Saudier vill bygga moské i Moskva – inga problem säger ryssarna, men…


Det här är en historia från 2008 som vi fick ett tips om, men den tål att upprepas och  visar att ryssarna ibland är föredömen när det gäller praktisk politik.

I Sverige sponsrar Saudiarabien moskéer och muslimska friskolor och den svenska regeringen verkar nöjd med detta förfarande och tror väl att saudiernas företrädare i Sverige lär ut jämlikhet och demokrati. I Norge däremot nekades saudierna att upprätta liknande baser för islam.

Bäst är ryssarna – När saudierna ville bygga en stor moské i Moskva svarade ryska ortodoxa organisationer med att be om tillstånd att bygga en ortodox kyrka i Saudiarabien. Även flera västerländska kristna kyrkor har bett om och föreslagit ömsesidighet med Saudiarabien men blivit nekade.

Saudiarabien och andra islamska länder samt många muslimer predikar religiös tolerans runt om i världen men tolererar inte några andra religioner hemma.

-Pettersson tycker kung Abdullah är en hycklare och ryssarna sa det åt honom på ett fint sätt medan Myten och Ägget tror på skiten saudierna predikar…till saken hör att det redan finns två moskéer i Moskva, många i Sverige, mängder i väst men ingen kyrka i Saudiarabien så det är dags att vänta på den tolerans muslimerna predikar om.

Reuters    HÄR är brevet till kung Abdullah som han inte ens svarat på.


131 responses to “Saudier vill bygga moské i Moskva – inga problem säger ryssarna, men…

 • Helsingfors stadsmiljönämnd säger nej till stormoské | Petterssons gör skillnad!

  […] Bättre att göra som när Saudier vill bygga moské i Moskva – inga problem säger ryssarna, men…  […]

  Gilla

 • Kyrkor kommer inte att tillåtas i Saudiarabien | Petterssons gör skillnad!

  […] -Pettersson tycker vi ska göra som ryssarna när Saudierna ville bygga moské i Moskva – inga problem säger ryssarna, men… […]

  Gilla

 • Jättemoské byggs i Rinkeby, Sverige | Petterssons gör skillnad!

  […] Saudier vill bygga moské i Moskva – inga problem säger ryssarna, men… […]

  Gilla

 • Dags att göra en ”Moskva” | Petterssons gör skillnad!

  […] Det är dags att göra en ”Moskva”. Ställ motkrav och så länge inget händer så är det stopp med pengarna. Med tanke på hur många miljoner muslimer Europa tagit emot så borde den första flyktingkvoten till Gulfstaterna bli rejäl. Det måste handla om miljoner. […]

  Gilla

 • D

  Saudiarabien representerar knappast alla muslimer eller den toleransen som muslimer predikar om.

  Gilla

 • Gregory

  Efter att ha läst igenom alla kommentarer så kan jag med gott samvete säga att alla korankramare är bra på att ljuga och vilseleda! Jag antar det kommer med modersmjölken.

  Gilla

  • Olli Rein

   Var är Hassan? Han med de ollika lagarna. Kanske han har fått märka att Sverige har hårda lagar i trafiken och att vi inte kör vänstertrafik. Ibland måste dumhuvuden få lära sig den hårda vägen.

   Gilla

 • 2014 i sammandrag | Petterssons gör skillnad

  […] Det populäraste inlägget var Saudier vill bygga moské i Moskva – inga problem säger ryssarna, men… […]

  Gilla

 • Loffe

  Har du sett bilder på byggnadsplatsen? SvD har inte sett och kan inte se något som inte existerar.
  http://mobil.svd.se/nyheter/katolsk-kyrka-byggs-i-saudiarabien_svd-1572988

  Gilla

  • Olli Rein

   Din kommentar är bara en repris på en föregångare, med samma text på SvD. Det är med nya kommentarer vi kan komma vidare. Att rapportera gamla uppgifter för oss inte framåt.

   Gilla

  • Pettersson

   I februari 2014 påstod SvD att det skulle byggas en kyrka i Saudiarabien.

   I september 2014 hände detta så kyrkor i Saudiarabien kan vi nog glömma inom överskådlig framtid. Vi får vara glada om några kristna överlever alls i Mellanöstern som är kristendomens födelseplats.

   Det fanns till och med kristna och judar på Islams heligaste platser Mecka och Medina innan det fanns muslimer där så även detta har muslimerna stulit.

   Nåväl, den 5 september 2014 grep saudiska myndigheter 27 personer för att använda privata lokaler som kyrka. Det konfiskerades också kopior av Bibeln och olika musikinstrument från människor under razzian.

   Svep föranleddes av ett tips från en medborgare, rapporterade den engelskspråkiga tidningen Saudi Gazette.

   http://www.aina.org/news/20140914152048.htm

   Open Doors är alltid intressant…

   https://www.open-doors.se/vart_arbete/world_watch_list/saudiarabien/

   Gilla

 • Deni

  hallo, närmande bygger en moské då ska man använda den moské. E fåratt be inte bara som en staty,, men till vad ska man byga en kyrka när inte fins ortodoxa i Saudiarabien ,men i Sverige fins kyrka men e det nån som e där svaret e nej,det är folket som behöver moské inte kungen,,,

  Liked by 1 person

  • Olli Rein

   Varför kan ni inte bygga det ni vill ha själva.De flesta av er har ju inget arbete utan går hemma och drar. Med bra byggledare och med arbetare som lär sig när dem jobbar, går det mycket väl att bygga både hus och moskéer. Det gjorde man ju förr. Inte hade man utbildat folk till allt. Nu har vi åter samma problem och några till, som språket och lagarna och att man arbetar 8 timmar, gör annat 8 timmar och sover 8 timmar. Har någon av er gjort det tidigare? Man kan inte suga ut de som jobbar och ha det bättre än dom som jobbar. Till slut kommer dem att spöa skiten ur er om ni fortsätter på det viset, att utnyttja andras godhet.

   Gilla

  • Olli Rein

   Det är bland dessa Saudiaraber som donatorerna till svenska Moskébyggen finns. Kan någon då på allvar tro att de bygger dessa för att utveckla Muslimernas demokratiska rättigheter, och deras rätt att få ha samma mänskliga rättigheter och skyldigheter som alla andra. Om det inte är så, anser jag att man får försöka finansiera sina moskéer på annat sätt eller avstå från att bygga, då det inte får finnas minsta misstanke om att samma odemokratiska system som i Saudiarabien, också kommer till användning här. Det finns dessutom så många muslimer här, så att de själva borde kunna finansiera byggena och bygga i egen ideél regi, som Jehovas vittnen gör. Då kan de ju lära ut vissa byggnadsarbeten samtidigt.

   Gilla

  • Olli Rein

   Varför tog du inte med länken. Men här är den. Lögner är det enda islam är uppbyggt på, samt mycket kopiering av Toran och Bibeln.
   http://www.svd.se/nyheter/utrikes/katolsk-kyrka-byggs-i-saudiarabien_1006963.svd

   Gilla

  • eva

   vad fan e det för svenska du har????

