit sig,arabiska och/eller andra exotiska namn,när man bildat företag, framgår det klart hur dessa nya ”affärsmän” dominerar dessa sidor !Ett litet/ringa tipps till dig som annars tycks veta allt !!

  3. Du får gärna visa ekonomiskt stöd för att ekonomin inte gynnas av invandring. I Sverige finns det tiotusentals företag som ägs av personer med utländsk bakgrund. Jag antar att det hade varit en del skatteförluster utan dem 🙂

    • Möjligen därför det årligen sker nya rekordnoteringar,vad gäller antalet konkurser,och att Kronofogdenmyndigheten drunknar i ärenden ?
      Aldrig förr har ”svenska folket” varit så skuldsatt som för dagen !
      Hela landet är inom några år ett fattighus,om denna massimport fortsätter.Är det detta som du som MP`s ”finansgeni”,söker övertyga oss om ?

      • Hur vet du att det är personer med utländsk bakgrund som har företag som går i konkurs? Man får trots allt inte registrera personer efter etnicitet i Sverige.

      • Dennis, man får inte registrera etnicitet i Sverige och du borde fatta varför. Däremot får man registrera medborgarskap och du som är så klok, kan du förklara varför 28 % av fångarna på våra anstalter är utländska medborgare enligt kriminalvården och de utgör knappt 7 % av befolkningen i landet enligt SCB. En lite lätt överrepresentation som synes.

        Hur stor tror du överrepresentationen blir om vi tar med de med utländsk bakgrund. De utgör 19 % av befolkningen och ögonvittnen som Jan Guillou skrev så här 1996 citat ”så gott som alla fångarna kom till gymnastiksalen och det var ju lätt att se att svartskallemajoriteten var enorm, idag 75% på just det fängelset” alltså 75 % 1996 och inte ens du tror väl att det blivit bättre bara för att det inte får föras statistik.

  4. Dennis barvsten :

    Nej du har väl förstås inte snappat att 8 Afghaner våldtog
    en ensam tvåbarnsmor på Flyktingföräggningen i Småland
    bara för att ta ett exempel. När man som du förnekar precis
    alla avigsidor som följer med invandringen, läser tidningar som
    en viss potentat läser bibeln, och förmodligen sätter fingrarna i
    öronen, om det mot förmodad någon gång sägs ett sanningens
    ord i statsradion, ja då är det inte konstigt om du beter dig som både
    blind och döv!

    • Då är det ju väldigt bra att jag utbildar mig till teckenspråkstolk så jag ändå kan kommunicera mina åsikter med er!

      Och vad jag inte förstår är vad det spelar för roll? Tragiskt att en människa ska behöva bli våldtagen, men varför ska man kollektivt bestraffa alla invandrare för att 8 personer har våldtagit? Jag är knappast emot deportering (om dessa personer inte har medborgarskap).

      • Well…. Barvesten!
        Om man nu ser ett mönster hos vissa befolkningsgrupper som upprepas om och om igen så spelar det faktiskt en mycket stor roll var de kommer ifrån.
        Om man nu vill stoppa våldtäkter och kriminalitet förstås.
        Men det har Miljöpartiet och vänstern klart deklarerat att de inte vill.
        Vi har ännu inte hört talas om gruppvåldtäkter begångna av tex. Danskar,Amerikaner, Engelsmän,Tyskar,Fransmän, Ungrare eller Thailändare, bara för att nämna några stycken.
        Därför drar vi inte alla över en kam. Och därför är det också så viktigt med att nationaliteten på dessa bestar skrivs ut, så att inte alla de oskyldiga folkgrupper som bor här ska bli utpekade.
        Ramlade polletten ner?

  5. Dennisbarvsten:

    Nej och Ruben och jag är inte samma person, men båda
    tycker vi att du verkar en aning prillig, du skriver en massa
    osammanhängande bludder, som du sen nekar till att du
    skrivit, inte konstigt alls att det är mer än jag som reagerar!

