Stäng gränsen

Fy vad förbannad man blir på många av de ”nyanlända” parasiterna.

Sparka ut de som inte har rätt att vara här och stäng gränserna för alla som inte är kvotflyktingar. Sverige kan inte ta ansvar för allt skit i världen och denna jäkla solidaritet kan inte upprätthållas. För varje parasit som kommer hit så finns kanske 10000 som inte kan ta sig hit. De som tar sig hit och till andra i-länder är de resursstarka och fysiskt friska. Det krävs både pengar (att betala hjälpare/smugglare) samt normal-god fysiska egenskaper eftersom resorna kan vara långa och påfrestande.

De som verkligen skulle behöva olika sorters hjälp eller skydd är antingen extremt fattiga eller för sjuka/svaga för den resa som krävs med ev. väntetider i olika länder tills de slutligen hamnar i Sverige.

Sverige förorenas av alla de arbetsskygga, illitterata, omoraliska, a-moraliska, kriminella och allmänt stadsbildsstörande och civilisationskriminella människor som inte passar in i svenska, europeiska eller västerländska samhällen.

Till regeringen i Rosenbad:

  • Stäng gränserna för invandring från tredje världen, dessa kan söka skydd/fristad i en annan del av det aktuella landet eller i närområdet.
  • Låt oss ta hand om egna medborgare och befintliga invandrare som har rätt att vara i landet. Illegala ska omedelbart utvisas, liksom de som begår grova brott. Svenskt medborgarskap och uppehållstillstånd som fåtts på falska grunder, hot eller mutor av tjänstemän ska återkallas.
  • Invandrare ska ej fritt kunna välja bostadsort så länge de inte är självförsörjande.
  • Tillräckliga kunskaper i svenska måste bli obligatorisk. Efter två år ingen tolkhjälp osv.
  • Invandrare måste kunna visa upp en skälig deklarerad inkomst, annars adjöss med uppehållstillståndet. Vi kan inte tolerera den svarta ekonomins utbredning.

Glädjande läsning häromveckan var att verkställighet av avvisningar hade ökat jämfört med samma period 2012. Vad skönt att läsa och ett kvitto på att patrasket som skrek sig hesa mot svensk Polis/REVA inte verkat påverka/minska utvisningarna som verkställdes. Det totala antalet illegala har tyvärr troligen ökat och det kan förklara ökningen av utvisade. I så fall är det extra angeläget att stänga gränserna för välfärdsinvandringen.

Jag tror nämligen att endast en handfull verkligen är skyddsbehövande. Hur kommer det sig annars att dessa bedragare semestrar på den plats de ”flytt ifrån” när de fått sitt uppehållstillstånd i Sverige och de tar gärna barnen med sig dit där det är för farligt att leva.

En vädjan till alla politiker som fått makten av folket att stifta lagar för folket och landets bästa.

  • Sluta vara naiva. Invandrarna skrattar åt det svenska systemet.
  • Förr gick det. Förr fungerade det eftersom det fanns en hederlighet och heder som idag har försvunnit och till stora delar ersatts av en ökenmentalitet anno 1434.
  • Det fanns en tid när medborgarna levde efter devisen på heder och samvete, det fanns en tid när medborgarna krävde sin rätt- men först när de gjort sin plikt efter bästa förmåga. Den tiden är sedan länge förbi, därför finns bara ett att göra – stäng gränserna för alla utom kvotflyktingar!

Jag är medveten om att det finns många invandrare som jobbar och sköter sig men de som inte gör det är betydligt fler än några få som politiker och journalister vill få oss att tro.

4 thoughts on “Stäng gränsen

  1. Det är egentligen försent för allt. Allt är över. Och nu är det bara att invänta dödsstöten av vårt kära fosterland. 🙁

  2. Jag håller med på alla punkter. Finns nog flera att lägga till.

    Tar fasta på ”heder och samvete”. Detta är två saker som borde ingå i den idag tydligen så svårdefinierbara svenskheten. Många av invällarna, de ekonomiska parasiterna tycks sakna dessa karaktärsdrag. Vem i all världen kom på att släppa in människor som ingen vet vem det är?

  3. Nej men.. Det här är ju rasistiskt! Vi måste fortsätta att ta emot alla. De måste sen få härja fritt och rasblanda sig med oss för annars så kommer alla elaka och hemska blonda och blåögda iscensätta en ”ny” ”förintelse”. Nu sjunger vi ”we shall overcome” och sätter oss och tittar på tv-serien ”förintelsen” och sen ”schindlers list”.

Kommentera