   Gilla

 • angelicaplacet

  Finns det något bild på den kyrkan?

  Gilla

 • ÅMÅL

  Vänligen, förklara varför denna artikel har så enormt många besökare!
  Artikeln måste vara länkad någonstans där många muslimer läser.

  Gilla

  • Olli Rein

   Jag tror att det är ett facebookfenomen. I mellanöstern och andra muslimska länder i Afrika och Asien är det ju inte lite av folk och de är besläktade med varandra på ett sätt som gör att nyheten kan ramla runt i dessa stater utan att någonsin ta slut. Största delen av deras liv ägnas ju åt religionen och politiken kring islam. De har med andra ord inget alternativ, som är ens hälften så stort. I väst skulle det för länge sedan upphört för nästa grej.

   Gilla

  • eva

   KANSKE har Saudi manipulerat systemet så varje gång man skriver ”saudi” så får alla muslimer ett meddelande till sina mobiler (som by the way är haram att använda eftersom västvärlden har skapat de)

   Gilla

 • Trent

  Haha. Det var en bra reaktion tycker jag.
  Men att försöka klumpa ihop 1,3 miljarder och prata om att de är slutna vette fan om det är särskilt rättvist av dig. Där luktar det snarare någon slags ut-med-skiten-retorik. Har träffat många väldigt trevliga och öppna muslimer under mina resor, som jag dessutom diskuterat just religion med (och jag är agnostiker)

  Gilla

 • dharam veer

  Ring mig 073 923 92 04

  Gilla

 • Hassan

  Det är 2014 och ni håller fortfarande på med sådana idiotiska debatter. varför ska man förbjuda moskéer överhuvudtaget bara att saudiaraberna inte vill bygga upp kyrkor i deras land? finns inte kyrkor i nästan alla andra islamiska länder? även där det räknas som diktatoriska länder? vad är det för en handikappad argument egentligen? påstår inte ni att ni står för demokrati och rättvisa i era land? får inte alla gå på kyrka , moské eller tempel eller vad de nu än väljer?
  det är en självklarhet att Saudi araberna gör en propaganda via dessa moskéer. det är klart att dessa inte representerar islam och det är klart att detta är inget som vi behöver förklara till er hela tiden. gå in och läs om islam som profeten Muhammed har kommit med inte Saudi arabernas eller ISIS islam. religionen som har en gång kontrollerat och bestämt över hela världen. kan ni inte bara skita i Saudiaraberna och inte räkna med dem helt enkelt?..

  Gilla

  • Olli Rein

   Varför skulle inte detta kunna debatteras 2014, det är ju vår nutid och då är ju 2008 inte långt tillbaka. Ett löfte från en gammal gubbe som kallar sig för kung av Saudiarabien framlades då till en annan gammal gubbe som kallar sig Påve och skriven i Världens minsta land Vatikanen som ligger inbäddad i Rom, att de skulle bygga en kyrka i Saudiarabien för ca 800 000 gästarbetare från Filippinerna och andra gästarbetare i landet. Det skulle ju kunna vara trevligt för dessa att kunna besöka en kristen kyrka, under sina slavliknande liv. Men någon kyrka har inte blivit byggd, inte ens påbörjad är den efter sex år. Den måste bli bra nog stor för att rymma 800 000 pers.
   Hassan det är tack vare sådana som dig, era länder inte kan producera något annat än barn.
   Prinsarnas antal mäts inte i dussintal utan i hundratusental eller åtminstone flera tiotusental. Alla dessa människor har inget annat än Allah och hans pedofilprofet som intresse och att tvinga andra att göra Jihad. Det lilla som görs på arbetssidan, är att då och då öppna kranarna till oljan de inte själva har hittat. Så mycket mer än detta händer inte i hela Mellanöstern, förutom ändlösa religiösa diskussioner om islam och dess överlägsenhet.

   Gilla

   • Hassan

    ” tack vare sådana som dig, era länder inte kan producera något annat än barn.”

    haha du är rolig, sådana som mig? jag är civilingenjör, va fan är du?..
    ”har inget annat än Allah och hans pedofilprofet som intresse och att tvinga andra att göra Jihad.”

    Att du använder begreppet pedofilprofet visar din låga nivå, gå och läs snälla.
    har redan nämn att saudiaraberna en efterbliven befolkning och att de inte representerar något eller någon så jag förstår inte ens poänget med ditt skitsnack..

    Gilla

  • Olli Rein

   Hassan vad du har för fejkad utbilding spelar ingen roll och civilingenjörer från Mena står inte högt på den västerländska arbetsmarknaden. Sanningen är dessutom alltid något som ni kritiserar, men att muhammed var pedofil, och den som förde detta brott vidare står ju i era heliga böcker,så det kan du ju försöka förneka.

   Vilken religion har tidigare kontrollerat och bestämt över hela Världen Hassan?

   Gilla

   • dharam veer

    Jag håller med dig. Men du saknar lite på information. Alla är gud och gud är ju ( jesus Kristus ) uppståndelsen. Jesus Kristus gav ås 10 guds bud. Vilken religion ska människor välja. Svar. Alla kyrker ska vara i hela världen de menar jag inklusive muslim länder.. varför ska (regeringen) staten låta islam och isis religion och alla andra muslimer vara i Sverige. Eftersom deras profeten mohamed är pedofil.. kuranen.. våltar små barn bebisar och mycket mer än så. Klipper människor i mitten levande.

    Gilla

   • Hassan

    H
    Islam gav gräns på när en tjej kan gifta sig och ha sex, detta gräns är när tjejen har fått mäns, då hennes kropp är bered. kvinnan eller tjejen som profeten Muhammed gifte sig med fyllde den kraven. Att ni låter eran flickor bli påsatta av vilken som helst så länge han är i hennes ålder är fan eran problem, att detta kallas för pedofili i eran lagbok skiter islam total i. men åter igen vad är rätt/fel för såna som dig ? ja det är det som står i lagboken= ingen gärna.

    H
    Min utbildning har jag fått får Sverige, vad har du för utbildning? haha, vem ska vi skratta åt, när hade rasister utbildningar?..

    O
    Hej civilingenjören, när flickan har fått mäns, ja då har hon fått männens kön i sig, såvida det inte är du civilingenjören som varit där, för du är väl för ung. Vad hade du för betyg i svenska Hassan. Du måste väl ha knåpat ihop ett streck. Med den svenska du behärskar, finns ingen teknisk högskola som kan sätta något annat en ett streck. Vad jobbar du med? Städar på pizzerian? Ingen annan anställer en så dum civilingenjör som dig Hassan. Själv är jag professor vid Thoraxkliniken vid Karolinska Institutet. Det kan inte du uttala ens. Var snäll liten ponke och åk hem till din mamma nu.