  6. Vi har hög arbetslöshet och bostadsbrist och bara det borde mana till överprövning av invandring- och migrationspolitiken.

    Jag anser att vi bara ska ta emot kvotflyktingar via UNHCR och arbetskraftsinvandring där vi inte annars har inhemsk kompetens. Jag anser vidare att vi måste förändra systemen hur vi försörjer de flyktingar vi låtit stanna så att det inte lockar ekonomiska lycksökare. Schengenöverenskommelsen bör vi pausa, återinföra gränskontrollerna, kräva visum från delar av EU och vägra gränspassage av ”papperslösa”.

    Sist men inte minst ska vi kräva en öppen redovisning av vad detta äventyr kostat.

    • Å ena sidan anser ni att invandrare bara lever på bidrag och å andra sidan tar de samtidigt våra jobb! Hur vill ni ha det nu? Ska de leva på bidrag eller ska de arbeta?

      • De få som stjäl våra jobb, gör det med hjälp av skattebidrag. Arbetsgivarna kan få upp till 80 % av lönen i bidrag i 3 år om man anställer en invandrare, i vissa fall till och med drygt 100 %. Så är det med kompetensen hos invandrande icke-europeer.

        Av de 600 000 som Myten påstår går till jobbet varje vecka är ytterst få utomeuropeer. Räkna bort finnar, övriga nordbor, tyska, osv. så blir det inte många kvar och varför ökar inte de 600 000.

        4.2 miljarder till Malmö, 1,2 till Södertälje osv. i skatteutjämning från andra kommuner, där har du siffror på hur lönsam invandringen är. Vem ska betala när alla kommuner är multikulturella paradis som Malmö?

      • Barvesten
        Just det! Mycket bra reflektion av dej. Grattis!
        Det finns inte jobb till alla.
        De som kommer hit har då bara två val.
        1. Antingen ta ett jobb som en svensk skulle haft genom olika diskriminerande lönebidragssystem och kvoteringar som bara gäller invandrare.
        2. Eller så får de gå arbetslösa och leva på bidrag från svenska skattebetalare.
        Denna ekvation går inte ihop och det är det vi försöker påtala . Och detta är också vad 100.000-tals svenskar förstått.

        Varför du inte kan förstå något så enkelt är en gåta för mej.

        Jag gissar att du bara låtsas att du inte förstår. Jag har svårt att tro att någon kan vara så dum att han inte förstår.

  7. dennisbarvsten:
    Du missuppfattade även denna min välmenta varning..
    Denna gällde den del som sitter längst upp,och inte ditt omskurna uttorkade korvskinn !!
    Att du var en aning förståndshandikappad har framgått sedan din första kommentar,men din sjukdomsbild blir dagligen allt allvarligare !

  8. Var får du dina siffror ifrån det finns ingen undersökning på hur många som vill ha invandring. Det skulle dem inte våga fråga eftersom dem vet vad svaret skulle bli. Det är så att all media styr vad folk som syns där ska tycke därför tror du att så många vill ha invandring. Var jag än åker i Sverige och träffar nya människor så tar det ca 1 minut så pratar vi om att invandringen måste stoppas. Så du har så fel använd datorn till att beställa nätdroger så länge du får göra det. Och anledningen till att du är kvar och tjafsar här är att du känner dig kränkt eftersom ingen vill ta efter dig. Du är antingen sinnesförvirrad eller påtänd för inget du säger har något sammanhang.

    • Om man inte vill ha invandring vore det kanske ett självklart val att rösta på Sverigedemokraterna. Och ändå röstar drygt 95 % av befolkningen på ett annat parti. Då betyder det att man godkänner den nuvarande migrationspolitiken när man röstar på ett parti som vill ha en öppen migrationspolitik.