    O
    Vem är rasisten här? Jag bara frågar, eftersom jag inte är rasist, men har en hel del att klaga på hos de rasister som kommit upp från Mellanöstern, vilka inte vill följa de lagar landet Sverige styrs efter. Har man sådana idéer och att kvinnor är till för att våldtas, helst i samband med nioårsdagen, är man inte bara rasist utan även djupt kriminell och själv pedofil. Men det håller väl Hassan Muslim inte med om, och därför borde vår lag om utvisning ur riket gälla. Men ni vill ha era egna lagar, varför har ni då kommit hit, Hassan. Som erövrare, eller? Sådana skitländer som Sverige då blir ett av, har ni ju redan gott om inom den muslimska världen. Varför inte flytta dit och slippa alla rasistiska lagar som Sverige har. Ursäkta, men jag tycker faktiskt att du är inte mera värd än någon annan. Tvärtom, är du mindre värd i mina ögon. Du har flytt från ditt land för att du inte hade några rättigheter, och nu spottar du på ditt nya land för att alla har rättigheter här, inte bara muslimska män. Det är detta som kallas riktig rasism. T.ex 4 manliga vittnen för att rentvå en kvinna som blivit våldtagen i den muslimska världen. Jag tror aldrig någon kvinna har lyckats fälla någon man med den lagen. Istället är det hon som stenas för otrohet eller om hon inte är gift, för att förfört mannen. Straffet oftast stening till döds oavsett ålder.

    O
    Vad anser du om sådana lagar då, Hassan civilingenjören?

    H
    läs om (Umayyad Caliphate) du kanske lär dig något för en gångs skull.

    Wikipedia
    Så här står det om detta i Wikipedia och det mesta om detta Umayyad Caliphate which were the same as the Ottoman caliphate, which didn´t rule the whole world.

    Wikipedia
    ”This section needs additional citations for verification. Please help improve this article by adding citations to reliable sources. Unsourced material may be challenged and removed. (July 2010) Det här inlägget har inga källor och riskerar att tas bort. Det är därför viktigt att pålitliga källor kan åberopas, för att artikeln inte ska åka bort ur Wikipedia”.

    O
    Detta har jag sett på merparten av all den skit islamisterna brukar tapetsera Wikipedia med.

    Gilla

   • Hassan

    att jag skrev, mäns istället för mens, är allt du kunde komma på professorn? du måste verkligen var en professor för att börja hacka på mitt svenska..

    Jag kanske inte är bäst på svenska men med mindre än tio år i detta land har jag redan utbildat mig (jag är mycket yngre än vad du tror). du i andra hand ”professorn” spenderar ditt liv och tid för att lära människor hata varandra även om du har fått det bästa livet sen du föddes. för mig du är värre än ISIS, de iaf har aldrig fått veta vad att vara en människa handlar om, men ISIS kommer vi bli av med. Men såna djur som dig, egentligen självhatande, socialt handikappade töntar som försöker få uppmärksamhet och erkännande av andra idioter och okunniga på nätet, ni kommer tyvärr alltid finnas.

    Nu gör jag inte det men vad har du mot folk som jobbar på pizzeria egentligen ? du verkar själv jobba på donken fan..

    Gilla

  • Olli Rein

   Islam not for me

   Gilla

  • E

   Anledningen till varför Saudiarabien inte ska tillåtas att bygga moskéer är eftersom de finansierar byggnaderna kommer de även att påverka vad som kommer hända i moskéerna. Vilket innebär att de föröver sina hatiska åsikter mot västerländerna och icke muslimer i de moskéerna. De påstår att landet består av 100% muslimer. Hmm.. Det finns inte ett enda land där människor är 100% av någonting. Det är bara löjligt och det är precis vad de är me!

   Gilla

  • Olli Rein

   Kan man bortse från den rikaste staten i Världen. Utan den kommer antagligen inga moskéer att byggas och detta kommer givetvis att minska islams makt.

   Kan man bortse från den stat som håller många islamska länder under armarna och köper vapen åt dem. Det skulle ju också betyda mindre makt för islam om dessa länder går under.

   Kan man bortse från alla Saudiarabiska Shejker och Imamer, som sänds bort till västliga länder för att påverka folket i dessa länder att konvertera till islam. Hur skulle det gå med makten om man inte gjorde så.

   Kan man bortse från barnens hjärntvätt från sin omgivning oavsett det är närmaste släkten eller den koranrunkande imamen. Hur skulle det gå om man inte gjorde sånt för Saudiarabien.

   Kan man bortse från alla muslimska friskolor som är kamouflerade koranskolor där endast Saudiarabiska böcker är tillåtna. Hur skulle det gå för Saudiarabien om man inte finge göra så.

   Finns det några som kan fortsätta med detta, det finns säkert många fler saker där Saudiarabien tack vare sina pengar kan hålla Världen i ett fast grepp inom islam.

   Gilla

  • eva

   nu förnekar du Saudi som muslimer ?!?!?!
   anledningen till att det finns Kyrkor i mellanösten är inte för att ni är tolleranta eller snälla och demokratiska och allt skit. UTAN att alla dessa länder va KRISTNA länder och när mohamed kom in med SVÄRDET och plundrade alla dessa länder då blev de muslimska länder.

   Gilla

 • E

  Det finns inte en enda kristet kyrkan i Saudiarabien. Kristna har inga rättigheter och är förtryckta. Den som påstår att det finns en existerande kyrka i Saudiarabien helt enkelt hitta på. Däremot kan ni läsa hur de stackars människorna har det i det hatiska landet. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2756134/Dozens-Christians-including-women-children-arrested-Saudi-Arabia-tip-state-s-Islamist-police-force.html

  Gilla

  • samir

   En enkel förklaring. Den arabiska halvön är en helig plats för muslimer. Skulle jag få bygga en moské i Vatikanstaten? Nej. Judar och kristna har alltid tillåtits praktisera sin religion i muslimska länder. Enda gången det har varit fred i Palestina är när det varit under muslimskt styre. Under muslimskt styre har både judar och kristna fått bo kvar och praktisera sin religion. Till skillnad från när judar och kristna occuperat Palestina. Ta reda på basic fakta innan ni uttalar er.

   Gilla

   • Olli Rein

    Sanningen i det fall du tar upp är rätt osmaklig. Vatikanstaten är redan fullt utbyggt och upptar inte mer än någon enstaka km2. Några kvarter av Rom, medan Saudiarabien är ca 1,5 miljoner km2 stort, det mesta ren glesbygd. Saudiarabien har en ny stor Moské i Rom, men den kanske inte räknas. Men om vi ska gå in på sådana liknande fall, skulle ju en jättekyrka framför kaba vara en mycket bättre jämförelse. Jag är inte religiös, för då blir man som ni, småaktiga, gnälliga,otacksamma och allmänt otrevliga.
    När det gäller Palestina, som aldrig har förekommit som eget land, så kan det vara så att någon kortare period när de var under det Osmanska kalifatet, så kanske de hade fred, men det var ju då inte ett fritt land, utan ockuperat av turkarna, och de fick ställa upp på deras krig. Det är väl inte detsamma som ett fritt land, eller?

    Gilla

   • Ojdå

    Man kan väl bygga religösa byggnader överallt förutsatt att man äger marken den skall stå på. Muslimer kristna och judar nämner du. Det är individer som styr och förtrycker , inte kristna muslimer eller judar.

    Gilla

   • Olli Rein

    Om den är så helig marken i Saudiarabien, varför låter man då otrogna ens att vistas där. Jomenvisst de vill ju inte arbeta själva med tungt och tråkigt arbete. Om de ville, kunde de ju då fråga israelerna om råd för att få öknen att blomstra. Nej det är för jobbigt för muslimerna att vara bönder, av vilken sort som helst. Bara man har en kamel att ta kamelpiss från så räcker det.

    Gilla

   • Olli Rein

    Stråtröveri har ju varit allmänt förekommande sedan pedofilen Muhammed överföll köpmännen i Meckas kamelkaravaner under 620 talet. Det är en gammal fin arabisk sed, som de numera även introducerat i Sverige. När man är många mot en, så tycker araberna att det modigt att anfalla särskilt barn och gamla.
    De har ju en sån fantastisk kultur, säger Mona Muslim stolt över vad hon har gett Sveriges folk som folkvald representant för Roffarpartiet Sexualakrobaterna.

    Gilla

   • Olli Rein

    Vad skriver dom mer på SvD? Är bygget igång?

    Gilla

   • Olli Rein

    Det är tyvärr inte i Saudiarabien. SvD är ju tyvärr en ren lögnblaska, som läser Saudiarabien, där andra läser Qatar. Inte för att dem är så mycket bättre i Qatar än Saudiarabien, men de är dock två stater än så länge.
    SVD BORDE INTE FÅ KOMMA UT SOM TIDNING: Man har tydligen en personal som är hjärntvättad, och osanningen som rättesnöre, och har jag hört en pedofil till ansvarig utgivare, tillika chefredaktör.

    Gilla

 • Elias

  Assa denna artikel borjade som kritik emot saudiarabiens styre och bottnade i kritik mot en hel religion.

  Aven kommentarerna i kommentarfaltet vittnar om att detta
  ar en i hog grad islamofobisk hemsida som dess enda utgangspunkt
  ar att kritisera muslimer och islam.

  Ar det i inte i hogtid att urskilja mellan religionen islam och dess foljare
  sasom man gor nar det kommer till ovriga religioner.

  Inte kopplar man kristendomen med alla katolska praster som
  pervest valdtagit och valdtar pojkar och flickor i var historia.

  Inte heller ser man sambandet nar vastlanderna brutalt och
  utan samvete plundrar 3 varldens tillgangar, medans de samtidigt predikar
  om en demokrati som de har egenratt pa.

  Saudiarabien representrerar islam nar det passar, men inte annars.
  skam pa er, ar det inte tid nog for att inse att ni ar trangsynta och bakvanda.

  Gilla

  • Olli Rein

   Elias, det du tar upp är kriminalitet och det är statens och inte kyrkans område. Varje liten präst som begår brott, lagförs för dessa hos allmän åklagare inte kyrkan. Kyrkan har endast samma rättigheter som andra arbetsgivare, att avskeda odugliga och kriminella personer som de har anställda.
   När det gäller Islam är det så att det är Sharialagarna som gäller och prästerskapet som är högsta instans. Islam är lika mycket politik som religion om inte mer. Där har prästerskapet rätt att utkräva dödsstraff, och det gör man. De har även rätt att döma till döden för muslimer som avfaller från sin tro på Allah. Det kallas visst hud. Dessutom har de rätt att utlysa så kallade Fatwor, vilka oftast gäller dödsstraff för olika handlingar. Hur många Fatwor som fortfarande gäller har väl inte någon av era präster en aning om..

   Gilla

 • Sophie

  Det finns katolsk kyrka i Saudiarabien..
  Kolla fakta!

  Gilla

  • Olli Rein

   Är den hemlig, eller vill du inte visa den. Är den kanske endast en del av någon byggnad eller annat som gör att den inte märks.
   Moskeérna som byggs i Sverige t.ex. ligger ju inte illa precis, och är till och med utrustad med hatsymboler som minareter och annan krafs.

   Gilla

  • Olli Rein

   Sophie berätta nu var det finns någon kyrka i Saudiarabien, det är ju du som anser att det finns åtminstone en kyrka i ett enormt stort land som Saudiarabien.

   Gilla

  • Olli Rein

   Var då Sophia? Presentera kyrkan här. Det är väl det minsta vi kan begära! Var i Saudiarabien ligger denna kyrka.

   Gilla

 • Så Så

  Finns ju en katolsk kyrka i Riad

  Gilla

 • ÅMÅL

  Ex-Muslim: Islam will collapse within 10 years!

  Gilla

 • dharam veer

  Skäm ut muslimer, isis, islam Religion överallt i världen. Inte bara det. Vi måste skaka hela Sverige och hela. Regeringen satt de ser skillnad mellan kristna och muslimer. Jag är kristen person religios. Svensk. I statliga myndigheter får absolut inte muslimer jobba på och inte heller i regeringen o inte på försvarsmakten och inte som polis. Fatta svenska folket innan det blir försent. Försent. Fatta.

  Gilla

 • zMarre

  Så jävla tråkigt att detta ska användas som argument mot moskebygge i västvärlden allmänt. Saudi arabiens regering och ledare är till att börja med inga representanter för islam, de är långt ifrån att vara det. Diktatur, mord och tvång i religionen är saker som islam är emot. Tvärtom är saudi arabien en av USAs närmsta allierade.
  Sedan är det endast i Saudi Arabien som kyrkor inte finns, vilket dels beror på det lilla antalet kristna som bor där. Till skillnad från vad många tror så finns det flera kyrkor i andra muslimska länder som har funnits sen början på 1900-talet, och som respekteras av de muslimska medborgarna.

  Gilla

  • Pettersson

   Klart att det finns kyrkor i de flesta muslimska länderna. De var ju en gång kristna innan muslimerna började härja, men de blir färre och färre, både kyrkorna och de kristna. Det fanns kristna och judar i Mecka och Medina långt innan mussarna började härja… och Ali1948 eller Svinpelle som han kallar sig själv kom igång ordentligt med konverteringen. Nu är det ungefär 3 om året som Svinpelle konverterar. Det är så många att muslimerna snart är den största bluffen på Jorden. Det är Ali1948 som är pappa till det.

   Gilla

   • Ojdå

    I Sverige fanns asatron innan de kristna börja härja, Den semitiska tron har ju lagt under sig hela västvärlden. Fast Islam, buddism, judendom och kommunism är ju inte heller så kul. Och asatron var ju också lite underlig med Tors åska och så vidare.