      Vad märkligt. Jag reser också land och rike runt och de flesta jag möter, nästan alla, säger att det är en självklarhet att människor ska kunna både UTVANDRA och INVANDRA till vårt avlånga land. Jag har faktiskt talat med människor på torg, på tunnelbanan, på bussar och på restauranger. Jag har valt att samtala med alla dessa människor på måfå och nästan samtliga har skrivit under min namninsamling om en mer human migrationspolitik.

      • 95 % av befolkningen röstar på annat parti””
        Kanske dags att sluta gagga om detta procenttal
        för annars kommer du nog att åka på en rejäl chock
        efter valet 2014!

      • Hej islänningen, hoppas du har det bra på öriket. Drar inte Pride-festivalen i Stockholm?

        Nåväl ska du svänga dig med procent siffror måste du göra det rätt. Knappt 95 % och inte drygt som du påstår. Detta trots att invandringen knappt debatterades och SD motarbetades från alla håll. 5,7 % röstade på SD 2010, det är 340 000 människor – 2014 lär det bli minst det dubbla och betydligt fler än er miljömuppar som dag för dag verkar bli allt tokigare.

      • Human för vem?
        Inte för sjuka och pensionärer i alla fall.
        Och inte för skolbarnen eller svenska ungdomar.
        Inte heller för de som stannar kvar i sina länder och kunde blivit hjälpta av alla miljarder kronor som ges åt asylfuskare som spolat ner sina pass på flygplatsen.

      • Barvesten!
        Var och när har Sverigedemokraterna sagt att de inte vill ha invandring?
        Källa på det tack!
        Som vanligt ingen källa , bara lösa påståenden från dej.
        Du har snart cyklat ett varv runt jorden här hos Pettersson.
        🙂

    • Här har du resultatet från riksdagsvalet 2010:
      http://www.val.se/val/val2010/slutresultat/R/rike/index.html

      Det är detta resultat som fortfarande är folkets åsikt fram tills valet 2014. Oavsett om SD går fram, går även Miljöpartiet fram, vilket är glädjande. De övriga partierna kommer ALDRIG ge SD inflytande i migrationspolitiken och därför kommer SD aldrig kunna påverka med mindre än 50 % av rösterna.

      • Nu har det inte gjorts någon omröstning om migrationspolitiken, vilket du borde känna till, så denna fråga ligger inte till grund för riksdagsvalet.
        För övrigt har du fortfarande fel procentsiffra.

  9. Det är helt klart olyckligt om Sverige var det enda land som flyktingar ville till. Nu är det lyckligtvis inte så, och Sverige är inte det enda land som tar emot flyktingar.

    Det skulle vara bra om godtyckligheten i vilka som fick komma och vilka som blev bortskickade minskade. Enda sättet att få ner det helt skulle vara att istället för att ha en regel som sa vilka som fick komma, istället ha en regel som sa vilka som inte fick komma. Utgångspunkten skulle vara att man fick komma. Och den regeln borde gälla typ överallt. Nu kan Sverige inte sätta lagar för hela jorden, men vi kan verka för en schysst värld. Det gör man bäst med start på hemmaplan.

  10. Jag har aldrig sagt att jag är från Island, jag har aldrig sagt att jag har mandat från 6 miljoner individer. Varför måste ni ljuga? Pettersson, kan du inte bara kommentera med namn och bild istället för att kommentera med dina 10 alias?

    • Jaså? Det var som Fan, det var ju på mitt inlägg som du
      svarade att du hade mandat från 6 miljoner väljare att
      bjuda in hela världen till Sverige!

      • Ruben och Tony, bakom era profiler gömmer sig EN och SAMMA person. Löjligt att ni inte kan visa fullständigt namn och bild./

        Det beror på sådana skitstövlar som du Valdimar Tómasson från Vällingby att många inte vill visa sitt hela namn. Men de här två herrarna har inte samma adress eller IP-nummer, så sluta tjata, annars åker du ut för det. Tjänstgörande kvällsredaktör/Olli Rein

        Jag vet inte vem Valdimar är som ni talar om. Sedan så har 5.5 miljoner människor drygt, röstat på ett annat parti än SD som faktiskt vill fortsätta med den öppna invandring vi har i dag. 94 % av svenskarna vill ha invandring, det är den legitimitet jag behöver.