    Gilla

  • Olli Rein

   zMarre

   Varför ska du nödvändigtvis ha moskeér i väst, när folk här inte vill ha skiten. Möjligtvis kan de få byggas i avskillda trakter, där ingen vill bo, så får vi lite bebyggelse där också.
   Men inte på platser där de kommer att få fastighetspriserna att falla.

   Gilla

  • Olli Rein

   Bygg era Moskéer själva. det är ju ni som vill ha dem. Men betänk att nästan all mark i Sverige har varit tillhåll för stora svin, och är det än idag. Vildsvin t.ex. är mycket större än sina kusiner tamsvinen.
   Det finns ännu en fungerande lag om ”svins hållande på ollonskog”.Den är från början av 1700-talet. Där skrivs om hur de har bökat i jorden och ökat avkastningen för bönderna genom sin avföring, och alla lik efter svin som legat både här och där, så vore jag muslim själv, så skulle jag välja vilket land som helst, men inte Sverige.

   Gilla

  • Stenbock

   Lika sensationellt som ”U-båten” som ligger skadad på botten i skärgården. Finns det inget negativt att skriva om SD,eller deras företrädare,får man fylla på med andra sagor !
   Fantasien har inga gränser i Absurdistan.Nu är det bara en tidsfråga,tills man liksom sitt brödraland N-Korea,sänder en absurd till Solen ! 😉

   Gilla

 • basse

  islam är ett hot mot hela världen (cancer)

  Gilla

 • Rocknroger

  Många här som fastnat i historien, den kan vi inte göra någonting åt.
  Låt oss göra framtiden bättre genom att inte upprepa historien istället!

  Gilla

 • Dani

  Hej!

  ”Katolsk kyrka byggs i Saudiarabien

  Kung Abdullah har gett sitt tillstånd till att den första kyrkan i Saudiarabien ska få byggas.”

  23 mar 2008

  Tips till dig Petterson lär dig att inte undvika att berätta hela historien.

  Men den historien har ju redan gått i stå. Ingenting har gjorts ännu, och troligtvis var det bara en muslimsk lögn. Mussarna har ju Allahs tillstånd att blåljuga, bara det gynnar islam. Det har varje enskild muslim fått Allahs ord på genom pedofeten Muhammed.

  Gilla

  • Mr Q

   Kommer nyheten 2008 från Albanska X-pressen?

   Gilla

  • Olli Rein

   Hela historien var inte tillgänglig då 2008. Det var betydligt senare kungen av Saudiarabien fick audiens hos påven. Jag tror det var efter 2012. Ännu har inte det första spadtaget tagits och det dröjer länge innan någon katolsk kyrka är färdig och invigningsklar. Var har ni fått nyheten på, Washington Post, New York Times, Pravda eller Petterssonsblogg. Nå men fram med det rätta mediet även i detta fall. Inte heller Al Jazzera hade det som brukar kallas den muslimska sanningen och rättvisan. Nej en liten obetydlig blogg med 4-5 medarbetare tog storslam mitt framför näsan på mainstream media, som sov som vanligt. Släng er i väggen fulmedia behövs snart inte alls.

   Gilla

 • Tk

  Mkt bra exempel. Problemet med inlägget är att man skriver Islam och muslimer. Saudi Arabien representerar alla muslimer och deras wahabism representerar även alla muslimers tolkning av Islam.

  Gilla

  • Mr Q

   Oavsett vad man kallar sin medelålders tro den hör inte hemma,i en modern civiliserad värld….

   Gilla

  • Olli Rein

   Under de senaste 40 åren, så har fundamentalismen ökat markant. Jag var FN soldat, plutonsofficer från 3 Nov 1973 – 26 april 1974,Jom Kipurkriget eller oktoberkriget 1973. Jag har många foton på kvinnor t.ex. De bar inte några slöjor, men kanske blöjer, för där hade dem vanliga kläder, så det såg jag inte.
   Detta var helt accepterat, likaså att dricka sprit och vin. Nu går ju nästan alla i Burka eller Nigab. Vad faan är det för utveckling, På exakt 40 år i detta år.
   Egypten har endast turism och Suezkanalen för att föda en befolkning på nära 100 miljoner. En kanal som byggts av franska och engelska ingenjörer på 1800-talet. Även turismindustrin har väst hjälpt till med, liksom oljeprospekteringen. Den stora hamnen i Jeddah har byggts helt av väst och inför fotbolls VM använder Qatar nästan enbart utländsk arbetskraft, varav många har slavkontrakt. Det är i nutiden det går att göra något inte för 5 000 år sedan.

   Gilla

  • Olli Rein

   Det finns bara en tolkning säger och skriver Abdirisak Waberi hela tiden han får stå ensam för tolkningen. Då bör ni med alla era resurser göra detta på mindre än en kvarts timma. Varsågoda och ta fram er tolkning.

   Gilla

  • Olli Rein

   Visa då upp den islam som är bättre och låter alla tycka vad de vill om olika religioner utan att utsättas för straff. Det är ju rena rama Medeltiden eller ännu längre bort i de allra mörkaste av tider. Sluta med att sätt 6 -15 ungar till världen, det räcker gott med 3 eller 2,5 för att antalet inte ska minska, dessutom tror jag att det bara skulle vara bra för dem som bara har kusiner i sin släkt 100 år bort i tiden.
   En åtstramning av kusingiften skulle ge betydligt bättre människor, än den inavel som idag finns främst i fattiga muslimska och afrikanska länder, men katoliker ligger inte så långt efter på vissa ställen. Låt människor själva få välja vem de vill vara hos. Ha inget månggifte och inga slavar eller konkubiner. Det finns mycket annat att göra. Gudarna kan få ledigt i några hundra år, så ska ni se att mänskligheten kommer att bli fredlig. Varför ska man kriga. Ge mig ett enda gott skäl.

   Gilla

  • Olli Rein

   Då ägnar sig många muslimer åt lögner, t.ex Abdirisak Waberi som sittet hos moderaterna som riksdagsrepresentant. Han är ju en mycket myndig person.

   Gilla

 • Stenbock

  E emini:
  Det var ett lustigt exempel du funnit…
  Såg senast i förrgår hur brodern till landets president,sände in sin drönare med deras nationella fana över fotbollsstadion i Belgrad,under EM-matchen ! Detta albanska folkslag står (sedan tidigare) ganska lågt ner i min rank !

  Gilla

  • Ivica

   Hej du.

   Ganska intressant att du har fallit för den serbiska lögnen & propagandan. Premiär ministerns broder blev aldrig förhörd eller arresterad. Utan, han är precis som alla andra albaner på arenan (fanns knappt några albaner) oskyldiga till något sådant. Att Serbien som land är världsmästare på att hitta på lögner och propaganda är inget nytt för oss i balkan, vi alla vet vad de går för. Det som stör mig en aning, är folk som inte är insatta i ämnet, eller har någon som helst aning om vad som händer i balkan rent historiskt, väljer att spy ut falsk information och propaganda. Skäms är bara förnamnet.