      • Det är ta mig fan värre än jag trott, är du även drabbad av förföljelsemani pågaspoling! Storhetsvansinnet tar sig än värre uttryck, den legitimitet du behöver? Det låter någonting det. Väx upp för fan och se vad som händer runt i landet. (inte i regnbågslandet) Här finns ingen sammanblandning av några profiler, var och en skriver under sin egen signatur.

  11. Här har ni en C-uppsats som lyfter våldsbrott från medeltiden tills i dag. Här ser ni att gängvåldtäkter ALLTID har funnits och inte är en ny företeelse. http://epubl.ltu.se/1402-1773/2010/176/LTU-CUPP-10176-SE.pdf

    Den här PDF-filen går inte ens att öppna. Du är en sorglig typ, som tyvärr är mycket vanlig inom Miljöparasiterna, eftersom ni parasiterar på miljön. Ska du kommentera något mer här, så får du hålla dig till sanningen dokumenterad med dina opartiska källor, vi har inte tid att vara dadda åt snorungar som dig. Sköt dig eller försvinn! Skrivet av tjänstgörande kvällsredaktör/Olli Rein.

    • Det finns statistik hos FN på antal anmälda våldtäkter och där hamnar Sverige på plats nr 2.
      Hur många det är i verkligheten kan man självklart inte föra statistik på om det inte är anmält.
      Var det svårt att förstå tycker du?

    • Det finns inte en enda gruppvåldtäkt registrerad på 1900 talet fram till massinvandringen från MENA-länderna startade.
      Detta är fakta. Du kan ju enkelt motbevisa mej om jag har fel. 🙂

      • Jag behöver inte ha källa på det. När det är olika enkelt i olika länder att driva ett våldtäktsmål och olika rättssystem i olika länder så går det helt enkelt inte att jämföra länder. Så länge som ni inte kan jämföra Sverige med andra länder på ett kvalitativt sätt så kan ni inte säga att Sverige har fler våldtäkter, för det stämmer inte. Vår rättsprocess har bara blivit mer säker för alla våldtäktsoffer så att fler tar vidare sina fall.

  12. Pettersson, hur seriöst är det egentligen att en artikelförfattare kränker en kommentatör? Det sänker lite din respekt som artikelförfattare.

    Fortsättningsvis måste jag påpeka att vilken statsreligion länderna har är oväsentligt. Det viktiga är att homosexuella lever farligt i dessa länder och att de måste fly, exempelvis till Sverige, för att kunna överleva.

    Vad skulle det spelar för roll om varje flykting skulle anse sig vara homosexuell? Är det din sak att bestämma vilken sexuell läggning människor har? Och menar du att de som faktiskt är homosexuella ska få asyl? Svara gärna på frågorna.

  13. För er som är intresserade av Miljöpartisten från Island som fällt massor med icke genomtänkta kommentarer de senaste dagarna kan jag rapportera att vi på bloggen haft 30-40 besök (inte besökare) per dag från Island den senaste tiden men helt plötsligt, idag inte ett besök. Den som är misstänksam och konspiratorisk skulle kunna misstänka att pojken med två namn lämnat Island för att besöka en viss festival i Stockholm som börjar idag…

      • Du vet inte vad du heter, du vet inte var du kommer ifrån. Samtidigt påstår du att du har mandat från 6 miljoner människor att sälja ut Sverige. Herregud du är ju ett drömfall för en psykiatriker.

      • @Ruben: Inte veta vad man heter eller kommer ifrån, asylsökande? (Till Íslendingur: läs Merit Wagers blogg.)

KommenteraAvbryt svar