   Gilla

   • Stenbock

    Tillhör du möjligen en neutral bedömare av läget på Balkan ?
    Det som jag under mitt långa liv har lärt mig,är att fatta egna åsikter,efter de källuppgifter som föreligger.
    I mitt exempel från Belgrad finns det bildbevis av händelsen. Därför instämmer jag i dem som fördömer en sådan politisk propagandistisk,utmaning,i samband med en fotbollsmatch.
    Vet också att det sunda förståndet i regionen saknas,i såväl Albanien som Serbien…..

    Gilla

   • Alexandra

    På vilket sätt är det en lögn? Vadå så alla inbillade sig att det flög en drönare med en flagga på storalbanien över planen? O vadå lögner o propaganda sluta snacka skit ni är så jävla svartsjuka på serber att de inte är sant.. man ser alltid ner på dom man är avundsjuk/svartsjuk på

    Gilla

   • Olli Rein

    Samlas 1000 Albaner och 1000 Serber på t.ex. Trastfältet, så kan ni ju se vilka som vinner det slaget 2015. Jag håller allt på serberna jag, de är modigare.

    Gilla

  • Edin Emini

   politisk med religion ska du inte blanda…diskuterar religon,,,vi har kyrkor och muske ,men vi har ett språk med fyra olika religoner, över 500 år har vi haft fred mellan varandra,de enda vi har haft problem är med er,,ni slaver,,det är ni som är viruset i balkan…hela balkan hadde varit fred utan er serber.

   Gilla

   • Edin Emini

    hela världen vet vad ni har gjort i balkan. det räcker med att jag nämner srebernica sen sista kriget i kosovo. att de kom flygande föremål på plan är väl inte så konstigt tanke på att vad ni har gjort de senaste tiden mot albaner.

    Vem faan är det ni tilltalar med ni. Sverige har ju t.o.m varit nere med mycket folk för att hjälpa. Det är ju vad FN kan göra, inte köra era svinaktiga krig.

    Gilla

   • Stenbock

    Du får ursäkta men jag har inget gemensamt med Serbien…
    Möjligen samma plåga numera i Sverige,som balkanlandet vad gäller zigenarinvasionen…
    De s.k. ”fattiga EU-medborgarna” från Balkan….Slutligen tycks inte ens era fyra olika religioner,lyckats få ett slut på ert lands vendettor.(blodshämnd)
    Något som ni albaner är unika för,inte bara i Europa 2014 !

    Gilla

  • Edin Emini

   politisk problem kommer alltid finnas mellan Albanien och serbien,om du vet historian så behöver vi inte diskutera.jag syftade mer på albanien,,att det är muslimsk land och att det är fyra religioner och vi har kyrkor och musker och det funkar bra, vi har samma kött och blod skillnad är religionen bara

   Gilla

   • Stenbock

    För att visa dig den enorma skillnad som finns mellan ditt Albanien,och mitt Sverige fann jag tack vare Olli Reins inlägg bildbevis.Våra kulturer passar inte samman,(som man sjunger i låten)även om man byter ut Medelhavet mot Adria !
    :https://petterssonsblogg.se/2013/05/09/tre-skivor-till-kaffet-32/comment-page-1/#comment-121336

    Gilla

   • Stenbock

    Här kommer mitt musikinlägg som fungerar:

    Gilla

   • Olli Rein

    En gammal man från Albanien som var kristen, talade om hur de Albanska muslimerna behandlade de katolska urinvånarna för mig en vårdag på torget i Nyköping för ett par år sedan. Han var inte nådig med sina anklagelser, som verkade stämma med en bok på latin som han just då läste.
    Albanerna är bland de värsta av alla religionsutövare var hans dom som kristen.

    Gilla

   • Olli Rein

    Albanerna har ju varit maoist-kommunister sedan före andra världskriget. Det är troligtvis deras lönnmördande och falska propaganda ni har svalt. Ni trodde ju långt fram i förra seklet på dessa ledare, som påstod att det var modernt med häst och åsnor och att i Europa fanns inte ens mat, utan folk låg på gatorna och dog av svält och ingen brydde sig. De hade nog med sig själva.
    Vem nämnde att Sverige tog så många slavar för 5 000 år sedan, att de aldrig har behövt arbeta. Den som torgför sådant är ju grundlurad. För femtusen år sedan fanns inget Sverige, bara stenåldersmänniskor som levde på yngre stenåldern. De kunde inte ens segla. Vikingatiden var en kort parentes i historien från ca 850 efter Jesu födelse till ca 1 050 när Sverige kristnades. Men redan under medeltiden upphörde allt slaveri i Sverige runt 1250, och därefter har det inte funnits slavar i ordets rätta bemärkelse i Sverige.
    Att utpeka Sverige till stora slavhandlare är den största lögn som de otroligt lögnaktiga muslimerna har diktat ihop efter korstågen på medeltiden i Europa. Sverige som land existerade inte före Gustav Erikssons Wasa på 1530-talet. Då var korstågen sedan lång tid förbi. Korstågen var dessutom en motåtgärd mot koloniseringen och islamiseringen av hela Nordafrika och det heliga landet Israel. Detta var muslimsk Imperialism och inget annat. Med hjälp av slavarmeér av afrikanska unga män lyckades muslimerna komma ända upp i det dåvarande Spanien.
    Hela Medeltiden fanns bara tillgång till koggar. Dessa kunde endast segla i medvind, när det inte rådde medvind så fick dem ankra upp. Inget sådant fartyg användes utanför det Baltiska havet. De som kunde segla bättre, bodde alla långt söderut, vid Medelhavet. PÅ båda sidor om havet. Vikingarnas skepp var för små att frakta mängder av slavar i. Varje viking hade sin bestämda plats, utrymmet var ytterst lite. Åk till Oslo och titta på hur stora vikingaskeppen var och om man kunde få plats med några slavar utan att någon annan dog. Du Edin Emini är den största historieförfalskare jag råkat ut för. Fotbollsspelare brukar ha ganska tomt mellan öronen, det kan man ju höra när Slatan försöker dra några av sina vita lögner.

    Gilla

   • Olli Rein

    Sluta att knulla så mycket utan skydd, så får ni också råd med något annat än barnkläder och mat.

    Gilla

 • David Persson

  Det här med att peka på två tomteländer och sedan säga att Sverige bör ta lärdom av detta är väl rätt dumt i sig.

  Islam är en långt mer decentraliserad religion än kristendomen. Vad en tomte säger i Saudiarabien kan knappast ses som ett officiellt uttalande för hela islam, lika lite som ett uttalande från Sveriges ärkebiskop kan ses som ett officiellt uttalande för hela kristendomen.

  Muhammed Iqbal skrev en gång att du inte ska jämföra deras sämsta med våra bästa, det blir liksom inte rättvist. Man bör således inte jämföra tomtelandet Saudiarabien med Sverige, som bara till 13 % är ett tomteland. Man skulle dock kunna jämföra våra tomtar med deras tomtar, då SD verkar ha ungefär samma syn på världen som ledarskapet i ovan nämnda tomteländer.

  Gilla

  • Pettersson

   David Persson, ge mig ett enda exempel på ett muslimsk land som fungerar bra.

   Om vi håller oss till de 22 arabiska länderna (de andra muslimska är inte bättre) så tillhör de världens rikaste med enorma oljeresurser och inkomster, trots det har den arabiska regionen världens högsta arbetslöshet. Den ekonomiska tillväxten är så långsam att det tar 140 år att fördubbla inkomsten för invånarna mot 10 år på andra ställen på jorden.

   De arabiska länderna ligger långt efter andra delar av världen när det gäller vetenskap och forskning. I regionen finns endast 371 forskare på 1 miljon invånare medan snittet i världen ligger på 979.

   Både utbud, efterfrågan och spridning av vetenskap är präglad av ineffektivitet och brist på innovation. I de arabiska områdena bor c:a 5 % av världens befolkning men bara 1 % av världens böcker produceras här. När det gäller patent och uppfinningar är de arabiska länderna så gott som helt frånvarande. Det finns inte fria medier eller oberoende domstolar.

   I den arabiska regionen drömmer hälften av alla unga om att emigrera. Anledningen är brist på möjligheter.

   De arabiska länderna rankas sist när det gäller medborgerliga fri- och rättigheter, särskilt för kvinnor är situationen svår men även minoriteter och oliktänkande förföljs.

   I alla dessa länder har islam ett avgörande inflytande och märkligt nog finns det fortfarande folk som tror på denna religion.

   Gilla

   • Edin Emini

    du har ett,,Albanien. läs senaste besök om poven i albanien,läst lite historia om albanien och de olika religioner i samma land.

    Gilla

   • Sir4U

    Kvinnor i Sverige fick inte heller rösta, kvinnor sitter inte på toppen.. kan gå vidare..

    Sverige var med på slaverihandeln, med dessa odjur (inte äkta araber – lika äkta som att kalla en Ashkenazi/Khazar för Hebrew).. Sverige var likt med när Europeerna under fem tusen år, förde en STOR DJÄVLA CRUSADE i Afrika..

    Svea gjorde så mycket pengar genom slaveri handeln samt friarbetskraft, att ni inte har behövt göra så mycket sedan dess.. förrutom att jobba med Nassarna under Europas krig mot varrandra (Zionisterna lyckades få er att SLAKTA varandra (gårdagens Zaire)..

    Och inte kan man kalla er Kristna, eftersom ni mördade i Guds namn (templeriddare – Dem riktiga är från Kungariken Axum och Gondor mm)..

    Afrika är en kontinent som väntar på att se ifall grottmänniskor ändrar på sig (efter att Afrikanerna gav Europeerna FETT MED KUNSKAP).. KEMIT hade den första Universitet på denna planet..

    Nu.. kan vi inte sluta och hoppa på varrandra, utan FAKTA.. FUCK OPNIONS BASED ON FEELINGS.. BIGOTS

    Ha det en fortsatt trevlig kväll 😀 LiveInPeace.

    Vad kan du om svenska förhållanden för femtusen år sedan. Berätta nu vad du har lärt dig om ett av världens nordligaste och kallaste länder och på den tiden ett av de glesast bebyggda. Berätta om svenskarnas roll vid korsfararnas krig. Kvinnorna fick rösträtt bland de främsta, finskorna eller östra Sverige som vi kallar dem fick väl rösträtt först av alla kvinnor i Europa. Schweiziska damer fick rösträtt för något år sedan, Svenska damer år 1921, men de fick kvinnofrid redan under vår korta Medeltid ca 500 år, de fick också tingsfrid, kyrkofrid och en del saker jag glömt för att klockan är 03:30. Du får dem imorgon, men då vill jag ha reda på vilket område Sverige fick sköta när det gäller de 5000 år vi hade korståg i Afrika.

    Gilla

   • Ojdå

    De flesta människor tror på den religion de föds i

    Gilla

 • Jon James

  Tror kyrkorna som fanns i mellanöstern innan moskérna fanns där. Dom är rädda att folk kommer att masskonventeras, då kristendomen talar om att.älska varandra. Älska din fiende(inte hugga av huvudet som i Islam). Vem vill tro på en ”Profet” som mördade(högg halsen på oskyldiga)

  Gilla

 • Nader

  Bortsett från Saudiarabien, finns det kyrkor i alla muslimska länder.

  Gilla

 • Tobias

  Oh shit vilket roligt inlägg, vilken galen typ han där Kung Abdollars är, va, vill bara ta ta och inte ge eller vänta lite vad i hel- http://www.svd.se/nyheter/utrikes/katolsk-kyrka-byggs-i-saudiarabien_1006963.svd

  Gilla

 • Josef

  Islamska? Härlig svenska på denna bloggen och stavning samt meningsbyggnad är tydligen oviktigt.

  Gilla

 • Ville

  Intressant historia men knappast med sanningen överenstämmande.
  Här är en artickel från 2008.
  http://www.svd.se/nyheter/utrikes/katolsk-kyrka-byggs-i-saudiarabien_1006963.svd

  Gilla

  • Pettersson

   Varför skulle inte artikeln stämma Ville? Den är också från 2008 och det kanske är detta som fått fart på Saudierna och tillät verkligen saudierna någon kyrka att byggas.

   Detta skrevs år 2012.

   ”Alla kyrkor i Mellanöstern bör förstöras. Det beskedet gav shejk Abdul Aziz bin Abdullah, Saudiarabiens stormufti förra måndagen, rapporterar flera medier.
   Stormuftin, som inom sunni-islam är den högsta auktoriteten i religiös lag, gjorde sitt uttalande som ett svar på en fråga från en kuwaitisk delegation. Frågan gällde om Kuwait ska förbjuda kyrkbyggen. Enligt den mycket inflyutelserike saudiske stormuftin är det ”nödvändigt att förstöra alla kyrkor i regionen. Han hänvisade till islams grundare Muhammed, som på sin dödsbädd ska ha sagt att ”det får inte finnas två religioner på (den arabiska)halvön”, rapporterar Russia Today.

   I Saudiarabien råder totalt förbud mot kyrkor och offentligt utövande av någon annan religion än islam”

   http://www.varldenidag.se/nyhet/2012/03/19/Saudiarabiens-stormufti-Forstor-alla-kyrkor-i-Mellanostern/

   Gilla

   • Sir4U

    Igen Pettersson..

    21 gun salute.. Sphinxen ansikte fick den av smutsiga Napoleon..

    Se ”The Messenger” så ska du få se hur Kungen (NEGUS) av Axum räddade hans följeslagare från dessa Wahibis..

    Dessa Wahibis är CRYPTO JUDAR (inte HEBREWS som sagt), gör allt för ZIONISTERNA (inte dem som är från området Mount Zion)..

    Al-Aqsa en av dem första, om inte den första av monotheismen bönesplatser, blir söndergrävd av Zionistiska Khazarer/Europeer i Israel, varför?

    Hur kunde människor (human… HUE = Melanin och man).. i området leva efter respekt, med Hebrew Isralites, Orthodox kyrkan samt Islam (som bygger på samma Gud/Amlah/Allah? Eftersom Europeer och Asiater (som blev araber) inte var närvarande.. annerlunda idag..

    och Saudi Royal Family är lika insatta i sitt land som Wallenberg och andra är i Svea.. Just saying..

    Gilla

 • Jan Holmberg

  Lägg ner alla religioner.. Tänk vad mycket bättre världen vore då..

  Gilla

 • orolig

  Det är ingen som rövar bort svenska tjejer… de går av egen villja… tyvärr :-(… det e så många som lovordar rysska björnen här i detta land… ändå är politiken som den är och välkomnar många terrorister… sverige är ett förlorat land…. det man byggde upp för många årtionde sen kommer terrorns infiltratörer att förgöra. Migrationsverket, riksdagen, regeringen alla måste vakna….

  Gilla

 • Ingen moské i Sotji | Petterssons gör skillnad

  […] Läs om när Saudierna ville bygga en jätte-moské i Moskva. Inga problem sa ryssarna men då… […]

  Gilla

 • Muslimer bygger en wahhabitisk by i Texas | Petterssons gör skillnad

  […] jämlikhet. Läs gärna om hur ryssarna gjorde när saudierna ville bygga en jättemoské i Moskva. HÄR. […]

  Gilla

 • Ulf Lind

  Läs det här Tony, och ni andra som vill kämpa:

  http://demokratbloggen.blogspot.se/2012/09/kristendom-och-krig.html

  Gilla

 • Ulf Lind

  Kyrkans fall, beror nog mycket på alla svenska unga tjejer som muslimerna rövar bort och gör till konvertiter. Svenska frikyrkorna har också halverat sitt medlemsantal de senaste åren hörde jag igår. Det beror nog på, att för inte alls länge sedan gick många svenska ungdomar med i frikyrkorna. Idag blir de lurade till att bli islamister istället, eller AFA. Kyrkan har också förlorat sin drivkraft på nåt sätt, i det hårda samhälle vi lever i idag på nåt sätt. Sen har den, precis som du säger Tony, blivit alldeles för PK-influerad. Den har förlorat sin kärna, och tyvärr blivit lealös i dagens samhälle. Annat var det på Levi Petris eller Martin Luthers dagar. Förr kunde kyrkan ryta till, och ta egen ställning. Idag bara anpassar den sig, och tar ALDRIG självständig ståndpunkt. Synd tycker jag, för etablissemanget skulle behöva en stark motkraft. Men det får bli vi det, i den sverigevänliga rörelsen. Men vi borde stärka kristendomen i vårt land istället. HUR ska vi ANNARS överleva islam.

  Gilla

  • Daniel Björk

   Den dagen ni vaknar upp och inser att hjärnspöket Gud är precis lika löjligt som spöket Allah, Shiva, Heimdall, Seth, Zeus m.fl. är den dagen som vi människor som art verkligen kan ta nästa steg i utvecklingen. Vi väntar bara på er eftersläntrare som klänger er fast vid gamla amsagor. Släpp korset och känn hur mycket lättare och friare ni blir.
   Och JA jag ser religiösa som mindre vetande som behöver hjälp.

   Att sen ”Sverigevänliga” helt plötsligt måste vara kristna ser jag som ett skämt, finns nog många som är åt det hållet politiskt och inte lider av just den mentala svagheten.

   Blev det typos nånstans under utläggningen så skyller jag på telefonens små tangentbord i kombination med mina skrovliga arbetarhänder…

   Gilla

 • Tony

  Ryssarna värnar om sitt land, till skillnad från Sverige
  som skänker bort det till andra. Därför kommer heller
  aldrig Islam att få något större fäste i vare sig Ryssland
  eller Kina, dessa länder kommer att hålla Medeltids religionen
  kort, och kasta ut den om det behövs!

  Gilla

  • Danielo

   Inte Polen heller, polackerna är 97,3% katolisk land men låg social bidrag osv. Så att folk från mellanöster har ingenting att leta efter här.

   Gilla

 • Tony

  Sveriges förfall kan mätas på många sätt, ett sätt är
  till exempel konfirmationen av unga, som i Sverige
  sjunkit till rekordlåga 31 %, motsvarande siffror för
  våra nordiska länder är för Finland 80%, Norge 70%
  Danmark 75 %, ett talande bevis för att kyrkan här
  befinner sig i fritt fall. En orsak till detta är säkert kyrkans
  gullande med Islam, att hela tiden vara till lags och
  hjälpa och stötta denna religion som i grund och botten
  avskyr kristendomen är för kyrkan förödande, och får
  till följd att folk vänder sig från kyrkan med!

  Gilla

  • Alice

   Vad intressant av av du, Tony, tycker att den sjunkande konfirmationen i Skandinavien är Islams fel. Det är lika illa att säga att arbetslösheten beror på Islam eller de låga lönerna för sjuksköterskor är också islams fel. Seriös, du har väl bättre sunt förnuft än så. Du tror inte att det beror på de ökade ateismen?

   Gilla

   • Stenbock

    Vad gäller sjuksköterskornas lönedumpningar kan det definitivt tillskrivas den explosiva invandringen. Det finns inga utrymmen längre för höjda löner i landet så länge denna massinvasion,av lyckosökare tillåtes.De t.o.m. lånar upp utländskt kapital för att finansiera tillströmningen !
    Vad betr. konfirmationens minskade %-tal,finns nog även andra grunder än Islam.Sveriges socialistiska(närmast kommunistiska) inställning sedan 70-talet,talar sitt tydliga språk.
    Vår egen religion skadas av kyrkans egna företrädare.Varför kan kanske någon annan förklara !
    En religion som däremot på alla sätt sponsras av dagens styrande är islamisternas….

    Gilla

 • Ulf Lind

  Ja, det är bra argument. Får inte vi en kyrka i Saudi-Arabien, ska vi inte ha nån mer Saudisponsrad moské i vårt land heller, eller hur. Det handlar om rättvisa. Upp till kamp moské -och kyrkbyggjämlikhet.

  Ryssland och Putin är bara bäst. Så bra, så bra, och så förnuftiga, mot våran helt sinnessjuka PK-maffia, som styr vårt arma land.

  Gilla

 • Ruben

  Det är inte utan att man faktiskt börjar hysa en viss beundran för den ryska björnen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: